אקס פקטור ישראל - 6

לדעתי זה היה פרק מעולה

היי,
היה פרק ממש שווה! מאי פינטו לדעתי למרות מה שאמר עברי כן תיקח את הניצחון
מאוד מזכירה את אופיר בן שיטרית בסגנון..
ראיתי שפרסמו את הפרק ביוטיוב למי שלא ראה: http://www.youtube.com/watch?v=HKobIE_UZho

Tchaow:)

השועל מאוכזב קשות מעברי לידר כשופט

האיומים שלו על חבריו לפאנל השיפוט לא במקום וממש לא מקצועיים.
רגע לפני הוא פסל מתמודדת ששירי ופורטיס אהבו, ורגע ח"כ הוא מאיים עליהם להעביר מתמודד שרק הוא אהב.

השועל ממש לא אהב את ההתנהגות הלא מקצועית הזאת שלו. אם הוא מנסה לחקות את סיימון, זה ממש לא מצחיק.

ובניגוד אליה,מולה לא עומדת לינה מחול המצויינת

אבל השועל ממש לא בטוח שמאי תזכה או אפילו תגיע לגמר.
כי עדיין היו אודישנים מצויינים העונה באקס פקטור ישראל.
ומספיק להזכיר רק את תמר פרידמן, עדן בן זקן, רוז פוסטנס, מאי ספאדיה, בן גולן, רחלי צרפתי, ענבל בן שטרית,דניאל ביטון, אבישחר ג'קסון ומיראז',
בכדי להבין איזו תחרות קשה מצפה לה.

LiRs Lullaby

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה

מה נסגר עם השיפוט של עברי לידר? בסדר, פעם אחת יצא לו טוב מההתעקשות על זמרת (הג'ינג'ית שאכן הוכיחה את עצמה באודישן נוסף) אבל כל פעם שהשופטים האחרים רצו להעביר מישהו שהיה לו יכולות מוזיקליות טובות אבל מבחינת המראה לא היה לו "סטאר קווליטי", הוא פסל בגלל ש"אין דרישה לזה היום".
אממה, כשמגיע בחור שנראה טוב+ אבל שר רע- , הוא התמוגג ממנו. זה לא שיש משהו רע בלהתמוגג משירה של זמר, אבל במקרה הזה, היה נראה יותר כאילו עברי רוצה לקחת אותו לדייט יותר מאשר לשמוע אותו שר. "אתם רוצים לומר לי, שאתם *באמת* לא תעבירו את הבחור תכול-העיניים, יפה הבלורית, הכריזמטי הזה שכל הבנות מתעלפות ממנו?" (לא ציטוט מדויק, אבל משהו בסגנון הזה) "אתם *באמת* לא רואים את הפוטנציאל?" "תיזהר, אבל מה זה תיזהר עם המילים שלך" אמר השופט החצוף והדו-פרצופי שלא מתבייש לומר את הדברים הכי קשים לילדות בנות 16-17, לאחד השופטים, לא זוכרת למי, אבל בינינו, כל השלושה הם שופטים עדינים בהרבה מהעברי הזה, ועדיין זוכרים מי עומד מולם, ומתבטאים בעדינות.

בכלל, אני לא מבינה את הנטיה הזו שלו לחפש דווקא זמרים ש"יש להם דרישה" בתעשיית המוזיקה, כאילו אין מקום לזמרים בסגנונות שונים, אלא רק לזמרי פופ. הוא רוצה פס ייצור של משובטי פופ, רמי פורטיס רוצה שיפסיקו את זה. ודווקא החנייבעץ הוא זה שידו על העליונה, עם כל האיומים הפאתטיים שלו. אוי, ואיך הוא (לידר) נישק אחר כך את שירי מימון, כאסיר תודה על שנתנה לו ליהנות מהספק..... והספק היה מאוד גדול כשבהתחלה זה היה 3 נגד 1. פשוט איכס.

