אקס פקטור USA - פיינל 12 תוצאות

בדיוק כפי שהשועל סבר

בדיוק כפי שהשועל סבר, גם הופעתה של סלינה גומז נדחתה לשבוע הבא.

כידוע לכם, או שעדיין לא, אם אינכם מחוברים לפייסבוק הרשמי של X פקטור ארה"ב, היתה תקלה במערכת ההצבעות אמש, מה שאילץ את ההפקה לבטל כליל את כל תוצאות ההצבעות שהתקבלו, ולתת לכל 13 המתמודדים הזדמנות שנייה לבצע שיר הצלה, שישאיר או לא ישאירם בתחרות. ההצבעות החלו ישירות בתום הערב השני של ההופעות החיות, לאחר שכל 13 המתמודדים סיימו לשיר, ויימשכו במשך שבוע שלם (למדו לרעה מתוכניות הריאליטי שלנו), ותוצאות ההצבעות ייחשפו לצופים רק בשבוע הבא, שאז גם נגלה כולנו מי המתמודד או המתמודדים שיעזבו את התחרות ויילכו הביתה. ובעקבות הדחייה של ערב התוצאות, בדיוק כפי שסבר השועל, נדחתה גם הופעת האורח של הזמרת והשחקנית הלטינית הצעירה סלינה גומז, שהיתה אמורה לבצע אמש בלייב את שירה Slow Down ותאלץ לבצע אותו רק בשבוע הבא.

ומכיוון שלתוכנית הפעם הוקצבו רק 42 דקות, בגלל שהיה אמור להיות משודר רק ערב קצר של תוצאות והדחה בסופו, המתמודדים עלו לשיר בזה אחר זה, כמעט ללא הפסקות וקטעי מעבר ביניהם, באותו הסדר שבו הם עלו לבצע את שיריהם ערב קודם לכן. וכנ"ל לגבי הביקורות של השופטים שאם נשמעו כאלה, היו מאוד קצרות.

ושוב, את הערב פתח ג'וש לוי המודח החוזר, הפעם בביצוע בינוני פלוס לשיר Stay של ריאנה. והשופטים שוב החמיאו לו על הביצוע, שנשמע הפעם יותר טוב מהביצוע הקודם שלו שגם עליו הם החמיאו לו.

אחריו עלתה לשיר הפייבוריטית הכי גדולה של השועל העונה, רייצ'ל פוטר, שהביאה ביצוע מדהים ומעלף לשיר Anyway של מרטינה מקברייד, וסיימון שאל אותה אם אין לה במקרה אחות תאומה, וכשהשיבה שאין לה, אמר לה כי אמש הביצוע שלה נשמע איום ונורא והערב הביצוע שלה היה פשוט פנטסטי. וכמובן שגם הפעם קלי לא לא נשארה חייבת ואמרה לסיימון שגם הביצוע שלה בערב הקודם היה פנטסטי. אין על קלי.

אחריה עלה לשיר קרלוס גואוורה, שנתן הפעם ביצוע הרבה יותר טוב ופחות אנמי ומשעמם לשיר Cannonball של דמיאן רייס. ופאולינה החמיאה לו על הביצוע.

הבאים בתור לעלות לשיר היו להקת הבנים רסטלס רואד של סיימון, ונתנו ביצוע לא רע בכלל לשיר Don't You Wanna Stay של ג'ייסון אלדין. אך דווקא סיימון הפעם לא היה מרוצה מהביצוע שלהם.

אחריהם עלתה לשיר אילונה סנטיאגו, שהביאה ביצוע בינוני ודי מפוזר לשיר Titanium של דייויד גואטה וסיה. השועל לא התלהב מהביצוע, כי היא די התפזרה איתו לכל הכיוונים ולא שמרה על קצב אחיד. אך השופטים דווקא אהבו והחמיאו לה על הביצוע.

הבא בתור לעלות לשיר היה ג'ף גוט, שביצע גרסה משלו לשיר In the Air Tonight של פיל קולינס, סולן ג'נסיס. השועל אהב את הביצוע שלו וגם קלי אהבה, אך סיימון פחות אהב.

