בואו לספר על פייבוריט הריאליטי שלכם -

omer719

New member
בואו לספר על פייבוריט הריאליטי שלכם -

אז לקראת הגמר שיתקיים הלילה בואו לשתף אותנו מי הפייבוריט שלכם של כל הזמנים.
לא בהכרח מהאקס פקטור, ולא בהכרח בריאליטי שקרוב לזה, הכוונה היא בכלליות למתמודד/ת שהוציאו מכם את הכל,
מישהו שהתרגשתם כשהצליח או ניצח בתוכנית או מישהו שגרם לכם לדמוע בהדחה שלו, מישהו שהייתם נלהבים לגביו כמו שלא הייתם לגביי אף מתמודד אחר.
בואו לשתף, ככה נשמע קצת, ניזכר במתמודדים ישנים ונשמע עליכם עוד, אז שתפו

andre93

New member
זה קשה! היו לי לא מעט כאלה. למרות שזה היה

בשנים קודמות כי עכשיו אני כבר רגוע יותר. אבל אף פעם לא הייתי נוטש עונה בגלל שפייבוריט שלי הודח.
אז.....

עונה 7 של כוכב נולד- לירן דנינו- הוא אמנם לא היה הכי טוב שם אבל בזמנו הייתי די אובססיבי לגביו. קודם כל סימסתי לו, מה שהייתי עושה בדרך כלל רק בגמרים.
פשוט הקול המיוחד שלו כבש אותי וככל שהתוכנית התקדמה אהבתי אותו יותר עד שהוא הודח בחצי הגמר. אני זוכר שברגע ההכרזה על מי שעולה לגמר, הבוטום 2 היו לירן ו-ולדי בלייברג אז לא יכולתי להסתכל על זה וממש הטמנתי את הראש בכרית וחיכיתי להכרזה

הייתי ממש בדיכאון כשהוא הודח.

omer719

New member
אני זוכר שזה היה ממש הזוי

כשהוא הודח, הייתי בטוח שהוא הזוכה!
טוב ואחרי הייתי בטוח שמיי זוכה, ככה שכל העונה הייתה הפתעה גמורה מבחינתי

MoRoSH11

New member
המתודד הראשון שעולה לי בראש הוא

עידן עמדי (כוכב נולד כמובן)- אהבתי אותו מאוד בזמן התכנית (למרות שאני יכולה להגיד בלב שלם שלא את כל הביצועים שלו אהבתי, ראו לדוגמה את ביצועי הגמר, את לילה בחוף אכזיב ואת אל תשליכני), ואני עדיין מאוד מעריכה אותו, במיוחד עכשיו אחרי התכנית. אני באמת גאה בו על ההצלחה האדירה שלו. אין לי ספק שהוא אחד המתמודדים שהכי הצליחו אחרי התכנית, והוא ההוכחה נהדרת לכך שמקום 2 הוא למעשה המקום הטוב ביותר.

עוד מתמודדים מכוכב נולד שאני רואה כפייבורטים שלי: נינט
, (ובכלל שלישיית הגמר של העונה הזאת) ג'קו אייזנברג, אוהד שרגאי, אדר גולד, מאיה רוטמן, הראל סקעת, הראל מויאל (אפשר לאהוב את שניהם
), שרון קידושין ואניטה גסין מהעונה האחרונה (בטוח יש עוד, אבל אלה עולים לי עכשיו).
אגב, את עונה 7 לא ראיתי אבל בדיעבד אני חושבת שמיי נהדרת (למרות שלא את כל הביצועים שלה אהבתי, ולמעשה יש לה שלושה ביצועים שאני מאוד אוהבת- חופשייה המדהים, שאריות של החיים והללויה), ואני גם אוהבת את לירן דנינו, אבל בעיקר בזכות מה שהוא עשה ועושה אחרי התכנית.

דה וייס- סיוון טלמור המהממת
, רז שמואלי שהייתה צריכה ואמורה לזכות, ליאונל פרטיין, חנן בן סימון שהביא לתכנית משהו אחר לגמרי וגרם לי להיות מרותקת לביצועים שלו (ובאותו הקשר גם מיכל גבע), נועה גולן בראל שהוכיחה שאין גיל לתחרויות כאלה והייתה הכי אדירה בעולם !

אקס פקטור USA- עונה 1- האחת והיחידה- דרו המדהימה
, ילדה בת 13-14 (אני לא זוכרת ולא בטוחה) שגרמה לי להתאהב בה ושנכנסה לי לתוך הלב
. הייתי ממש עצובה כשהיא הודחה, היא הייתה צריכה מבחינתי להגיע לגמר.
עוד פייבורטים מהעונה הזאת: לקודה ריין, InTENsity.

האח הגדול- לא רואה את התכנית הזאת באופן עקבי יש שם שני מתמודדים שאני חייבת לציין: שפרה
וסער, שהוא כנראה הדייר הכי אמיתי והכי מדהים שהיה בבית הזה אי פעם.

