אז למי יש הכי הרבה פוטנציאל

omer719

New member
אז למי יש הכי הרבה פוטנציאל

שמתי לב להרבה דיבורים פה בפורום לאחרונה על 'את מי נראה אחרי התוכנית' או 'על מי בטוח לא נשמע יותר' וגם 'מי מהעונה הקודמת לא היה מספיק טוב...'
אז רציתי לשמוע את דעתכם - למי יש הפוטנציאל מבין עשרת המתמודדים שנשארו בתוכנית להצליח?
ברור שגם למיקום שלהם בסופו של דבר תהיה הכרעה, אבל מבחינת סגנון, מבחינת כישרון, מבחינת העיניין וכמובן - האקס פקטור שלהם, עד כמה שהם מיוחדים וחדשים ומתאימים למה שצריך כרגע ומה שיכול להצליח.
אז נשארו לנו כרגע תשעה מתמודדים כישרוניים וארין ריי (סתם
הייתי חייב), אז אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם, כמובן גם לתת דוגמאות מתוכניות אחרות, להסביר איך זה לדוגמא שמישהו שעף במקום 6 פתאום יכול אחרי שנה להתגלות כדבר ההכי טוב שיצא ממנה, או לחילופין שיוצא משהו רק מהמנצח של העונה, אז מהניסיון שלכם עם תוכניות ריאליטי שכאלה, בארץ ובחו"ל, בואו להגיד לנו מה דעתכם על העונה הנוכחית

נוש14

New member

אהבתי את הבדיחה על ארין ריי.
לדעתי לטייט יש הכי הרבה פוטנציאל להצליח ואחריו אמבלם ופיפת' הרמוני.
לכל השאר יש לדעתי פוטנציאל להשתלב בתעשיה אבל בהצלחה מועטה בלבד.

shaharEB

New member
קשה להגיד מהשלב הזה ..אבל,

אני חושבת שקרלי שיש לה קול מדהים, אמבלם 3 שסיימון בטוח יעשה איתם משהו,
ואני רוצה להגיד שוינו .. הם אלה שמשהו יקרה איתם באמת

ביאטריס וטייט נגיד.. שרים מקסים, אבל אני בספק אם נשמע סינגל שלהם או משהו, ואם כן
זה כל מה שזה יהיה
מקווה שנשמע יותר בכל אופן

אבל אי אפשר לדעת.. מלאני זכתה ושמענו ממנה סינגל, לעומת זאת לרייצ'ל יש כבר הרבה סינגלים

תלוי ברמת ההצלחה, הפופולריות ובכמה שהם רוצים את זה
נקווה לטוב

andre93

New member
לא חושב שלוינו יהיה סיכוי בתעשייה...

אלא אם כן הוא ימנף את ההייפ סביבו ויקים להקת רוק. כסולן יהיה לו קשה.

dilan angel

New member
זה מצחיק אבל,

לדעתי הסיכוי הכי טוב היה לג'אנל וליריק 145.
BUT !

ממי שנשאר עכשיו לדעתי ביאטריס יכולה לכבוש את העולם!
סתאאם!

אולי אולי אולי אולי קרלי ...
משום מה לטייט אין שום סיכוי (רק אני חושבת ככה?)

לפי מה שאני מריחה,

אבלם 3 (שאני לא סובלת), טייט סטיבנס ( שמשעמם לי את התחת) וקרלי רוז סוננקלר (שאני מאוהבת בה קשות) כנראה יעפילו לגמר.

אני חושבת שיש לסיסי פריי סיכוי אחרי הביצוע המדהים לסלין דיון. לפייג' תומס יש פחות סיכוי. אבל אולי היא תפתיע. בכל מקרה אני חולה על שתיהן. ואני מבינה שגם פיפט הרמוני אהובות אז אולי הן ישארו עוד קצת.

ביאטריס מילר וארין ריי, עם כמה שאני אוהבת אותם, יודחו לדעתי בעוד
כמה איזה 2-3 תוכניות.

אבל היי, אני בכלל חזיתי שג'נל תגיע לשלבים מקדימים וכמעט סופיים של התוכנית אז אולי האינטואיציות שלי לא כאלה משהו.

andre93

New member
אני רואה הרבה תוכניות שירה. בעצם את כל

התוכניות של אמריקה ושל בריטניה.
ניקח לדוגמה את קלי קלרקסון שזכתה בעונה הראשונה של אמריקן איידול ומצליחה בגדול עד היום.
מצד שני וואן דיירקשן שהגיעו למקום השלישי בגמר באקס פקטור הבריטי.
יש כאלה שאפילו לא הגיעו לגמר וזכו להצלחה מסחררת כמו כריס דוטרי שהגיע למקום החמישי באמריקן איידול. הוא בעצם הזמר הכי מצליח באמריקה שלא הגיע לגמר.