אחריו עלו לשיר הצמד אלכס וסיירה, שהביאו שוב ביצוע די בינוני, לשיר Give Me Love של אד שירן. השועל לא מבין מה מוצאים בהם, אך משום מה שוב כל השופטים התלהבו מהם ושיבחו אותם.

הבאה בתור לעלות לשיר היתה קאיה כהן, שהביאה ביצוע ענק, שהצליח להדהים את השועל, לשיר Distant Dreamer של דאפי, שהשופטים אהבו ושיבחו אותה עליו. וסיימון אף אמר שהיא הזכירה לו את איימי וויינהאוס.

אחריה עלה לשיר קרליטו אוליברו שזייף את נפשו לדעת עם השיר If You're Not The One של דניא בדינגפילד, עד כדי כך שסיימון שאל את פאולינה אם הבחור חולה או משהו, והיא השיבה לו שכן, אך למרות זאת הביצוע שלו לטענתה היה מושלם. סיימון לא הסכים איתה, וקרליטו עצמו הודה שעלה לשיר חולה כי לא רצה להמציא תירוצים.

הבאה בתור לעלות לשיר היתה הגברת לילי מקלאוד, שכנראה התקנאה באודישן הלא פחות ממושלם של חברתה לקבוצה, רייצ'ל פוטר לשירם של קווין, ועל כן החליטה אף היא לבצע הפעם שיר של קווין, Who Wants To Live Forever, שהתחיל שקט, אך בהדרגה עלה לגבהים. וזכתה למחיאות כפיים מהשופטים וסיימון אמר שכך אמורה להישמע דיווה אמיתית.

אחריה עלו לשיר להקת הבנות שסיימון הרכיב, סוויט סאספנס, שהביאו גרסה משלהן לשיר That Should Be Me של ג'סטין ביבר. הפעם לא בתוך כלוב גדול על הבמה, וללא הריקוד הסקסי.

הבאה בתור לעלות לשיר היתה המתמודת הכי צעירה העונה, ריון פייג', שהביאה גרסה שקטה ומרגשת, ובמקרה שלה תרתי משמע, לשיר Born This Way של ליידי גאגא, שאותו היא עצמה בחרה הפעם לשיר. וגם הקהל וגם השופטים, שארבעתם קמו להריע ולמחוא לה כפיים, לא נותרו אדישים לביצוע המרגש של הילדה המקסימה הזאת. וגם השועל שלא בכה אפילו בטיאניק, לא הצליח להתאפק ומחה הפעם דמעה בסתר.

וגם הערב עלה לשיר אחרון טים אולסטד, שהביא ביצוע מצוין לשיר I Believe I Can Fly של אר קלי, וחתם כם את ערב ההופעות החיות השני העונה. ערב הופעות חיות שהיה הפעם מהיר, אך לעניין. והאמת שהשועל נהנה ממנו יותר מהערב הקודם. כי השועל אוהב קצר ולעניין.

עכשיו קהל הצופים בארה"ב החל שוב להצביע, וימשיך בהצבעותיו הפעם במשך שבוע שלם, שרק בסופו נגלה מי האקט שקיבל הכי פחות קולות מאמריקה ומי יילך הביתה בשבוע הבא. ואז באמת נישאר, שוב, רק עם 12 מתמודדים בתחרות.

ושוב, השועל מחזיק אצבעות בעיקר לרייצ'ל.

xjoiq

New member
לגבי התוכנית של יום חמישי

מהעובדה שכל ה-13 שרים שוב מצד אחד שמחתי מצד שני חששתי.
שמחתי על זה שנזכה לשמוע עוד ביצועים של המתמודדים המדהימים של השנה מצד שני חששתי שמישהו אחר יודח עקב כל מיני אסטרטגיות הצבעה של הציבור ולא קרלוס גואברה.

