אליפות אירופה בג'ודו - יום 1

yati6

New member
אליפות אירופה בג'ודו - יום 1

עידו בר הפסיד למורן ההולנדי (שהפסיד לטומי באולימפיאדה) תוך פחות מדקה - בתחילה ספג וואזרי ואז בריח. ההולנדי יריב חזק מאוד, 3 באירופה שנה שעברה אבל לא מאריות המשקל. הפסד קצת מאכזב לדעתי, אולי בגלל הדרך יותר מההפסד עצמו.

רוני שוורץ הפסידה קרב ראשון לפולניה לא מוכרת - הובילה בעונשים אך 3 שניות לסיום ספגה עונש והקרב הלך לניקוד זהב , שם ספגה תוך זמן קצר עוד עונש והפסידה. שיפוט מעצבן לטעמי, הגיע לה לנצח. חבל, יכלה להשיג ניקוד משמעותי ולהתקדם במשקל החדש. בכל מקרה, בסיבוב הבא חיכתה קלמנדי מקוסובו,אחת הטובות בעולם במשקל והעיפה את הפולנייה. מעניין מה רוני הייתה עושה נגדה.

טומי וגולן ניצחו באיפונים יפים יריבים שעל הנייר נוחים , אבל לא רעים (טומי - פורטוגלי, גולן - בלארוסי). שני היריבים ניצחו פה ושם יריבים טובים אבל לא עשו תוצאות משמעותיות עד עכשיו.

גילי כהן ניצחה באיפון יפהפה את בריג'יט אנטה ההולנדית . ההולנדית גם קיבלה עונש. ההולנדית יריבה די טובה שכמו רוני שוורץ עלתה משקל - התחרתה בעד 48 ק"ג עד השנה ועשתה תוצאות יפות . ניצחון יפה מאוד של רוני.

Hagnesta Hill

New member
האם ישנם עדכונים מהיום השני בבודפשט?

ובכלל, מפתיע שאף אחד לא כתב על ההישג הנהדר של טומי.
נקווה למדליה נוספת גם ביום התחרויות השני.

BentzWatchJudo

New member
יש הרבה עדכונים בדף הפייסבוק שבחתימה שלי

מתנצל שאני לא מספיק לעדכן גם פה.

BentzWatchJudo

New member
שרשור עצוב

הפורום מת כבר הרבה זמן + חוסר החשק וההרגשה הלא נעימה מהיחס לאליס שלזינגר יצרו את אחד משרשורי הג'ודו השוממים ביותר שאני זוכר בפורום הזה.

nirc2

New member
אני קורא סמוי כאן לא מעט זמן

ובאמת משהו רע עובר על הפורום הזה...

yati6

New member
זה טבעי.. שנה אחרי אולימפיאדה

ואם להגיד את האמת אפילו אליפות אירופה לא ריגשה אותי כל כך .. אולי בגלל שהרבה מתחרים טובים לא הגיעו.

אני מקווה שהמצב ישתנה בקרוב, בינתיים אין כל כך ממה להתרגש..

ואגב, nirc2 - כל קורא שגם כותב הוא מבורך כאן. אתה גם יכול להשתתף בדיונים ולתרום !!

נ.ב - הדבר שהכי ריגש אותי בתקופה האחרונה הוא השיא של איתמר לוי. הוא צעיר (בטח ביחס לשיא בזריקות) ונראה שיש לו פוטנציאל גדול מאוד. כל כך מעטים כאן ילידי ישראל שמצליחים באתלטיקה.. אפשר לספור אותם על יד אחת.

עצוב מאוד

יש לכך הרבה מאוד גורמים ...
קודם כל תמיד אחרי אולימפיאדה יש ירידה טבעית,, אבל הפעם זה חריג ואף פעם אליפות אירופה בג'ודו זכה לכל כך מעט תגובות.
שנית, אני לא יודע נתונים אבל נראה לי משנה לשנה בגלל התחזקות הפייסבוק יש ירידה בתפוז
שלישית, היחס המזלזל של תפוז לספורט. הוותיקים כאן זוכרים איך קודם הפורום באתונה ובסין, לאומת מה שהיה בלונדון.
כמו כן גם בשותף אין קידומים לספורט ומאז לונדון רק קורזיץ קודמה. לי נמאס להתחנן

JonJon9

New member
"כשהבית ריק"......

אני לא מומחה גדול בספורט אולימפי (אבל עדיין יודע יותר מהרמה הממוצעת בארץ, שמתרכזת בעיקר בחודש שלפני אולימפיאדות),
אבל בכל זאת כתבתי כאן לא מעט- הייתי מאוד פעיל כאן באתונה ובלונדון (בביינג'ינג הייתי בצבא אז זה היה יותר קשה)
וגם כתבתי כאן בתקופות שבין האולימפיאדות.
שמתי לב לשיממון שהיה כאן ביחס לג'ודו וגם ביחס לשטילוב (וכנראה גם ביחס לאופיר נצר), וזה היה באמת חריג.
זה יהיה לי עצוב אם הקבוצה תיסגר, אבל אולי צריך להתקדם הלאה ולנצל את הפייסבוק לטובתנו- יש לא מעט קבוצות פייסבוק
ודפים שעוסקים בספורט וכדאי לחזק אותם (חבר טוב שלי מנהל קבוצה שעוסקת גם כן בספורט אבל גם היא לא כ"כ פעילה).
גם אם הפורום הזה ייסגר, צריך לזכור שהוא החזיק מעמד תשע שנים, אם אינני טועה, וזה בהחלט אורך חיים אינטרנטי מכובד.

nirc2

New member
אני מאוד אוהב ספורט אולימפי, אבל

אבל מה לעשות, עובד בהיי טק.
מה שאומר, מצאת החמה עד צאת הנשמה.

אני מתעדכן בתוצאות בענפים האולימפיים דרך הפורום הזה. לצערי, אין לי זמן לעקוב אחרי ספורטאים ותחרויות בזמני הפנוי (כי אין לי כזה...), אז אני לא יכול לתרום ממש שום דבר חדש לפורום.

yati6

New member
אם זה היה אליי, אז התכוונתי יותר לדיונים

ולא בסיקורים וכאלה. רק להשמיע את קולך מדי פעם.

בכל מקרה טוב לראות שיש מי שקורא כאן, והפורום לא עד כדי כך נטוש.

LiatH

New member
חבל...

אני פותחת כל בוקר בפורום הזה, לקרוא עדכונים.
הרבה לכתוב ולתרום אין לי, אבל מאוד נהנת להתעדכן.

אולי צריך לפנות לספורטאים מובילים בתחומם, להפכם לאדומים
ולבקשם שיעדכנו כאן מידי פעם.
גיא מצקין הוא דוגמא טובה.

למעלה