מוצר השבוע: שניצל!

z o e 2 7

New member
מוצר השבוע: שניצל!


בואו ניתן קצת כבוד לשניצל, בסה"כ עוף עם פירורי לחם וביצה, אבל זה לא מפריע לו לתפוס מקום של כבוד במטבח הישראלי, ואני חושבת שאין משפחה בה לא מכינים אותו לפחות פעם בשבוע


(אין אייקון של שניצל, מוזמנים לדמיין שיש שניצל בלחמניה)

אז...

מטוגן או אפוי?

דק או עבה?

קנוי או ביתי?
 

ady18

Well-known member
עונה

כמובן לא מטוגן לא סובלת אפוי ביתי
כול מיני עושה אין משהו קבוע בחזה עוף באפוי יש כמה מתכונים
לעומת שניצל מטוגן שזה די קבוע...
 

גילור

New member
אם כבר שניצל, אז רק מטוגן וטרי.

שונאת חזה עוף בכל צורה אחרת. יוצא לי יבש מדי בפה....ולא משנה עם כמה רוטב עשו אותו.
 
מטוגן הכי שווה...אם כבר אז כבר


אוהבת שניצל חם וטרי, אוהבת רק שניצל דק-לא סובלת את העבים,הרבה פחות טעים לי.
אני מצפה בפירורי לחם ושומשום,חמותי משדרגת עם גרנולה ללא סוכר גם אבל פחות אוהבת...
 

z o e 2 7

New member
נראה שיש כאן זוג של קונסנזוס


מטוגן וחם!

מסכימה, זה באמת הכי טעים, אבל בגלל הקלוריות עברתי לאפוי לאחרונה.

כשמכינים אותו בבית עם מרינדה שמרככת אותו לפני זה יוצא לא רע
 

inbarush19

New member
אוהבת!

מטוגן,דק וביתי...
קריספי כזה..
ליד סלטים רצוי...
עם מיונזים למיניהם..

יצא מספר פעמים לרכוש בבורגר ראנץ', גם היה טעים..
 

אתי 104

New member
מוצר השבוע

כן בכל בית זה המוצר העקרי, אין ילד שלא מתחיל עם שניצל
ונדבק בזה חזק מאוד. אפשר לעשות בהמון וריציות שונות וטובות.
אני מכינה אותם מוקפצים עם המון בצל, סויה ורוטב צילי וזה יצא מצויין.
אני חותכת את השניצל לרצועות, מתבלת רק עם פירורי זהב ומטגנת ולאחר מכן
מעבירה למחבת גדולה ומוסיפה מעט סוכר חום, רוטב צילי מתוק וסויה. מערבבת קלות
ויוצא ממש מעדן הילדים אוהבים את זה בתוספת של נודלס מוקפץ.
 
למעלה