xjoiq

New member
הוא ממש לא מתאים לשפוט בריאליטי

מבחינתי הוא השופט הכי גרוע ever שישב פה בריאליטי.
האחרון בעולם שצריך או שמותר לו בכלל לשפוט זמר לפי מראה זה השופט בתוכנית.
המגנה קרטא ו"המהפכה הצרפתית/תעשייתית" של עולם המוזיקה בכלל והריאליטי בפרט היה האודישן של סוזן בויל כשסיימון קאוול כשראה אותה בכניסה לבמה עם מיקרופון ביד אמר: "אני מקווה שזאת עם המיקרופון לא הולכת לשיר" וההמשך ידוע איך הוא התהפך באלף פליקפלאקים.
הקסם ב-the voice לפחות מבחינת האודישנים זה בדיוק המדיניות של הפרדה בין חינניות של תווי פנים וגוף לבין חינניות של מיתרי הקול.
ספק אם סוזן בויל היתה עוברת אצלו עם כל הדרישה שלו ל"סטאר קוואליטי"
איכסה.

גם את הבחורה היפה עם הקול הילדותי לא העביר

למזלה ולמזלנו הצופים כל שלושת השופטים האחרים העבירו אותה.
והכוונה של השועל למאי פינטו. עברי היחיד שלא נתן לה כן. אבל נראה לשועל שהיא תסתדר גם בלי הכן שלו. כי עם קול ולוק כמו שלה מי צריך את הכן של עברי.
מה שכן, השועל ממליץ לה לעבוד על הדיקציהשל הדיבור, כי זה יוכל לעזור לה מאוד בחיים ויפתח לה יותר דלתות.

מאי פינטו מיוחדת

איך שהיא מדברת, ואיך שהיא שרה זה כאילו מדובר על שני אנשים שונים... ממש מדהים לראות אותה....

עברי לידר מקצוען ותותח אמיתי כל הכבוד לו

שהצליח לשכנע את שאר השופטים במה שהוא מאמין וכשהם אהבו מישהו והוא לא הוא לא התיפיף והצביע רק על פי צו ליבו שאפו

גם אני

יש פה בעיה מאוד רצינית שצריך לשים על השולחן. מתמודדות ששרות מדהים כדוגמת ההיא עם שבעת ילדיה, אך לא לבושה לפי צו האופנה, ולא דפקה מראה שגרם לעיניים של השופטים לצאת מחוריהם, לא גרם אפילו לשירי מימון החמודה להילחם עליה כדוגמת מלחמתה עם משה פרץ על מתמודדים אחרים (טובים הרבה פחות), הודחה כלאחר יד ורק שיחה קטנטנה מאחורי הקלעים החזיר אותה לרגע למרכז הבמה. איפה היה פורטיס "המשוגע" עם הקול הגדול ולמה הוא לא נלחם עליה, אם הוא חשב שהיא כל-כך ריגשה עד שאמר לה ששמוליק קראוס היה מתרגש יותר ממנו למשמע השיר. פשוט נתנו לה ללכת בלי להתווכח ובלי לריב ובלי לשכנע את השופטים האחרים (כמו שקרה בעבר בתוכנית)

ואז הגיע גברבר שנראה טוב מאוד, ואולי עברי לידר קצת נדלק עליו, כי לשיר הוא ממש לא יודע, והצרידות שלו נשמעה גרוע, ושירי מימון כבר חיכתה שהשיר יגמר, ובכל זאת כיוון שהוא נראה טוב ויודע לסחוף אחריו מאות בנות קלות דעת אז הוא ממשיך בתוכנית על כלום, על אפס.

זאת אמורה להיות תחרות שירה, לא? מי שיודע לשיר ממשיך הלאה לא מי שנראה טוב, או מדליק את הבנות או כל מיני שיקולים אחרים לא מקצועיים. אני מתמרמרת מהמסר שנשלח פה שמה שבסופו של דבר חשוב זה היופי ולא יכולת השירה, וחבל..

התוכנית הזאת מתפספסת בענק!!!!!

Bar Ben David

New member
קבוצת העולים.....

לפי דעתי צריך לפתוח קטגוריה מיוחדת לעולים חדשים כי יש מלא כאלה וזה יכול להיות מגניב שיהיה קטגוריה מיוחדת באקס פקטור ישראל למרות שאין כזה דבר בחו"ל וגם שמה יש מתמודדים ממדינות אחרות, אבל פה הם באים לא רק מסיבות של הצלחה אלא גם מאהבת המדינה:)
ואולי יביאו את סיימון לשפוט כי הרי הוא "מאוד מאוד רוצה לבוא לישראל" וגם חברתו יהודיה מה שאומר שבנו יהיה יהודי ואין כמו לחגוג ברית מילה לבכורך בארץ הקודש, איפה משרד התיירות שיארגן לו איזה טיול שורשים נחמד כמו שארגנו לפאולה?