MoRoSH11

New member
אני רוצה לציין עוד פייבורטית שלי

מהטופ מודל הבאה (פעם הייתי מכורה לזה
), אדריאן קורי המדהימה
, הזוכה של העונה הראשונה. היא מושלמת !

revicu

New member
שפרה

היום זה אולי נראה לא חשוב ורחוק אבל בזמן אמת אין מי שהיה אדיש לקרב בינה לבין הבובלילים.
אין ספק שהאח הגדול זו התוכנית שמוציאה הכי הרבה אמוציות מהצופים ובעונה הראשונה כל צופה לקח צד.
געגועי לימים שבאח הגדול הביאו לא רק קריקטורות אלא גם אנשים (ובמקרה זו אשה) אינטליגנטים שמסוגלים לנהל שיחה מעניינת.

omer719

New member
שפרה הייתה לגמרי הצלחה של

ההפקה, וכנראה גם פיקשוש חד פעמי. אלירז עוד איכשהו היה אמור להיות שיחזור אבל מאז? המצב קשה מאוד. אבל כן, בזמנו כל ה׳קרב׳ הזה היה דבר שאין איש בארץ שלא שמע עליו.

andre93

New member
ואי הזכרת לי את אלירז

הוא היה הפייבוריט הגדול ביותר שלי מכל העונות של האח הגדול!

ומה שמעניין שבשבועיים הראשונים של העונה ה- 2 הוא בכלל לא התבלט ולא אהבתי אותו בכלל

andre93

New member
העונה הראשונה
איזו נוסטלגיה!

אני זוכר שהתחלתי לראות רק מאמצע העונה והייתי פשוט מרותק למסך מאז, בזכות הסכסוך בין הבובלילים לשפרה.

נוש14

New member
שאלה מצויינת

אני ראיתי ורואה מלא ריאליטי. בעבר הייתי מכורה לטופ מודל הבאה, להישרדות, אמריקן איידול ועוד מלא עד שיצא לי מכל החורים חחח.
מתמודדי ריאליטי אהובים:
נורא ישן אבל בעונה השניה של הטופ מודל הבאה הייתה מתמודדת בשם שרה שממש אהבתי ואני זוכרת כמה הייתי עצובה שהדיחו אותה חחח. הייתה גם את המתמודדת שהגיעה למקום שני בעונה 4 וברח לי שמה, גם אותה ממש אהבתי. חוץ מזה היו עוד אבל לא שאני זוכרת כרגע.
הייתה גם את ג'ניפר מהעונה של טופ שף ששודרה עכשיו בישראל. אני ואחותי ממש רצינו שהיא תזכה וממש התבאסנו שהיא הודחה חחח.
בדה וויס הישראלי הייתה מתמודדת שברח לי שמה, מהקבוצה של רמי עם שיער מתולתל שדובבה את בילבי. ממש התלהבתי ממנה ואחרי שהיא הודחה לא רציתי לצפות בתוכנית חחח אבל אחרי זה התאוששתי. וגם כשסיוון טלמור הודחה, אני בטוחה שרבים יכולים להזדהות.
מי עוד? עדי כהן וסשה גרישקוב מכוכב נולד. הייתה גם מתמודדת באחת העונה ששמה היה מיכל יעקובוביץ (זוכרת את זה רק כי יש ביצוע שלה במחשב שלי משום מה) והיא הודחה אחרי שני פרקים ואני זוכרת שהייתי הרוסה חחח וגם איה זהבי שעפה בפרק הראשון אבל זה לא השפיע עליה באופן מיוחד.
וכמובן ג'נל מהאקס פקטור הנוכחי שיותר מההדחה המוקדמת שלה התבאסתי מהשינוי שהיא עברה וגם ג'יליאן.
וזהו.
איזו חפירה חחח

andre93

New member
למתמודדת שהתכוונת מדה וויס קוראים מיטל מיכאלי

היא גם השתתפה ב"ראש גדול"

ד"א, את רואה את העונה החדשה של דה וויס? אני במקרה המנהל של פורום דה וויס ותמיד אשמח למצטרפים חדשים

נוש14

New member
עוד לא יצא לי לראות

כי איכשהו יצא שעבדתי מתי שהפרקים שודרו ועוד לא יצא לי להשלים אותם.
אני רוצה מתישהו להשלים אותם ואז אולי אני אבקר בפורום :)

andre93

New member
ידוע חחח

גם אצלי היא הפייבוריטית הגדולה ביותר באקס פקטור יחד עם מלאני אמארו. קשה להחליט בניהן אבל אם היית שואל אותי לפני שבועיים הייתי אומר שקרלי עדיפה...

omer719

New member
רק בגלל הביצועים של החצי גמר?

לדעתי זה לא היה כזה גרוע, בטח שלא מוריד לי ממנה. לכולם יש שבועות חלשים, אני שמח שזה קרה לה לפני הגמר, בשביל שבגמר עצמו היה תחזור לעצמה ויותר מזה.

andre93

New member
מקווה שתחזור לעצמה

אבל הקטע של חצי הגמר זה בסה"כ בחירה לא טובה של שירים. זה לא שהיא היתה גרועה...

למעלה