איך לטפל בשיער שלי

איך לטפל בשיער שלי

אני לא יודעת איך לטפל בשיער שלי.
הקרקפת שלי שומנית ושאר השיער יבש,ונוטה להתנפח.
השיער שלי גם שבור,כי שנים הייתי הולכת רק עם אסוף מאוד מתוח(גולגול בעיקר) וזה מאוד מתח את השיער ושבר אותו.

אני לא יודעת איך לטפל בשיער ולהחיות אותו.

מצד אחד,בגלל שהקרקפת שלי שומנית אם אני לא חופפת יותר מיום אחד השיער נהיה שומני.
ומצד שני,בגלל שהוא יבש למטה אם אני חופפת יום אחרי יום הוא מתייבש ומתנפח מהר.אז אני לא יודעת איך לטפל בו.

השיער שלי מעולם לא נצבע,חוץ מגוונים שעשיתי השנה אחרי 10 שנים שלא עשיתי גוונים.
אז חוץ מפן פעם ב..אצל ספר, השיער שלי טבעי ולא עבר שום טיפולים.

גם כשאני עושה פן אצל ספר הפן לא מחזיק הרבה זמן,השיער למטה חוזר להיות גלי מהר והפן לא נשמר למטה, הוא גם מתנפח מהר עם הרבה שוונצים שקופצים ממנו(מרגיז).

אז איך אני יכולה לטפל ולשקם את השיער שלי?

טיפוח שיער פגום

שלום
&nbsp
קרקפת שומנית+שיער יבש = (בד"כ) שימוש בשמפו לא מתאים. השמפו מייבש את הקרקפת והשיער, וייבוש הקרקפת גורם לגוף להפריש עוד סיבום (השמנוניות שאת מרגישה) על מנת להגן עליה מהיובש.
אז קודם כל, להחליף לשמפו מתאים יותר. בהתחלה זה יהיה קשה ולא כל כך נחמד, אבל זה תהליך שאפשר לעבור אותו עם מעט סבלנות והתמדה.
דבר שני - להמעיט חפיפות. יש שמפו יבש שסופח שמנוניות ויכול לעזור לך בימים בהם את לא חופפת.
פן (ובאופן כללי שימוש בחום) על שיער פגום/יבש לא מומלץ. כשאין ברירה ועושים, כדאי לשים מגן חום לפני וסרום אחרי. בשיער לא בריא אכן פן מחזיק מעט זמן, השיער מתנפח מהר ויש לו הרבה שוונצים.
&nbsp
שימי סרום איכותי ברמה יום-יומית. מומלץ לגזור קצוות.
&nbsp
בהצלחה :)
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

על איזה שמפו אתה ממליץ

הרי אין שמפו לשיער מעורב.אז איך אני אדע איזה שמפו לבחור
יש כל כך הרבה סוגים. הרי השמפו הוא או לשיער יבש,או לשמן. אין גם וגם.
&nbsp
אתה אומר לי שבמצב שלי עדיף לא לחפוף יום כן יום לא
לחכות יותר בין החפיפות

&nbsp
כמו כן,האם כדאי להשתמש במרכך
ספר אחד אמר לי שכן,ספר אחר אמר לי שלא.
&nbsp
על איזה סרום אתה ממליץ

&nbsp

&nbsp

המלצה למוצרי שיער

שלום,
&nbsp
קשה לי לענות על השאלה כשלא ראיתי והרגשתי את השיער. בגדול כדאי לחפוף פחות, ובעת הצורך להשתמש בשמפו יבש. בשימוש במרכך יש להימנע ממגע שלו עם הקרקפת, אך אני לא יודע אם להמליץ לך על מרכך או מסיכה ואיזה/ו.
סרום צריך להתאים לסוג השיער. ממליץ לך להתייעץ עם מעצב השיער שלך ולהרגיש את הסרום לפני.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

shiran1310

New member
שיער בריא

היי,
אני ממליצה מאוד על השמפו של לוריאל אלביב אגב גם המסכות שלהם מעולות כדאי להתנסות השיער לא נשאר שומני.והכי לא מומלץ לא לחפוף כל יום כי זה לא בריא מאוד פוגע בשיער ועושה אותו מאוד יבש ופגום בכל מקרה ממליצה להיכנס לאתר http://www.yofi.info
יש שמה המון טיפים לטיפוח השיער

למעלה