Nightingale5

New member
דניאל לא יותר טובה מפינטו

האודישן שלה היה הכי משובט שיש חחח מוזר שפורטיס לא אמר על זה כלום, יתכן שהוא פספס את גאגא ולא מכיר אותה?
אומנם היא עשתה את ליידי גאגא מצוין אבל זה היה ממש חסר זהות בעייני וגם הקול שלה לא כזה וואו
גם עדן ותמר לא יותר טובות ממנה ובטח שלא מיראז' שהם מגבינים אבל דרך ארוכה להוכיח את עצמם
בחו"ל הם לא בטוח היו מגיעים אפילו ללייב כי שם הרמה יותר גבוהה ויש כמוהם כמו זבל, סלחה שאני אומרת
פשוט כאן הם מקוריים

היחידות שממש ברמה גבוהה של גמר זה רחלי, מאי ספאדיה ואבישחר והם היחידים כרגע שמהווים תחרות של ממש למאי פינטו
מה שבטוח שתי המאי חייבות להיות בגמר חחחח

xjoiq

New member
אתם כולכם שכחתם את 2 הדואו-ים המוכשרים

והיו כמה שהראו רק קטע קצר מהאודישן שלהם(ההפקה רוצה להפתיע אותנו במחנה האימונים ובבית השופטים?) שמבחינת צבע קול וצלילים הם ממש עם פוטנציאל ריגוש כמו מור ממן בר בשירי בתקווה ששתיהן ימצאו את הדרך להתמקצע איכשהו בהמשך והקולומביני(שאולי אין לו סיכוי בתחרות אבל על זמרים עם צבע קול כמו שלו בפולק עולמי אני עף עליהם).שלושתם יהלומים גולמיים שאפשר לפתח.
וכמובן אי אפשר לשכוח את בן גולן
שעליו אני בטוח שנשמע גם אחרי התוכנית בלי קשר לכמה גבוה הוא יגיע(ולדעתי הוא יגיע ממש גבוה) אם אני הייתי מפיק מוזיקלי ואומרים לי תבחר מישהו אחד להחתים הייתי הולך עליו!הוא בהחלט הולך להיות תגלית ריאליטי! והכי מדהים שממש השאיר אותי עם פה פעור זה שאת כל מה שהוא שר זה עוד בלי להאמין בעצמו - כשהוא יתחיל להאמין בעצמו ותתווסף לו כריזמה ובטחון וירד לו הפחד במה הוא מסוגל להיות מיני אלביס במונחים ישראליים. מאוד סקרן לשמוע את החומרים המקוריים שהוא כתב.
יחד עם שתי המאיות ורחלי ואפשר להוסיף את הפיליפינית שתגיע להיכנשהו בהופעות החיות.

danlevin1

New member
שכחתם עוד

האחים אגמי ששרו HERO של ניקלבק היו מעולים
בן שופן שהראו לכמה שניות יש לו אחלה קול!
להקת ג'ן שגם הראו בקטנה
ותזכרו את השם , בתוכניות הבאות תופיע מאיה שרעבי!!!
היא הייתה בדייט בחשיכה וממה ששמעתי יש לה קול חבל על הזמן!!

xjoiq

New member
סקרנת אותי לא הסתפקתי בלשמוע ממה ששמעו

שמעתי-במגבלות האיכות הזמינות-ונשמע טוב,מבחינת הז'אנר בטוח, סוף סוף רוקיסטית בתוכנית אבל לא רק,גם הקול מחוספס כזה אחלא,פוטנציאל לאליזבת הייל לעניים.
רק שלא תקלל בשיר-זה דוחה ליריקה של קללות.

כמה תוכניות אודישן אמורות להיות 7?או יותר?

LiRs Lullaby

New member
גם אני אהבתי אותן, מוזיקליות בטירוף

והעיבוד הזה שלהן היה מצויין

למעלה