אקס פקטור USA פרק 5-6

is00

New member
כשאצפה בפרק של היום אכתוב עליהם במרוכז.

אגב כבר הוחלט על מועד שהגרסא המקומית תעלה?

omer719

New member
כתוב באוקטובר.

אני מניח שברגע שניכנס לחודש אוקטובר (מחר
) כבר יתחילו פרסומות מדויקות יותר.

xjoiq

New member
הרשמים שלי מפרק 5

הכי שווה שהיה בפרק היה טים אולסטד שכרגע נראה המתמודד הבן הכי חזק השנה להערכתי הוא יהיה בין הפינלסטים.
היתה גם יהודיה אחת חיה כהן שדווקא די הלהיבה את השופטים. מבחינתי לא יודע למה לא הצלחתי לאהוב את השירה שלה אולי פשוט לא מתחבר לצבע הקול שלה.

היו עוד כמה זמרות שנראות עם פוטנציאל שהראו ממש תקציר מהאודישן שלהן והכניסו את כולן ל-4.5 דקות.

xjoiq

New member
עכשיו ראיתי את הכותרת בפורום אז לפי זה |ספויל

(ראיתי ביוטיוב)
אני מעריך שבדקות/שעות הקרובות יעלו את פרק 6

xjoiq

New member
רשמים מפרק 6(
לאלה שלא רואים ביוטיוב)

טוב,הסופרסטארית של האודישנים מפרק זה היא ויקטוריה קאריג'ר עם צבע קול ממש חבלז.

חוץ מזה התגלו הנבחרות של 10 בכל קטגוריה
בחירת הנבחרות היתה סבירה.

is00

New member
מסכם.

בראש ובראשונה הגעתי למסקנה שהבעיה של התכנית העונה, שסביר להניח בגללה הם מאוד נאבקים ברייטינג, היא שהם מראים הרבה יותר מדי אודישנים גרועים ואני פשוט לא מבין את ההיגיון הזה של העורכים. בעיקר עם ההצלחה של THE VOICE, שמתבססת אך ורק על אודישנים בינונים ומעלה.
הצמד בסוף תכנית 5, לדעתי, היה צריך לקבל את ה"כן" מלפחות 2 מהשופטים, כי השיר המקורי שהם עלו איתו היה מאוד עכשווי, כפי שקלי הגדירה את זה. נכון הם לא היו זמרים/ראפרים מוצלחים במיוחד, אבל זה אף פעם לא עצר את האקס פקטור בתחום הזה(או את תעשיית המוזיקה לצורך העניין), לפני כן.

מלבד זה אני אהיה חייב להגיד שגם צמד הפרקים הזה לא הצליח להציג אקט שהצליח להשאיר עלי רושם. האמא ל-8 הייתה לא רעה והיה לה קול מאוד...נוסטלגי, אבל שמעו בביצוע שלה עד כמה היא...טירונית יחסית, כי היא זייפה לא מעט, וגם השליטה שלה בקול שלה לא הייתה משהו. גם שחקנית הפוטבול הפתיעה, אבל זמרות מסוגה אף פעם לא היו כוס התה שלי.
הבחור שנבחן לפני 10 שנים ל-AI ועכשיו חזר לאקס פקטור כראפר שיחק אותה, אבל הוא לא עבר לשלב הבא, אז חבל להכביר עליו במילים.

לגבי החלוקה של הקטגוריות בין השופטים... לא מבין למה סיימון שוב קיבל את הלהקות. היו צריכים לתת אותם לקלי. היה ברור שדמי תקבל את הבנות, אני רק מקווה שהעונה היא תהיה מנטורית הרבה יותר מוצלחת מהעונה שעברה ולא תהרוס אותן.
פאולינה עם הבנים... האמת נראה לי, מהמבחר שהראו מהם במהלך האודישנים, לא ממש בונים עליהם, אז בגלל זה הפקידו את זה בידיים של פאולינה. אה ועם כל הפימפום של אילונה אני די בטוח שהמקום שלה בתכניות החיות מובטח. כל השאר... בקטגוריה של קלי(ה-OVER25) אני חושב שהעסק די סגור, ולא נראה לי שיהיו שם הפתעות.
הלהקות של סיימון הם, בדיוק כמו בשנה שעברה, חידה גדולה מדי כרגע(בעיקר עם 3 הלהקות שהם הרכיבו).
הבנים של פאולינה... יש מצב להביא להופעות החיות כמה בנות מאצל דמי במקומם?

snirf

Active member
הו אלו עם השיר המקורי

הם היו גדולים, באמת שיר מדבק

מסכים לגבי האמא ל-8, לא חושב האמת שהיא הייתה צריכה להיות חלק מהעשירייה...פחות מסכים לגבי שחקנית הפוטבול שאני דווקא מחבב

omer719

New member
הלוואי שהיה אפשר

הבנים באמת לא נראים משהו.