לגבי ההופעות:
ג'ף גוט הביא ביצוע מאוד מכבד לשיר של פיל קולינס. אהבתי. אני יכול להגיד שהבחור שר בז'אנר רוקיסטי שאני מאוד אוהב ולכן יש סיכוי שאני אתחבר כמעט לכל מה שהוא ישיר.
לילי מקלאוד הביאה ביצוע שבנוי,מה שנקרא,כמו שכתוב בספר: מתחיל שקט ומתפוצץ חזק בסוף. נהניתי מהיכולות הקוליות שלה קצת פחות מצבע הקול שלה.
ג'וש לוי בשיר הזה גיליתי שהבחור גם יש לו טונים לא רעים כך שהיה נעים אפילו לשמוע את הביצוע שלו על פני ביצוע המקור של ריהנה. את stay בביצוע ריהנה ששמעתי בעבר בעקיפין שאני לא שומע ולא אשמע בביצוע שלה - בביצוע של ג'וש לוי אני עוד עשוי לחזור לשמוע עוד פעם איזה יופי שהחזירו אותו. אם הוא ימשיך ככה בכלל לא יהיה איכפת לי למצוא אותו בגמר.
קרלוס גואברה ביצוע ממש חופר בשכל היה קשה אפילו לשמיעה כל החלטת קהל פרט להדחתו תיחשב בעיני לעיוות.
רייצ'ל פוטר
הביצוע היפה
של הערב ואחד היפים בתחרות כולה. אני רק יכול להגיד חבל שהיא בזבזה את הביצוע המענג הזה על באג של ההפקה היא יכלה לשמור אותו לשלבים קריטיים יותר של התחרות.
אלכס וסיירה השתפרו יחסית לביצוע של לילה קודם עדיין נראה שהם אובר-רייטד הציבור נראה ממש עף עליהם. אם אני שם אותם להשוואה מול civil wars אז אפילו ההשוואה לא מתחילה הם אפילו לא הצל שלהם. גם בחירת השיר של אד שירן נראה שנכנס לנעליים שגדולות עליהם.
חיה כהן הנה חיה כהן שוב חוזרת לגדולות ונצורות אוףףף אילו טונים ממיסי מתכות יש לה!הטונים של Duffy מביצוע המקור נשמעים כמו נייר זכוכית מס' 0 על יד חיה כהן. הביצוע השני היפה של הערב.תענוג צרוף.
טים אולסטד אין מה לעשות אני תמיד אהנה לשמוע את הבחור הזה שר גם כי הטונים שלו הם ממש נעימים.
רסטלס רואד נעימים אבל לא הרבה יותר מזה ייתכן שגם הם אובר-רייטד.
סוויט סספנס לקחו שיר של זמר שאני לא שומע כלום ממנו ככה שבכל מקרה נראה שיצא שידרוג. נחמד משהו.
אלונה סנטיאגו אוף נמאס לי לשמוע את השיר הזה בביצוע אינספור קאבריסטים כבר לא יכול לחוות דעה על מי שיבצע את השיר הזה אלא אם כן הוא/היא ייקח/תיקח אותו ממש אליו/ה וזה לא נראה לי שקרה הפעם.
ראיון פייג' הילדה הכשרונית נתנה ביצוע מיוחד לשיר שאני לא סובל(טיטניום נמאס עלי מרוב השמעות -born this way נמאס עלי מיום היוולדו אולי היה צריך לקרוא לשיר מלכתחילה born repulsive this way) בקיצור לא יכול ממש לחוות דעה על הביצוע של ראיון למרות שבזכותה מפלס הדחייה מהשיר וכל הקאבריסטים שביצעו אותו ירד יחסית אצלה.
קארליטו אוליברו הבחור כנראה הרגיש לא טוב וגם זייף על ימין ועל שמאל בלי חשבון נקווה שבכל זאת הציבור ידיח את קרלוס ולא אותו.

omer719

New member
SO CALLED תוצאות...

מרגיש לי בעיקר מיותר שבזבזתי זמן צפייה בפרק הלייב!!!
היה כל כך הרבה יותר כיף בפרק מקוצר של 42 דקות לראות את כולם שרים

אם יש משהו שאני שונא לגביי האקס פקטור זה כשהם עושים ערביי נושאים כל כך מגבילים ומבאסים כמו של ערב הלייב.

