בוקר טוב ! בדיקת נוכחות

בוקר טוב ! בדיקת נוכחות

חברים אשמח שכל מי שכותב כאן , או לחלופין קורא סמוי יגלה יותר נוכחות ויכתוב בפורום
למי שהפורום חשוב לו אשמח אם תהיו יותר פעילים תכתבו
למי שמעדיף א לכתוב בפורום אשמח אם תכתבו לי במסר איך אתם חושבים לשנות את המצב הקיים הצעות הערות הארות יתקבלו באהבה

אוהבת
אשי

אהלן אשי,

נראה שאת מנסה בכל כוחך להחיות את הפורום. לא הייתי רוצה לומר שחבל על מאמציך, אבל יש בי חשש שזו - מה שאומרים אצלנו: ברכה לבטלה, עבודה שאין בה תועלת. הכותבים הפוטנציאלים לא עושים שום נסיון להרים את הכפפה שזרקת להם. בסיכומו של דבר, מלבדך ואולי מדי פעם שמים מצטרפת, מרבית הכותבים בעת הזאת הם יהודים ובמצב הזה אין הצדקה לשם הפורום.

אני מאד מעריך את מאמציך, ואנסה במסגרת יכולתי המצומצמת להשתתף מעת לעת, אבל אני חושב, שלפורום הכולל שניים או שלושה כותבים קבועים אין זכות קיום. כאשר יש יותר כותבים, דבר מושך דבר ויותר אנשים מצטרפים אם כדי לקרוא ואם כדי להגיב, כשהפורום היה פעיל השתתפו בו כמה עשרות כותבים בו זמנית אבל ככל שהמשתתפים הקבועים הדלדלו הכתיבה בפורום פחתה והפורום דעך.

ראשית חוכמה להחייאת הפורום היא הגשת מועמדותך לניהול הפורום. ניהול פורום אינו תפקיד כה קשה וכה תובעני כפי שניתן לחשוב אבל כאשר בראש פורום עומד אדם רציני, מקרין הדבר על כותבים אחרים להטות שכם ולעזור, במצב הנוכחי שהפורום מנוהל ע"י הנהלת הפורומים הוא לא רצוי לאף פורום, ובמרבית המקרים, פורום שנוהלו ע"י הנהלת הפורומים היו בדרך לסגירת הפורום, ואפשר לראות פורומים לא מעטים סגורים בגלל חוסר תעבורה בפורום ומדובר בפורומים רבים כאלה. אין לי ספק שאם היה פורום אחר במצבו של הפורום הזה, הוא כבר היה נסגר מזמן כי מטרת תפוז היא פורומים פעילים עם מעורבות של משתתפים כי כך הם מצליחים להביא להם יותר מפרסמים ולהרוויח מפרסום, מפורום לא פעיל אין סיכוי שהם ירוויחו משהו, אבל בגלל שזה הפורום היחיד המיועד לערבים ולכתיבה של ערבים, נראה לי שבהנהלת תפוז ממשיכים להחזיק את הפורום בכוח ולא לסגור אותו כדי למנוע פתוחן פה וטענות שהפורום היחיד של הערבים נסגר.

בכל אופן, מה שתחליטי אני מאחל לך הצלחה רבה ואם תבחרי להגיש מועמדותך לניהול הפורום, אני מבטיח לך את עזרתי וגם אשתדל לכתוב יותר בפורום.

לילה טוב

קודם כל אני מאוד מעריכה את התגובה שלך , ומסכימה איתך
לפני חודש בערך החלטתי לפרוש כי הרגשתי לבד כתבתי לעצמי בעיקר אין תגובה ואין דו שיח כל הדיונים היו בעיקר דיונים פוליטים וריבים .
החלטתי שוב לנסות להחיות את הפורום אני חושבת שהפורום הינו במה מצוינת ליצירת דו קיום והדברות בין שני העמים וזה יכול לקרב לבבות
אני אשמח אם בשונה מהעבר יעלו כאן דיונים אחרים הרחק מהנושא הפוליטי
אני מאמינה שאפשר אחרת ואנסה להוביל את הפורום למקום אחר .
אני בהחלט אשמח לראות אותך כותב יותר הנוכחות שלך מאוד חשובה !
לילה טוב ידידי

תודה על דבריך,

כפי שכתבתי, אם תגישי מועמדותך לניהול הפורום ותנהלי אותו, אעשה ככל יכולתי לסייע בידך.

פואד1946

New member
סלאמתכ...רק התמדתך תציל את הפורום...בוודאי...

שיש אלפי נושאים, חדשות היום ,דעות,חוויות,הצעות,מאכלים אהובים שירים מימים עברו ומהדור החדש....דיונים על כל מה שמתחשק ...שאלות ותשובות חידונים....