זאת אומרת שהרבה תלוי במומנטום. קלי קלרקסון הצליחה הרבה בזכות שהיא הזוכה הראשונה של תוכניות השירה באמריקה. וואן דיירקשן השתמשו בהייפ סביבם ובזה שהייתה חסרה להקת פופ בתעשייה. גם סיימון אחראי מרכזי להצלחתם.
כריס דוטרי קיבל התעניינות נרחבת מהתקשורת באמריקה, הרבה בזכות שהיה זמר רוק, והתארח בהרבה תוכניות אירוח ואז הקים להקה שנקראה על שם משפחתו "דוטרי". האלבום הראשון שלהם זכה להצלחה אדירה באמריקה והגיע לראש המצעדים האמריקאים.

מי אני חושב שיצליח מהעונה הנוכחית?
קרלי רוס סוננקלר- לא משנה לאיזה מקום היא תגיע בתוכנית, רק חמור לא יחתים אותה לחוזה בינלאומי. הילדה תהיה כוכבת!! גם מי שלא אוהב אותה חייב להודות בזה. זה פשוט לא יהיה הגיוני אם לא נשמע ממנה לאחר התוכנית.
אמבלם 3- יש להם פוטנציאל להפוך למשהו גדול. לא בטוח אם זה באמת יקרה אבל אני מקווה שכן. חסרה באמריקה להקת אינדי עכשווית.

לגבי טייט, אני חושב שהבועה הזו תתפוצץ בקרוב. אני לא רואה אותו מצליח בכלל. הוא מבוגר מדי בשביל זה... גם אם נעזוב בצד את הגיל שלו, אני לא מצליח לדמיין סינגל שלו שיגרוף יותר מ 5 מיליון צפיות ביוטיוב. הרי זה פחות או יותר המדד ומי שאומר אחרת, משקר.

omer719

New member
גם קתרין מקפי,

אני לא ראיתי אמריקן איידול אבל הבנתי שהיא יצאה משם, אני מכיר אותה מסמאש.

Shiri from the block

Active member
המממ מנסה להיות אובייקטיבית אני אתחיל מחוסר אובייקטיביות דווקא- המנצחת מבחינתי באקס פקטור זאת סיסי (כן כן!), אני מאוהבת בה קשות

וכמו שאמרנו עליה בהתחלה באודישנים בפורום בריטני- היא שילוב של כריסטינה אגילרה (ווקאלית והייתה ביצ'ית בהתחלה
) וקאשה (מראה ושואו בכללי)

אז מצד אחד, העולם לא צריך עוד קאשה או מישהי עם קול כמו של סיסי שכבר יש לנו...
אבללללל, לדעתי בגלל שהיא סוג של קאשה רק זמרת טובה יותר- יש לה סיכוי להצליח.
היא כבר מעניינת הרבה אנשים, ואני מאמינה שאם זה דרך הקול או דרך פרובוקציה כלשהי- היא תוכל להצליח. לא משנה איזה מקום היא תדורג..

עכשיו אובייקטיביות! חח
ג'נל גרסייה- ממש ממש ביזבוז!!! אני באמת מאמינה שיש בה משהו מיוחד כפי שראינו באודישן הראשון שלה, שיכול להטריף את אמריקה! היא רק צריכה לחזור לזה ויש לה סיכוי טוב. לא תיהיה הזמרת הכי מצליחה בעולם, אבל מספיק בשביל למכור כמה אלבומים..

טייט סטיבנס- לא מבינה למה לדעתם הוא לא יצליח... אנשים כנראה שוכחים שאמריקה = קאנטרי כמו שישראל = מזרחית (לרוב)
קאנטרי זאת המוזיקה של אמריקה, זה מה שהם אוהבים. יש מלא זמרי קאנטרי שאולי לא זוכים להכרה בינלאומית אבל עושים מספיק רעש באמריקה בשביל להצליח.

קרלי רוז סוננקלר לצערי... לא מתה עליה אבל עם קול כמו שלה וההתלהבות של ילדה קטנה שאפשר לעשות בה מה שרוצים, מאמינה שהיא תצליח. אבל לא יותר מידי.. מקסימום שנתיים-שלוש...

ארין ריי- לא יודעת למה לא ממש אוהבים אותו פה, אבל לדעתי הוא נהדר! אף פעם לא התלהבתי ממנו אבל מאז השתי הופעות הקיצביות שהוא נתן בשידורים החיים הוא לגמרי קנה אותי! זה בדיוק הסיגנון שאני אוהבת והוא רוקד זז ושר מעולה! גם לדעתי עם פרסום נכון כלשהו יש מצב שלפחות האלבום הראשון שלו יצליח.

וכמובן כמובן כמובן, לא יודעת איך שכחתי מהם, אמבלם 3 !
הם יהיו הזוכים של התחרות לדעתי, הם מעולים, הם לגמרי יצליחו ויתנו בראש ל 1D. מאמינה שהם ילכו רחוק וגבוה!

omer719

New member
מסכים איתך,

במיוחד בקטע ה-'חסר אובייקטיביות', כי גם אני מאוהב בסיסי קשות, וחושב שיש בה משהו מיוחד, יש לה קול מעולה, היא משתפרת ממש. לא יודע עד כמה זה ריאליסטי שהיא תצליח אבל

למעלה