איך משיגים ציפורניים יפות

איך משיגים ציפורניים יפות

בריאות.
חזקות כמו ברזל.
מטופחות.

כמו כן, איך משיגים כף יד רכה,עדינה ונשית

אתם ממליצים על קרמים מסויימים
שגרת טיפוח מסויימת
משהו אחר? מה הטיפים שלכן

תודה ושבוע נפלא

poynter

New member
וואו שאלת השאלות, לא?

ראשית, את צריכה גנים טובים חח
כף יד רכה, עדינה ונשית, זה לא משהו שאפשר לשנות בעזרת מוצר כלשהו.
לעומת זאת על מנת לחזק את הציפורניים אפשר להשתמש במחזק ציפורניים, יש אינספור המלצות, הנפוצים פה בפורום הם הסאלי הנסון המוזהב, נייל טייק, נייל אנבי של OPI, ג'ייד, וואו וכו'. בנוסף שימוש בשמן לציפורניים או קרם לקיוטיקלס (מיותר לטעמי) יכול להועיל.

הקפדה על שימוש בקרם ידיים טוב, שטיפת כלים ועבודות הבית עם כפפות.
ובכלל אני ממליצה לך לחפור קצת בפורום.. יש ה-מ-ו-ן מידע. יש לנו כאן גם בלוגריות מעולות שסקרו אינספור מוצרים לידיים
שיהיה בהצלחה

1שייכת

New member
קודם כל - מהו אחד האויבים הגדולים ביותר של

הידיים ושל העור בכלל? לדעתי - השמש!

בצעירותי הייתי פריקית של שיזוף. הייתי שורצת שעות בשמש כדי להשתזף. היום, לאחר שנים, מופיעים על היד ועל העור בכלל, כתמים, כתמי שמש. לכן, כל מי שרוצה יד יפה לאורך שנים שתדאג לחשוף אותה כמה שפחות לשמש, או לזכור למרוח קרם הגנה בנדיבות!

חוץ מזה, מה שעוד נראה לי חשוב, וזה אולי מובן מאליו - ברגע שהלק מתחיל להתקלף - מיד לשפץ אותו או להסיר אותו. אין דבר יותר דוחה בעיניי מלק מתקלף. אני גם אלרגית לציפורניים שהן לא באורך שווה, זה ממש לא יפה לדעתי. אבל פעם היה פה שרשור והרוב ציינו שלק מתקלף דוחה בעיניהן יותר מציפורניים לא אחידות באורכן. אני מודה שבעיניי זה דוחה באותה מידה...

עוד טיפ - לבדוק את התזונה שלך. אם את באמת רוצה להשקיע - תעשי בדיקות דם ותראי אם חסר לך משהו.

וטיפ אחרון - להיות מטופחת באופן כללי - נקיה, מסודרת. אם את לא צעירה - להתאפר, אם את צעירה - איפור עדין. מודה שצעירות לדעתי הן יפות ביותר ללא איפור, אני התחלת להתאפר רק בגיל מבוגר.

בהצלחה!

lilo4

New member
לגמרי שאלת השאלות

יש המון גורמים שמשפיעים על הציפורניים, אני אנסה להתייחס לדברים העיקריים שפוגעים בציפורן.
אין מה לעשות, לקים לא כ"כ טובים לציפורניים שלנו ודיי מחלישים אותה, בגלל זה מומלץ להשתמש בבסיס לפני הלק כדי לשמור על הציפורן.
חשיפה למים ולחומרים כימיים מחלישה את הציפורן, לכן כשעושים נקיונות ודברים דומים מומלץ מאוד להשתמש בכפפות, זה יותר בריא גם לציפורניים וגם לעור הידיים.
הציפורניים שלנו הן לא כלי עבודה, לכן מומלץ לא להשתמש בהן ככאלה. אם צריך לפתוח משהו להשתמש במספריים/סכין/מברג או כל דבר אחר ולא בציפורניים. ואם עושים עבודות פיזיות או אפילו פעולות כמו הקלדה, נגינה וכו' עדיף לשמור על ציפורניים קצרות, ככה הן פחות נשחקות.

לגבי טיפוח- אני משתמשת בשלושה מוצרים עיקריים:
קרם ידיים על בסיס קבוע- יש לי כרגע כמה סוגים, הקרם הכי טוב יש לי הוא קרם של חלאבין מסדרת Love Line, הוא מצוין לעור ומצוין לקיוטיקלס.
מחזק- שכבת הבסיס הקבועה שלי. כרגע אני מנסה כמה מחזקים, לא מצאתי עדיין את המחזק המושלם. מבחינתי המחזק המושלם צריך להיות בסיס טוב ללקים, לתרום לעמידות, לחזק את הציפורן ולמנוע הצהבה [אני לא מצליחה למצוא אחד שבאמת ימנע הצהבה]
סרום הזנה- אני משתמשת בסרום של שיק, עוזר למנוע התפצלויות ומרכך קצת את הקיוטיקלס.

מעבר לזה אני משתדלת לדחוף בעדינות את הקיוטיקלס בערך פעם בשבוע-שבועיים, לא גוזרת כדי לא לפצוע.
בגלל שאני שונאת לשייף ציפורניים בד"כ כשהן ארוכות אני גוזרת אותן למינימום, משייפת קצת כדי ליצור את הצורה שאני רוצה ואז נותנת להן לצמוח, וכשהן ארוכות מדי שוב גוזרת וככה אני צריכה להתעסק איתן פחות, נדיר שאני שומרת על אותו אורך במשך תקופה.

lilo4

New member
ראיתי אותו בפארמים

אני חושבת שיש אותו גם בסופר פארם וגם בניו פארם, אבל לא בכל הסניפים. לאחרונה ראיתי אותו גם באחד הסניפים של מגה- במגה יותר זול בכמה שקלים.
הייתי לפני כמה חודשים בירושלים ויש שם רשת מקומית בשם שאול תמרוקים ויש להם גם את הקרם, מאוד בזול.

yerovama

New member
יש אותו במגה בול- סניף אור יהודה

ויש להם 40% הנחה כמעט על כל הקוסמטיקה - ממש שווה!! אני קונה שם כמעט הכל, זול יותר מהפארמים.

למעלה