אקס פקטור ישראל -פרק2-

Bar Ben David

New member
הפרומו לערב

מישהו ראה את הפרומו לתכנית של הערב?
יש שן להקה שמזכירה לי את הסטריאו אוגס מהעונה הראשונה באמריקה, מה יכול להיות שהם באו לגרסה הישראלית?

GALxp

Well-known member
אחלה פרק, נהנתי

לדעתי הרמה עלתה מהפרק הראשון.
נוטים לזלזל יותר מדי, כנראה שמצפים שהרמה תשתווה לאמריקה/בריטניה, אבל אנחנו בסך הכל ישראל... פרופורציות

אחת הבעיות של אקס פקטור

שמביאים אנשים שמזייפים. נגיד, בדה וויס לא היו זייפנים ברמה ששרים כמוני, ואקס פקטור הביאו את הזמרת הזו, ששכחתי איך קוראים לה, זאת הנמוכה עם החולצה עם השרוולים התפוחים, זאת שהגיעה מחול, שהיא ממש זייפה בתוכנית, שהיא ניסתה לעלות לגבוהים היא שרה כמוני, ותאמינו לי שאני רחוקה מלהיות זמרת.

כשהגיעו להקת מיראז' עם כל הפוזה שלהם, שירי כבר התלהבה מהם עוד פני שהתחילו לשיר. היא חשבה שהם יהיו פגז. הבעיה בזה שברגע שאתה מביא את עצמך לצפיה מטורפת, בדרך כלל אתה נמנע מלראות את כל הדפקטים. לא שהם לא היו טובים או לא הביאו שואו מגניב, אבל הצפיה מהם שהם יהיו מעולים קידם אותם באודישן.

כנל לגבי הזמרת הזאת מקריית גת שמאוכזבת כל חייה. ברגע שפתחה באודישן את הנושא הזה, ולחצה על הנקודות הרגישות אצל השופטים, הם כבר סימנו אותה בדרך כזו או אחרת, והיא שרה בסדר, כמו שעברי אמר. לא יותר טוב או רע מיתר המתמודדים, וכן היא יכלה לעבור, אבל בגלל הגישה התבוסתנית משהו, שאף אחד מהשופטים לא רוצה לעבוד איתה, היא מצאה את עצמה בחוץ.

לא הבנתי למה העלו את האחים עם האופנוע. הם היו נחמדים, שרו סביר. לא מדהים או משגע או אחר. רגיל לגמרי, וכל השופטים פשוט השתפכו מהם, לדעתי, קצת בהסחפות.

danlevin1

New member
האחים על האופנוע

היו הכי טובים , אין לי מושג על מה את מדברת ,סוף סוף קצת רוק אמיתי ואיכותי בתוכנית

GALxp

Well-known member
אם כבר...

לא מובן לי למה העבירו את טל שטיין, סתמי ביותר.

Bar Ben David

New member
הוא עבר כי...

עידן והוא שרים די יפה וחתיכים , ההפקה בטח מתחננת לצרף אותם ללהקת בנים.
לפי דעתי להקת הראפ הייתה מדהימה מעניין מה יעשן איתה בתכנית.
מישהו יודע עוד כמו תכניות אודישנים יש?

היה פרק מצויין בעיני

ערוך טוב, משעשע קצבי ומעניין, לא נמרח.
ומה שהכי חשוב - היו כמה כשרונות באמת גדולים, או לפחות כאלו שמראים פוטנציאל ראשוני גדול.

במיוחד אהבתי את מיראז', את מאי ספדיה ואת עידן טמלר.

אני לא רואה את הכוכב הבא, אבל אקס פקטור פשוט עשויה הכי נכון שאפשר בז'אנר הזה. מקווה שתמשיך ככה.

GALxp

Well-known member
הפרק השלישי היה גרוע לתפארת

את אוראל גיספן העבירו כי הוא הבן של.
את רז ניצני העבירו כי היא סובלת מתסמונת דאון.
לאבישחר ג'קסון היה אודישן סביר, אבל שבהפקה יחשבו לצרף אותו למיראז', הוא תפור לבוי בנד.

פרק שצריך למחוק מהארכיון

לא חושבת ככה

אני חושבת שהאחיות עם שם המשפחה המוזר ששרו שיר של בירטני, היו אלופות. לקחו אתת השיר והעיבוד היה אחר, והאודישן שלנם היה מוצלח. גם אבישחר ג'קסון היה מדהים עם השיר ששר.

לא הייתי מעבירה את הבן של גיספן או את רז.

danlevin1

New member
צודקת

פספתי את הפתיחה , הבנות בהחלט שרו מצוין אבל זהו פחות או יותר
אבישחר לא הרשים אותי

למעלה