איך אתם משחררים עצבים?

kasharel85

New member
תלוי

אם מעצבנים אותי אני מתאפקת ומשתדלת לא להגיב
אם צועקים עלי אני צועקת בחזרה לא מקללת או משפילה רק מסבירה את עצמי
אם צועקים עלי יותר משני מילים אני מתקבצת ומנסה להעלם כי אני מאוד מפחדת
ואם היה לי יום קשה אני מתכתבת בכל מיני פורומים ומספרת כמה רע לי וזה עוזר

מנסה לקרוא ספר

לעשות מקלחת חמה ולפעמים גם לישון אם אני מצליחה (לפעמים העצבים הם בגלל שאני עייפה).

אגב...

הדכאון תקף אותי במלוא עוזו לאחרונה ובמיוחד הערב

לא רציתי לפתוח על זה שרשור חדש,אז מתנצל שרכבתי על השרשור שלך גברת:)

הפורום נועד בשביל שאנשים יפתחו שרשורים כשיש להם מה לומר והם רוצים לחלוק את מה שהם מרגישים ואם ההודעה קשורה לדיון אחר, תמיד אפשר לשרשר אותה מחדש.

איך אתה מרגיש הבוקר? הצלחת לישון קצת?

איך אני מרגיש הבוקר?

מאושש יותר אחרי מקלחת רעננה-בלילה לא הצלחתי לישון משום שהתעוררתי ב-12 לאחר 20 שע' שינה רצוף.אגב,עוד מישהו הצליח לישון כזו כמות שע' או שזה שיא שלי?

ותודה על התגובה:)

אני שמחה לשמוע

אני לא חושבת שישנתי ברצף 20 שעות מתישהו. אני די בטוחה שהשיא שלי זה 15 שעות.

תדאג לשתות הרבה מים אחרי שינה ארוכה, כדי לא להתייבש

15 שעות?

הכי הרבה שישנתי רצוף זה 10 שעות וזה קרה רק פעם אחת כאשר הייתי חולה ובמקום לנוח אני הלכתי לעבודה (לא נהנתי בעבודה, זו הייתה בחירה שגויה).
אני די אנרגטי, אני רענן על הבוקר ואני גם יכול להתעורר די מוקדם. שינה היא לא בשבילי, אני מעדיף לנצל את הזמן בעשית משהו.

kasharel85

New member
ישנתי 27 שעות רצוף

אחרי המון כדורי שינה כמובן עשיתי את זה כי פחדתי שאני לא יצליח לצום את יום כיפור ולא אצליח לא לעשן והגעתי למסכנה שעדיף לי לישון לקחתי 50 מירו והתעוררתי אחרי 27 שעות כאילו ישנתי שעה חח

Lady Stark

New member
אתה מוזמן

לרכוב על איזה שרשור שתרצה. וגם לפתוח חדש. כולם פה ישמחו לעזור ולהקשיב.

אחח האבחון שקיבלתי מהפסיכיאטרית:)

מרגיש את עצמו יחודי ביחס לסביבה...זו הפרעה נפשית? אני באמת יחודי!

הגדירה אותי ג"כ כאדם אימפולסיבי וכו וכו'...מכתב בן 3 עמודים בכתב יד,לי כבר לא היה כוח לקרוא את זה.

רחמונעס.

Lady Stark

New member
אתה אכן ייחודי

זה אומר שבסך הכל יש לך ניצוץ של הערכה עצמית וזה מדהים!
אם אתה מרגיש שאתה לא מסופק מהאבחון אל תתבייש ממנה לתמצת אותו לכמה משפטים ולעשות לך סדר בראש. חשוב גם שתרגיש עם עצמך שהיא מבינה אותך והולכת בעדך.
תמשיך לעדכן.

אני מראש לא נכנס למצבים שעשויים לגרום לי עצב

או רוגז. (זה יותר קל ממה שנדמה לכם)

ובאופן כללי, הליכה עם הכלב שלוש-ארבע פעמים ביום תורמת להרגשה כללית מאוד טובה.
צריך לציין שאהבה לכלבים, רצון ויכולת לקחת אחריות עליהם היא תנאי מקדים.

לישון

לישון זו הבריחה שלי מהכל.
בעבר הייתי תמיד מלאה בכעס ומוציאה אותו על כולם ועל עצמי, אבל עכשיו לישון מרגיע אותי אותי, למרות שלא תמיד נותנים לי לישון כמה שאני רוצה.

מנסה לשלוט בעצמי ולהבליג..

ולפעמים זה קורה, כי אני לא בנאדם אלים. אני יכול לצעוק אבל לרוב אני לא אעשה משהו פיזי (כלפי חפץ או אדם). וגם אם זה יוצא, מן הסתם זה רק כלפי חפץ, בידיעה שלא יגרם נזק בלתי הפיך (כמו לשבור כלי כלשהו).
אם אני עצבני ואדרנלין זורם בי אז אני אצטרך למצוא משהו שיסיח אותי ממקור הכעס. כמו לצפות במשהו.

למעלה