המממ מנסה להיות אובייקטיבית אני אתחיל מחוסר אובייקטיביות דווקא- המנצחת מבחינתי באקס פקטור זאת סיסי (כן כן!), אני מאוהבת בה קשות
וכמו שאמרנו עליה בהתחלה באודישנים בפורום בריטני- היא שילוב של כריסטינה אגילרה (ווקאלית והייתה ביצ'ית בהתחלה
) וקאשה (מראה ושואו בכללי)
אז מצד אחד, העולם לא צריך עוד קאשה או מישהי עם קול כמו של סיסי שכבר יש לנו...
אבללללל, לדעתי בגלל שהיא סוג של קאשה רק זמרת טובה יותר- יש לה סיכוי להצליח.
היא כבר מעניינת הרבה אנשים, ואני מאמינה שאם זה דרך הקול או דרך פרובוקציה כלשהי- היא תוכל להצליח. לא משנה איזה מקום היא תדורג..
עכשיו אובייקטיביות! חח
ג'נל גרסייה- ממש ממש ביזבוז!!! אני באמת מאמינה שיש בה משהו מיוחד כפי שראינו באודישן הראשון שלה, שיכול להטריף את אמריקה! היא רק צריכה לחזור לזה ויש לה סיכוי טוב. לא תיהיה הזמרת הכי מצליחה בעולם, אבל מספיק בשביל למכור כמה אלבומים..
טייט סטיבנס- לא מבינה למה לדעתם הוא לא יצליח... אנשים כנראה שוכחים שאמריקה = קאנטרי כמו שישראל = מזרחית (לרוב)
קאנטרי זאת המוזיקה של אמריקה, זה מה שהם אוהבים. יש מלא זמרי קאנטרי שאולי לא זוכים להכרה בינלאומית אבל עושים מספיק רעש באמריקה בשביל להצליח.
קרלי רוז סוננקלר לצערי... לא מתה עליה אבל עם קול כמו שלה וההתלהבות של ילדה קטנה שאפשר לעשות בה מה שרוצים, מאמינה שהיא תצליח. אבל לא יותר מידי.. מקסימום שנתיים-שלוש...
ארין ריי- לא יודעת למה לא ממש אוהבים אותו פה, אבל לדעתי הוא נהדר! אף פעם לא התלהבתי ממנו אבל מאז השתי הופעות הקיצביות שהוא נתן בשידורים החיים הוא לגמרי קנה אותי! זה בדיוק הסיגנון שאני אוהבת והוא רוקד זז ושר מעולה! גם לדעתי עם פרסום נכון כלשהו יש מצב שלפחות האלבום הראשון שלו יצליח.
וכמובן כמובן כמובן, לא יודעת איך שכחתי מהם, אמבלם 3 !
הם יהיו הזוכים של התחרות לדעתי, הם מעולים, הם לגמרי יצליחו ויתנו בראש ל 1D. מאמינה שהם ילכו רחוק וגבוה!