אקס פקטור ישראל - פרק 4

omer719

New member
אקס פקטור ישראל - פרק 4

האודישנים ממשיכים,
כל הדיעות לכאן

לא להאמין שמדובר במי שהיתה זמרת בעברה

ושרה את שיר הנושא של טלנובלה בע"מ שהיה כל כך אהוב על השועל.
משהו לא טוב קרה לקול של ניקה. לא פלא שהיא נעלמה מהזירה המוזיקלית.

GALxp

Well-known member
זה לא שקרה לה משהו לא טוב לקול

פשוט אף פעם לא היה לה קול, הוא עבר עיבודים ובזכות זה הוא נשמע סביר בסטודיו, אבל בלייב זה קטסטרופה.
שתמשיך לאפר, עושים מזה אחלה כסף.

Nightingale5

New member
אין אני מאוהבת בתכנית הזאת!

זה צוות השופטים הכי טוב שהיה בישראל מכל תכניות הריאליטי של המוזיקה לדורותיהן!
אהבתי את בן גולן, מחכה לשמוע חומר מקורי שלו, הוא גם נראה טוב

נדב קרני יכול להיות מעניין
אדיר טוב מצוין

בכלל יש מספיק כשרונות ממש חזקים בשביל להרכיב נבחרת של 16 ללייב!

שמתם לב למסר שההפקה מעבירה?

כל האלה שבאים עם בטחון בגודל של מגדל אייפל, נותנים להם קטע ארוך שבו הם מסבירים כמה הם מוצלחים, וכמה יש להם את זה, ואיך הם הולכים לנצח בגדול, ואיך הם לא רואים אף אחד ממטר וכו'

ואז הם פותחים את הפה ומתחילים לשיר, במקרה הטוב - סביר. במקרה הרע - בכלל לא בסולם וזיופים נוראיים.

נראה לי שההפקה מעבירה לצופים פה מסר שצניעות היא לא מילה גסה.

ומשהו להורים של חן ועקנין, זה מאוד חשוב לעודד מישהו אחרי שהוא נפל, בזה אין ספק, אבל לשקר לבת שלכם ולהגיד שהיא זמרת מדהימה??? לא קצת נסחפתם, היא לא יודעת לשיר. לרדת על השופטים שלכל אחד מהם יש קריירה ענפה של כמה שנים בזמרה? למה להכניס בטחון שגוי בילדה? היא לא זמרת, ואולי אחרי הרבה שיעורים של פיתוח קול היא תגיע למשהו.

גם אני מאוד אוהבת לשיר, תמיד אהבתי ומגיל קטן אני שרה, אבל אני יודעת שזמרת אני לא. מה לעשות? אין לי את זה. טוב לו לאדם שיהיה מודע למגבולותיו.

is00

New member
זה לא מסר - ככה זה בכל תכניות האקס פקטור.

ברגע שאת רואה קטע של נבחן, שמעתיר על עצמו שבחים כזמר - את צריכה לצפות למישהו ש..."חי בסרט", נקרא לזה ככה.

אז בכל התוכניות של אקס פקטור

שבהם אני לא צופה, אלא רק בגרסה הישראלית, מעבירים מסר לצופים - שצניעות היא לא מילה גסה

is00

New member
נאז זה לא ממש מצליח להם.

כנראה הדור של היום באמת טיפש יותר.

שוני בין דה וויס לאקס פקטור

בדה וויס לפני שהמתמודדים מגיעים למנטורים, הם עוברים אודישנים, וככה מנפים את כל הזייפנים, ומביאים רק אנשים שיודעים לשיר. חבל שבאקס פקטור לא מאמצים אותה שיטה, ומבזבזים לצופים ולשופטים את הזמן

Nightingale5

New member
מסכימה אבל כל הקטע זה שזאת תכנית בידור

קודם כל אז כל הקטעים של המתמודדים שלא עוברים אמורים לבדר כביכול
או גם בגלל שרוצים לתת לשופטים עצמם להחליט מי מתאים ומי לא ולא ההפקה

בדה וויס ארה"ב למשל, כל מי שלא מסתובבים לו, גם ממש טוב
אפשר להרכיב נבחרת מעולה גם ממי של עברו את האודישן מרוב טונות של כישרון שיש במדינה הזאת!

ודה וויס לא תוכנית בידור?

לפי דעתי מי שלא עובר זה לא בידור, זה צער עמוק לאנשים, במיוחד האלה עם הביטחון העצמי הגבוה במיוחד.
ואחר-כך הקללות והירידות על השופטים, ממש צורמים לי את האוזן.
הגדיל לעשות אחד מהמלווים שהבן/הבת שלו לא התקבלו כשאמר "זה הכל נובע מקנאה". באמת? מה יש לקנא? הוא לא הצליח והם כן. לקנאה אין שום קשר לעניין, רק כישרון, זה מה שצריך

Nightingale5

New member
ברור שכן ואני מסכימה שזה מצער לאותם

אנשים חסרי מודעות עצמית או שחיים בסביבה לא מציאותית
שאומרת להם שהם מוכשרים
פשוט בדה וויס בוחרים להיות יותר אלגנטיים, מכובדים, מנומסים, איך שלא תקראי לזה
ובשאר תכניות הריאליטי של המוזיקה בטוחים שכל הלכלוך הזה הוא חלק מהשואו ולא מוכנים לוותר עליו

NP16

New member
אני חושב שזה בעיקר

כי ״דה וויס״ מראש פורמט שבא להתרכז בקול של האנשים , לפחות באודישן הראשוני, אין גם איזה שיחת היכרות, הוא עולה ומיד מתחיל לשיר. העניין עם האנשים ההזויים והלא מודעים זה גם השיחה איתם , הראיון . אם הם יזייפו ויהיו גרועים יהיה מאוד ברור שאף כיסא לא יסתובב אליהם וייעלם המתח המסויים שקיים באודישן . בשאר הפורמטים חייבים את האנשים ההזויים לבידור כי זה גם סוג אחר של תוכניות שמסתכל על הופעה. יכול להיות זמר לא מזהיר שיכין אודישן טוב להופעה חיה וכן יעבור.

noga ke

New member
נראה לך שבאמת אין אודישנים?

גם בכוכב יש אודישנים. למעשה, יש 3 שלבים לפני השופטים. לא יודעת איך זה באקס ובדה וויס.

אבל אפשר להיות בטוחים שלא כל מי שבא לאודישן הראשון ישר נכנס לשופטים.

למעלה