בדיחות והלצות,וווווגם פוליטיקה והעיקר בצורה חברית ועינינית.....תמשיכי ושיהיה בהצלחה

שיר יפה מימים עברו..האזנה עריבה...........ותסבחון עלא חייר

פריד

לדעתי כדי לשנות שם של פורום

1. הפורום הנוכחי צריך להסגר.

2. פותחים פורום חדש עם השם המבוקש.

3. בפורום יהודים ערבים אף ערבי לא יכתוב.

4. לכן, לדעתי לא כדאי לשנות את שם הפורום. זה לא נותן כלום.

אני חושבת שהשם רלוונטי

רק שחבל שמלבדי בינתיים אין כאן כותבים ערבים מקווה שזה ישתנה

אתה גם נוהג לקרוא את ההודעות לפני שליחתן ?

מדוע לשנות את שם הפורום ? ומדוע בכלל לסגור אותו ולפתוח פורום חדש ? האם לדעתך השם החדש יתרום יותר לאטרקטיביות של הפורום ? בכל הכבוד, אני לא חושב כך.

אף כותב לא התיש כותב אחר. אני חושב שאנשים הגיעו לרווייה מהעולם הורטואלי ונסוגו מכל העיסוק בפורומים באופן כללי ולא רק בפורום ערבים. רבים שכתבו כאן בזמן שהיו סטודנטים סיימו ללמוד ובודאי השתלבו בעבודה ולא מוצאים את הזמן, או את החשק, לשבת מול המחשב. את האחרים לקח הפייסבוק. יש רבים שמקדישים לפייסבוק את הזמן שקודם הקדישו לפורום ולא מוצאים עניין להתחלק על מספר במות.

נראה שכל הפורומים כבר לא אטרקטיביים כמו בעבר, כשלא היתה חלופה אחרת ראוייה יותר ואין זה מקרה פרטי של פורום ערבים, לכן שום שינוי שם לא יעזור, גם לא סגירה ופתיחה מחדש. למנהל חדש יש יותר סיכוי למשוך כותבים אם הוא יצליח להבין מה לוחץ להם, ואולי לטפל באותן נקודות כואבות.

אז אין לי מה לאמר...

כתבתי את זה כי אמרת ששם הפורום לא רלוונטי כי יש כאן הרבה יהודים.

זה הכל.

חוץ מזה. שאין תחליף לאנונימיות. אני חושב שפורום ערבים הוא צריך להיות אטרקטיבי,

היות ויש כאן עניין עם שני עמים שאוכלים אחד לשני את הנשמה לחינם,

ואין כמו האנונימיות כדי לנסות להתגבר על כך.

זה הכל.

יש לי רעיונות.

מה המצב?

שמח שאת לוקחת את ההגה ליד

שיהיה שבוע טוב.

עוד נדבר.

GuyN2

New member
אני תמיד פה

אבל כבר לא כיף כי כבר אין דיונים פוליטיים וריבים
ואיתך כבר התחברתי ממזמן, אז אם אנחנו לא רבים אין על מה לדבר

לא חייבים לריב

אפשר לדבר לא חייבים לריב , מה גם שלדעתי הרחק מהדיון הפוליטי אפשר להכיר יותר תתפלא אולי בסוף תשנה את דעתך

לא נכון

ביום שני האחרון הייתי אצל הפסיכיאטרית שלי. התחננתי שהיא תעלה לי את המינון של הכדורים נגד דיכאון.

פסיכיאטרית: למה אתה רוצה להעלות את ההמינון של הכדורים?

אני: כי אני רוצה שזה ירדים אותי יותר . שאני לא ירגיש את היום שעובר.

פסיכיאטרית: אבל המטרה היא לא לישון. המטרה היא לא "לא להרגיש".

המטרה היא להתגבר למרות שמרגישים.

אני: תראי, אם את לא מרשה אני לא אקח על דעת עצמי סתם. רק ביקשתי.

פסיכיאטרית: אני כן מסכימה שתגיע לביקור נוסף בעוד חודשיים במקום בעוד 3 חודשים.

אני: אוקיי.

הנה, אתה רואה? כבר נושא נוסף לשיחה שאינו פוליטיקה בפורום ערבים.

מעניין

אני מנסה לחשוב למה אתה מתכוון שאתה אומר שמעבר לפוליטקה שום דבר לא מעניין, מה שכן נראה לי שיש עולם ומולאו שאתה אולי לא ממש מכיר , מה אתה יודע על התרבות השפה המנהגים האוכל המוזיקה האמונה ,כל זה לא מעניין אותך?

GuyN2

New member
בלי להעליב, לא ממש מעניין

את התרבות והמנהגים שלכם אני מכיר בבסיס, מוזיקה אני שומע שיר פה שיר שם, ובקשר לאוכל - אני אוהב רק לאכול, לא לדבר על אוכל
בקיצור - בלי דיונים על פוליטיקה אין כאן כלום חוץ מעידכונים של מה ששובו אכל ושתה היום

למעלה