האמת לא חושב שזה כל כך שונה מדה וויס, אני חושב שדווקא חלק גדול מהרייטינג של דה וויס הוא השופטים שהם באמת אמנים פעילים וכל אחד עם קהל מעריצים עצום משל עצמו. ובאקס פקטור יש לך את אל איי ריד או פאולינה...............

is00

New member
LA כבר לא שם. קלי רולנד החליפה אותו.

או שמא היא החליפה את בריטני...

בכל מקרה LA ריד כבר לא שם.

omer719

New member
אה באמת?

ברור! חחח זה היה בקטע של להראות איזה שמות יש באקס פקטור לעומת דה וויס... סבבה הביאו את בריטני, אבל זה היה דיי כושל בסופו של דבר.
ובדה וויס איכשהו זה עובד יותר טוב מבחינת הרייטינג.

is00

New member
רגע שאני אבין...אתה לא צופה העונה באמריקאי?

omer719

New member
בטח שאני צופה!

הייתי ציני לגביי זה שאמרת לי "אל איי ריד לא משתתף העונה"

snirf

Active member
פרק מאכזב-שיטת הניפוי והחלוקה למנטורים

לא מבין מה הלחץ להגיע ללייב-שואוס תוך ביטול שני שלבים משמעותיים, במיוחד שלב הבוטקאמפ!
איך לעזאזל אפשר לנפות מ-200+ אקטים לכדי 40 על בסיס אודישן אחד?! לגמריי לא פייר ומקצועי בעיניי

גם את החלוקה למנטורים השנה לא אהבתי-שוב סיימון המנטור של הלהקות?
ויותר גרוע מכך-דמי שוב על הבנות?(יאנג-אדולט מהעונה הקודמת היו כולן בנות חוץ מאחד)...פאולינה הולכת "להרוס" את קטגוריית הבנים, ו...הכי מרוצה האמת מקלי שהיא המנטורית לקטגוריה שנראית לי הכי מעניינת העונה (כן, לא הבנות שכולם עפים עליהן).
ואני בטוח שקלי תעשה עבודה טובה

ו...אני מסוקרן כבר לגבי שלב "ארבעת הכיסאות" הדרמטי, למרות שכבר לפי הפרומו היה אפשר להבין במה מדובר.
שלפיו אגב נראה שפאולינה כבר הולכת לעשות טעות משמעותית (לא מפתיע...כמו קודמתה-בריטני
)

נ.ב.
לאן נעלמה להקת אנו שרקדו בקצב מסונכרן?! אפילו לא התמקדו בהם בשלב הניפוי...באסה

omer719

New member
אני לא חושב שזה כזה רע,

תלוי איך זה יעבוד.

הם היו חייבים לעשות שינוי אחרי הרייטינג הכושל של העונה הקודמת, אולי זה מה שיעזור, הם הרי מפמפמים את הכיסאות האלו כבר מפרק 3...
וזה לא סתם ביטול של שלבים, זאת פשוט החלפה...
וזה סתם, סבבה היו 218 מתמודדים. אבל ראינו בלחץ 60 אודישנים. אז ברמת העיקרון צימצמו לנו מ- 60 ל- 40. לא כזה ביג דיל

וגם אני תהיתי לגביי הקבוצה ששרה בקצב מסונכרן. היה עדיף אותם על פני כמה קבוצות אחרות...

snirf

Active member
ולאן נעלם ההזוי שנידלק על קלי?

חבל שהוא לא חלק מהעשירייה...
אהבתי את השיר שביצע, ביררתי מי מבצע אותו במקור-האנטר הייאס אחד שלא שמעתי עליו...מה גם שהביצוע המקורי לא משהו

http://youtu.be/ToB32CjqhhQ
המקור- http://youtu.be/_5vb-0_Qppk

מעניין אם השיר הזה בוצע בתוכניות שירה מלבד הפעם הזאת...

MoRoSH11

New member
מצטרפת לאלה שרשמו על שיטת הניפוי

המוזרה למדי
לא מובן לי איך מתןך כמה מאות מתמודדים, הצליחו לנפות בכזו קלות לכמה עשרות בלבד.

Uri04

New member
בייחוד אלה שעפו על האודישן המקורי שלהם

כמו האישה ההיא ששרה ברכבת התחתית. הקול שלה היה מצויין כשהיא שרה אקפלה, והשופטים, אם אני לא טועה, גם נתנו לה standing ovasion. אחר כך פשוט חתכו אותה מבלי לספק לנו הסברים. מה זה השטויות האלה?!

למעלה