אתגר 31 הימים - the 31 Day Challenge

yaelsn

New member
אתגר 31 הימים - the 31 Day Challenge

פינת האתגר חוזרת במתכונת משודרגת

במקום להסתבך עם השראה מתמונות, החלטנו ללכת על מסגרת יותר פשוטה ומאורגנת, שגם הולכת בהדרגה מהקל אל הקשה, אז גם כאלה שלא הכי מסתדרות עם ניילארט יכולות לקחת את הזמן ולהתרגל

נתחיל בצבעים: אדום
, כתום
, צהוב
, ירוק
, כחול
, סגול

המניקור יכול כולו להיות באותו צבע, או שאפשר לקבל השראה מצבע מסויים ולשלב אותו בעיצוב (נקודות, החתמות, מה שבא ברוך הבא)

לאחר מכן עולים שלב -לעיצובים קצת יותר קשים.

סמנו פה
/
אם אתן מעוניינות להשתתף, וגם כל כמה זמן בא לכן שנשתף את העיצובים?
פעם בשלושה ימים? חמישה ימים? פעם בשבוע? פעם בשבועיים?

בעיקרון האתגר הזה אמור להיות 31 ימים ברצף (חודש) אבל נראה לי שאנחנו קצת יותר ניקח את הזמן

noash5

New member

לא יודעת אם אספיק להשתתף בכל האתגרים אבל אשמח לקחת חלק!

Name Of a User

New member

אפשר אולי לשרשר לההודעה הזאת (שלך) כל יום את העיצוב שצריך לעשות, ומי שעשתה תשתף (לא בהכרח באותו יום אפשר גם כמה ימים אחרי).

הבנת?

yaelsn

New member
חחח אני חושבת כן

נפתח שרשור "פינת האתגר" פעם או פעמיים בשבוע ונעשה כמה כותרות עם האתגר של אותו שבוע, ומי שהשתתפה תשרשר מתחת לכותרת המתאימה

Name Of a User

New member
נשמע לי מעולה

פעם בשבוע נשמע לי טוב, ככה נשרשר את הכותרות של כל יום בשבוע ומי שהשתתפה תשרשר למקום המתאים.
ואז הלאה, השבוע השני, שלישי ורביעי.

denush

New member
נשמע מעולה

אין לי זמן כרגע להגיב בהרחבה אבל הרעיונות שהציעו פה נשמעים מעולה!

MyRun

New member

לפחות בהתחלה בדברים הפשוטים אני אשמח להשתתף, אחרי זה כשמסתבכים אני יכולה לנסות

neurotica

New member

נראה לי שפעם בשבוע יהיה טוב, כי נראה לי שאנחנו מחליפות לק פחות או יותר פעמיים בשבוע אז פעם אחת תהיה במסגרת האתגר ופעם שנייה פריסטייל.

ממש הזוי המבנה המקורי של האתגר, למה להחליף לק כל יום??

אני חושבת שצריך פעם בשלושה ימים, אבל לדלג על לפני ראש השנה וסוכות וכו', שנוכל לעשות קצת פריסטייל.

lilo4

New member

איזה רעיון מגניב! אני ממש אוהבת את פינת האתגר
אני אשמח מאוד להשתתף, אבל אני כבר יודעת להגיד מראש שאני לא אצליח להשתתף בכל האתגרים.. גם בגלל שאני פחות מנוסה בנייל-ארטים מהרבה אחרות בפורום, וגם בגלל שלא בטוח שיהיה לי זמן להכול, וכרגע אני גם עובדת במקום שאני קצת מוגבלת מבחינת התפרעות עם הציפורניים.
אבל אני ממש ארצה להשתתף מתי שזה יהיה אפשרי מבחינתי.
לדעתי זה צריך להיות מינימום פעם בשלושה ימים, אולי עדיף אפילו קצת יותר זמן, נגיד 5 ימים כדי שאפשר יהיה להתכונן. וגם אם אפשר יהיה כל פעם שפותחים שרשור להזכיר מה יהיו שניים-שלושה אתגרים קדימה כדי שאני אוכל להתכונן נפשית

למעלה