איך עובר הסופ"ש? :)

סופ"ש חמוד ביותר

אתמול יערול ואני קמנו נורא מוקדם בביתנו החדש, אספנו את עצמנו, ונסענו לבתי ההורים. הגעתי הביתה, התקלחתי, סידרתי את טונות הכביסה שהבאתי... ואז גורי שלי הגיע. התכרבלנו ואכלנו וקראנו וראינו טלוויזיה והיה לנו תענוג. בערב התארגנו ונסענו למסיבה והופעה ענקיייייית בסאבליים, וכאני אומרת נסענו- אני נהגתי! תענוג. היה ממש כיף

היום קמנו פה ביחד, קראנו קצת ועשינו דברים שצריך לעשות, הוא הלך, ואני הלכתי עם המשפחה למסעדה, ושוב, לא הצלחתי להיות טבעונית. נו שווין. עכשיו אני צריכה לארוז לבוע הבא, אח"כ הופעה של מתי כספי עם המשפחה, ואז לגורי רק כדי שנישן ביחד.

EVE Lights

New member
היה כיף!

חמישי חתכתי מוקדם מהעבודה (18:00 בערב נחשב למוקדם!) ובעיקרון נראה לי שראיתי סדרות והתעלפתי לישון באיזה 22:00. השבוע הזה הרג אותי.

שישי קמתי מוקדם (10:00) כי כמה כבר אפשר לישון, והלכתי לקצת סידורים (ניו פארם, סופר פארם, לקחת דברים מהתופרת וגם קניתי כובע קש נחמד
)
חזרתי הביתה בצהריים ואמא הכינה מצברייט טעיייםםם.

ב- 15:00 נסעתי לפאב Friends בתל אביב ליומולדת צהריים של חברה מהעבודה. מסיבת צהריים בפאב חשוך כשבחוץ שמש, לא מבינה בשביל מה זה טוב...
אני אנטי סוציאלית ולכן נשארתי שם שעתיים וחזרתי הביתה.
בערב ראיתי סדרות ו"הפנטזיה של הל" בטלוויזיה והלכתי לישון

היום קמתי גם כן די מוקדם (10:30), קראתי עיתונים במרפסת שמש, אכלתי בייגלה טעים מטל בייגלס שאמאבא הביאו לי ונסעתי לרמת אביב למכירה ביתית של תכשיטים של חברה מהלימודים. האמת שהיה ממש נחמד והיו כמה בנות, הייתי שם עד 16:00. מאז הספקתי לראות פרינג'י, לאכול וזהו בערך.
תיכף אני אתכונן בקטנה לישיבת צוות שיש לנו מחר על הבוקר, ולישון מוקדם.

אחלה סופ"ש

SuGaRBabe1

New member
וואו לא הייתי פה שנים

בחמישי הייתי בלימודים בבוקר ואז חזרתי הביתה לשנ"צ ובטלה, בערב פגשתי חברים בפאב בת"א ומשם המשכתי לפאב אחר לפגוש ידיד מהלימודים. היה.... מפתיע (או שלא?) אך מעניין

בשישי קמתי בת"א, חזרתי הביתה לשנ"צ קצר והלכנו לארוחת ערב אצל סבאסבתא, בערב יצאתי עם חברה טובה לפאב.

היום התעוררתי בצהריים, נסעתי עם ידיד לבית ריק של חברה, אכלנו צהריים אצלה והסתובבנו קצת על הים, משם נסענו לידיד אחר ורבצנו קצת אצלו, אכלנו ארוחת ערב בבית קפה וחזרתי הביתה לא מזמן.

סופ"ש מוצלח גם כאן

עבר מהר מאוד

עדיין לי הרבה תוכניות.. אז נראה... אבל רציתי להתייעץ איתכן.. בגלל שזה פורום של בנות

לאחרונה יצאה הקמפיין החדש הזה, קודם כל, הבנות האלה - מתה עליהן! הן ממש חמודות והן ממש מראות חברות אמיתית כמו שצריך - כמו שאומרים, באש ובמים! ולגבי המכשיר, יש למישהי כאן ניסיון עם זה? מה דעתכן על זה???? אני חשבתי על זה במהלך הסוף שבוע, ומתלבטת לגבי זה....

למעלה