שלום לכולם - חוות דעת על פרק 4
זאת פעם ראשונה שאני צופה ב-x פקטור באנגלית. (מלבד קטעים ביוטיוב) האם הפורום הזה קיים מאז עליית התוכנית?
מאוד התרשמתי מ"זאת עם הז'קט האדום" היא מאוד רצינית במה שהיא עושה ואי אפשר להזיז את העיניים.
אשלי וויליאמס ממש מדהימה לדעתי. היא שרה ברגש עמוק, והקול שלה צלול באופן ממש נדיר.
הילד בן הארבע עשרה, לא זוכר את השם לצערי, אכן שר נחמד. אבל אני לא רואה איזה תפקיד הוא משרת מלבד "תפקיד הילד בן הארבע עשרה". לילד בגיל כזה אין מספיק כריזמה בשביל באמת לסחוף קהל. הייתה סיבה לקבל אותו אם היה לו קול ממש נדיר - וזה לא המצב.
זאת עם החבר הטייס, בכנות חיבבתי את הטיפוס the sincerity כמו שסיימון אומר. וגם את I like this army man...
בקשר לתכנית עצמה, אחד הדברים הכי חשובים, ואני מקוה שתכניות ישראליות ילמדו מזה, הוא לא להפוך את המנחה למנהיג התכנית. כוכב נולד סחטו את הרעיון הזה בצורה מבחילה בסופו של דבר. למנחה יש תפקיד מסויים ומוגדר ושם הוא צריך להישאר .בקשר לשופטים: על סיימון לא צריך לדבר, וקלי ודמי מצוינות כל אחת בדרכה. לא כל כך הבנתי מה התפקיד של פאולינה מלבד להיצמד למיקרופון ולדבר במבטא לטיני. אני לא מנסה להישמע אכזר אבל כך זה היה נראה בעיני.
האם לשופטים יש בכלל איזו משמעות בתכנית? מאז ומתמיד הרעיון שהפקה כלשהי תפקיר את ליהוק התכנית שלה בידי ארבעה אנשים חסרי מקצועיות (באופן יחסי) היה נראה לי מופקע. בינתיים יש אחדות דעים מאוד נוחה לגבי רוב המתמודדים. בפעם היחידה בה שלושת השופטות התנגדו סיימון דאג לשיר נוסף.
לסיכום, אשלי וויליאמס הפייבוריטית שלי, בנוסף הקליפ הקצר על היתמות שלה הוא הפייבוריט שלי לתחרות "קטע הטלוויזיה הקיטשי של העשור". מי הפייבוריט שלכם לעת עתה?