הערב השני היה הרבה יותר כיף.

המעולים בערב הראשון -
היו להקת הבנות, אלכס וסיירה ואילונה.

המעולים בערב השני -
אילונה, ריון ורייצ'ל.

המורצים בשני הערבים -
ג'ף וקרלוס (לא קרליטוס, אף על פי שאותו ראיתי בשני הערבים בלי להריץ והצטערתי על כך.).

is00

New member
עומר אפשר לשרשר זאת לאשכול מסודר?

קודם כל אם יורשה לי להגיד...איזה תענוג היה לראות פרק בלי מריחות(טוב כמעט. בכל זאת הייתה את הפרסומת המגוחכת שהם היו חייבים להכניס באמצע) שנגמרה תוך פחות מ- 45 דקות? ראיתם? זה אפשרי. אולי מעכשיו והלאה כל פרק הופעות יכול להיות באורך 40-60 דקות זה יהיה מצוין. יחסוך לנו המון מריחות וזמן!

ההופעות עצמן: אני חייב להגיד - כמה שבלטו מאוד בתכנית הקודמת מאוד איכזבו הפעם. וגם להפך. למשל, לטעמי, ההופעה של ג'ף גוט הייתה מאכזבת ברמות - לדעתי השיר והסידור שלו הצליחו להיות בעיקר משעממים. אחד החלשים של הערב, הייתי אומר. כך גם אילונה, שלטעמי, השירה שלה ממש הייתה מאכזבת בביצוע שלה, ולצערה לא היה לה את כל הכריאוגרפיה מאחוריה כדי לחפות על זה(עדיין, לטעמי, היא האקט הכי שייווקי בתחרות, כרגע). לעומתם לילי מקלאוד, לדעתי, הפתיעה לטובה. אפילו הייתי אומר שהיא הייתה אחת המוצלחות של הערב. כנ"ל ג'וש לוי.
השאר... חיה התחילה את הביצוע לא טוב, אבל ככל שהשיר התקדם היא ממש השתפרה ובסוף הייתה מעולה. להקת הבנות, סוף סוף, שרו קצת סולואים והראו הרמוניות, ולדעתי, היו אחד האקטים המוצלחים של הערב. רייצ'ל, כרגיל, הראתה שהיא, כנראה, בכמה רמות מעל כל המתחרים בקטגוריות האחרות בתחרות העונה. ריון הייתה לא רעה בכלל, אבל מהבנות בקטגוריה שלה, לטעמי, היא הכי לא מוכנה לתחרות. להקת הקאנטרי המשיכה להראות ביצוע מחפיר בקטעי הסולואים של הבנים בלהקה, אבל בהרמוניות והשירה המשותפת הם היו בסדר גמור. את ההופעה של אלכס וסיירה גם אהבתי. בעיקר כי הקצב של השיר היה קצת יותר מהיר(ומעניין), והם עדיין הצליחו לספק את הסחורה. מה שכן, אני חייב להגיד, שאני חושב שהקול של אלכס יותר נעים ומוצלח מזה של סיירה. היתר? קרלוס המשיך להיות מחפיר(קצת יותר טוב מההופעה הקודמת, אבל עדיין רע. ) קרליטו לא הבריק, ואני לא בטוח שהוא היה מצליח להיות טוב יותר, גם אם הוא לא היה קצת חולה. הוא פשוט, לטעמי, לא מספיק מעניין. טים נתן הופעה קולית מעולה, אבל כל היתר - ש-י-ע-מ-ו-ם!

מי צריך להיות מודח ממה שראינו? קרלוס. מי עוד חוץ ממנו? חוץ מג'וש לוי, הבנים לא מספיק מעניינים או מוצלחים(כולל להקת הבנים). אז שאלו יהיו הם. מי נראה לי יודח? נראה לי שיש מצב שקרלוס יודח. גם לילי.

למעלה