בלוגים ושת"פ תפוז לאמצ"ש - 1 באפריל

חוזרים למקורות - מכינים כוסמת (קאשה)

כוסמת ידועה בערכיה התזונתיים הגבוהים, כגון מינרלים וויטמינים. בבהלת הבריאות לקינואה ודגנים אחרים נוטים לשכוח את הכוסמת, אך סגולותיה רבות והיא מתאימה לדיאטה ולחולי סוכרת בגלל אינדקס גליקמי נמוך. טעמה האגוזי המובהק גורם לכך שרבים סולדים ממנה, אך בבית רוסי כמובן שהיא פופולרית ביותר.

חלב ושוקו דל לקטוז - פתרון לכאבי בטן

תנובה יצאה עם מוצר חדש חלב דל לקטוז ושוקו דל לקטוז.
מאד שמחתי לקבל את המוצרים להתנסות.
האיש שלי, מסרב לחלב.
כאבי בטן, גזים, נפיחויות.
החלב דל הלקטוז עבר בשלום את מערכת העיכול.
השוקו גרם לו לחייך ולהיות מאושר.
המון זמן הוא לא שתה חלב ועכשיו השוקו החזיר אותו לטעמים מתוקים וטעימים של ילדות.
האמת, שמחה על המוצר החדש.
מאפשר לחסרי לקטז להתענג על שתיית קפה בחלב ובמיוחד.....שוקו.

recordion

New member
שת"פ תפוז - קרליין דאודורנט לנערות

השתתפתי בפעילות שיתוף פעולה של תפוז עם חברת קרליין, לניסוי הדאודורנט החדש של החברה.

למעשה, המשתתפת בניסוי היא בתי בת ה-12, היות והמוצר מיועד לנערות, ואכן, הריח שלו מתאים לנערות ופחות לנשים מבוגרות יותר. כילדה שרק מתחילה להתבגר, זה לא מוקדם מדי להתרגל למוצר כזה. למרות שאינה מזיעה במיוחד. היא כבר ניסתה דאודורנט בעבר, אבל עדיין לא משתמשת בקביעות.

הבת אהבה, במיוחד את התרסיס (פעם ראשונה שיש לה דאודורנט בתרסיס), וגם את הריח. היא משתמשת בו בעיקר לפני פעילות גופנית נמרצת. בשבילה זה חוג האקרובטיקה, ואותם ימים בהם יש לה שיעור התעמלות. כנערה נלהבת, היא "צריכה" לפעמים להתיז על עצמה יותר מפעם אחת ביום. בינתיים, כמו שאני מתרשמת, השימוש אכן אינו פוגע בבגדים עדינים כמו מוצרים אחרים שנתקלתי בהם במשך השנים. את אריזת הגולה היא "שומרת" לאחרי שיגמר התרסיס. אריזת הסטיק פחות מצאה חן בעיניה ונותרה מיותמת על המדף. האמת? גם אני לא משתגעת על דאודורנט בסטיק.

תודה בשמה לקרליין ו"תפוז". הגברת הצעירה תשמח להתנסות שוב. גם אמא שלה.

למעלה