מסכם.
בראש ובראשונה הגעתי למסקנה שהבעיה של התכנית העונה, שסביר להניח בגללה הם מאוד נאבקים ברייטינג, היא שהם מראים הרבה יותר מדי אודישנים גרועים ואני פשוט לא מבין את ההיגיון הזה של העורכים. בעיקר עם ההצלחה של THE VOICE, שמתבססת אך ורק על אודישנים בינונים ומעלה.
הצמד בסוף תכנית 5, לדעתי, היה צריך לקבל את ה"כן" מלפחות 2 מהשופטים, כי השיר המקורי שהם עלו איתו היה מאוד עכשווי, כפי שקלי הגדירה את זה. נכון הם לא היו זמרים/ראפרים מוצלחים במיוחד, אבל זה אף פעם לא עצר את האקס פקטור בתחום הזה(או את תעשיית המוזיקה לצורך העניין), לפני כן.
מלבד זה אני אהיה חייב להגיד שגם צמד הפרקים הזה לא הצליח להציג אקט שהצליח להשאיר עלי רושם. האמא ל-8 הייתה לא רעה והיה לה קול מאוד...נוסטלגי, אבל שמעו בביצוע שלה עד כמה היא...טירונית יחסית, כי היא זייפה לא מעט, וגם השליטה שלה בקול שלה לא הייתה משהו. גם שחקנית הפוטבול הפתיעה, אבל זמרות מסוגה אף פעם לא היו כוס התה שלי.
הבחור שנבחן לפני 10 שנים ל-AI ועכשיו חזר לאקס פקטור כראפר שיחק אותה, אבל הוא לא עבר לשלב הבא, אז חבל להכביר עליו במילים.
לגבי החלוקה של הקטגוריות בין השופטים... לא מבין למה סיימון שוב קיבל את הלהקות. היו צריכים לתת אותם לקלי. היה ברור שדמי תקבל את הבנות, אני רק מקווה שהעונה היא תהיה מנטורית הרבה יותר מוצלחת מהעונה שעברה ולא תהרוס אותן.
פאולינה עם הבנים... האמת נראה לי, מהמבחר שהראו מהם במהלך האודישנים, לא ממש בונים עליהם, אז בגלל זה הפקידו את זה בידיים של פאולינה. אה ועם כל הפימפום של אילונה אני די בטוח שהמקום שלה בתכניות החיות מובטח. כל השאר... בקטגוריה של קלי(ה-OVER25) אני חושב שהעסק די סגור, ולא נראה לי שיהיו שם הפתעות.
הלהקות של סיימון הם, בדיוק כמו בשנה שעברה, חידה גדולה מדי כרגע(בעיקר עם 3 הלהקות שהם הרכיבו).
הבנים של פאולינה... יש מצב להביא להופעות החיות כמה בנות מאצל דמי במקומם?