סיכום קצר.
היו אולי 3 מתמודדים שממש הצליחו להרשים אותי באודישן שלהם(ריילי בראון, סימון טורס ורייצ'ל פוטר). בעיקר מסקרן אותי לראות לאן סימון תגיע. למה? בגלל שנראה שיש לה אישיות מאוד מעניינת והקול שלה... קול מעניין, אבל אני תוהה מה אפשר לעשות איתו בסצנת הפופ העולמית של השנים האחרונות. ריון פייג' בת ה-13 בסה"כ הייתה טובה יחסית לגיל שלה, אבל לדעתי, כרגע, היא לא ממש מתבלטת כשזה מגיע אל הקול שלה, אבל גם לה יש אישיות מאוד תוססת, שאני מאוד מחבב. גם הצמד אלכס וסיירה היו לא רעים, אבל יש לי קצת תהיות לגבי הסגנון שלהם ואיך הם ישתלבו באקס פקטור.
השופטים... אני מאוד שמח לראות את דמי שוב בפאנל, אבל אני חייב להגיד שסיימון היה, בצמד הפרקים, הרבה יותר משעשע מדמי.
He was on fire. קלי עדיין לא מצליחה להזכיר לי את העונה שלה באקס פקטור הבריטי, אבל היא בטוח הרבה יותר מוצלחת מבריטני – כשופטת ובאישיות שלה. פאולינה...כרגע אני מוצא אותה די... למל"מית.
התכניות עצמן... הופתעתי שפרק האודישנים הראשון היה דווקא הפרק הקצר בין השניים, אני רגיל שזה הפוך, אבל אני חייב להגיד שלא הרגשתי איך הוא עובר. בסה"כ היה ערוך בצורה די טובה ולרוב היה מאוד משעשע. אפילו לא הרצתי יותר מדי פעמים קדימה, אבל אני חייב לשאול שאלה... למה מריו לא נמצא גם מאחורי הקלעים עם הנבחנים, לפני שהם עולים לבמה? זה ממש מאכזב. אם דרמוט, אחרי 5-6 שנים בתפקיד מנחה האקס פקטור ממשיך לעשות את זה בבריטי, למה מריו לא? מאכזב.
אגב הגעתי למסקנה שברגע שאתה רואה בתכנית נבחן שמכריז, קבל עם ועדה, שהוא יזכה בתכנית, היורש של איזה שם גדול במוסיקה או שהוא "מדהים" זה הולך להיות אודישן גרוע. בצמד התכניות האלה זה תמיד היה.
אה ויוסלין מרקז(הנבחנת הראשונה בפרק השני) הייתה משעשעת! גרועה, אבל משעשעת. הכי מצחיק היה שהיא לא ידעה מה השם של סיימון, והייתה צריכה לשאול אותו.
נראה לכם שזה היה מבוים?
חוץ מזה אני חייב להזכיר את חורחה פנה ואיך שהוא הסתבך עם השופטות בפאנל. זה היה משעשע. מעניין אם מישהי מהן תצטרך להתמודד איתו לבד, כשייחלקו את הקטגוריות.
אגב העורך המוזיקלי של התכנית ממש אוהב למחזר שירים כמוזיקת רקע...