המתודד הראשון שעולה לי בראש הוא
עידן עמדי (כוכב נולד כמובן)- אהבתי אותו מאוד בזמן התכנית (למרות שאני יכולה להגיד בלב שלם שלא את כל הביצועים שלו אהבתי, ראו לדוגמה את ביצועי הגמר, את לילה בחוף אכזיב ואת אל תשליכני), ואני עדיין מאוד מעריכה אותו, במיוחד עכשיו אחרי התכנית. אני באמת גאה בו על ההצלחה האדירה שלו. אין לי ספק שהוא אחד המתמודדים שהכי הצליחו אחרי התכנית, והוא ההוכחה נהדרת לכך שמקום 2 הוא למעשה המקום הטוב ביותר.
עוד מתמודדים מכוכב נולד שאני רואה כפייבורטים שלי: נינט
, (ובכלל שלישיית הגמר של העונה הזאת) ג'קו אייזנברג, אוהד שרגאי, אדר גולד, מאיה רוטמן, הראל סקעת, הראל מויאל (אפשר לאהוב את שניהם
), שרון קידושין ואניטה גסין מהעונה האחרונה (בטוח יש עוד, אבל אלה עולים לי עכשיו).
אגב, את עונה 7 לא ראיתי אבל בדיעבד אני חושבת שמיי נהדרת (למרות שלא את כל הביצועים שלה אהבתי, ולמעשה יש לה שלושה ביצועים שאני מאוד אוהבת- חופשייה המדהים, שאריות של החיים והללויה), ואני גם אוהבת את לירן דנינו, אבל בעיקר בזכות מה שהוא עשה ועושה אחרי התכנית.
דה וייס- סיוון טלמור המהממת
, רז שמואלי שהייתה צריכה ואמורה לזכות, ליאונל פרטיין, חנן בן סימון שהביא לתכנית משהו אחר לגמרי וגרם לי להיות מרותקת לביצועים שלו (ובאותו הקשר גם מיכל גבע), נועה גולן בראל שהוכיחה שאין גיל לתחרויות כאלה והייתה הכי אדירה בעולם !
אקס פקטור USA- עונה 1- האחת והיחידה- דרו המדהימה
, ילדה בת 13-14 (אני לא זוכרת ולא בטוחה) שגרמה לי להתאהב בה ושנכנסה לי לתוך הלב
. הייתי ממש עצובה כשהיא הודחה, היא הייתה צריכה מבחינתי להגיע לגמר.
עוד פייבורטים מהעונה הזאת: לקודה ריין, InTENsity.
האח הגדול- לא רואה את התכנית הזאת באופן עקבי יש שם שני מתמודדים שאני חייבת לציין: שפרה
וסער, שהוא כנראה הדייר הכי אמיתי והכי מדהים שהיה בבית הזה אי פעם.