במה אנחנו צופים בחג?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

מיכאל ג

New member
Bletchly Circle

מיני סדרה על מפענחות צפנים לשעבר שלאחר תום מלחמת העולם השניה נפגשות מחדש ומשתמשות בכישורים שלהן כדי לתפוס רוצח סדרתי. ראיתי פרק אחד בינתיים, ונהניתי ממנו.

dorhaimovich

New member
אווטאר הסדרה, איירבנדר והאגדה של קורה

ראיתי אתמול, לקראת ביקורת בפורום (אני אוהב לכתוב כאן ביקורות).
באופן כללי נאמר ככה: אווטאר הסדרה הייתה נפלאה, איירבנדר היה אונס של הסדרה, והאגדה של קורה היה סבבה מזווית אחת ונורא מזווית אחרת.

MxIxAx

New member
צפיתי בשעה האחרונה

במשחקי הכס פרק שני בעונה הרביעית, זה נהיה יותר ויותר פנטסטי וכבד ברמות, קשה לצפות בהחלט

MxIxAx

New member
סליחה אני קצת בהלם

פרק רביעי בעונה השנייה

MxIxAx

New member
בעקבות הארועים האחרונים בשבע הממלכות

הוחלט לבטל את שידור הסרט היומי של שבת לטובת עוד פרק בעונה השנייה של משחקי הכס, תודה

rsmb1

New member
קיסר חייב למות -

סרט איטלקי שבו אסירים אמיתיים (בעבר או בהווה) מגלמים אסירים שמעלים את המחזה יוליוס קיסר בבית סוהר. הרעיון די מגניב (כי המחזה עצמו עוסק בחופש, גם אם חופש מסוג אחר), אבל הוא הרגיש לא ממומש מספיק. לא מקבלים את סיפור הרקע של האסירים (חוץ מחצי דקה בתחילת הסרט ששוכחים את פרטיה די מהר), וכך במקום שהדמויות במחזה יקבלו את הטאץ' של האסיר שמגלם אותן ויוסיפו רבדים לדמויות זה יוצא די שטוח. היה אפשרי להוסיף חצי שעה לסרט (שאורכו 70 דקות) כדי "לפתור" את זה. עדיין, הסרט שווה צפייה, ולו רק בגלל הרעיון המעניין.

the incredible burt wonderstone - פרודיה סופר מודעת לעצמה על סרטי קוסמים. עם סטיב קארל, בושמי, אוליביה ווילד, גנדולפיני וג'ים קארי. כיפי ומאוד מומלץ.

Masquerade - סרט דרום קוריאני על מלך שמשתמש בכפיל (ליצן שמופיע בבית זונות) אחרי שנעשים נסיונות התנקשות כנגדו ואיך כל העסק מסתבך עם חצר המלכות והאידיאולוגיות סוציאליסטיות וקפיטליסטיות שבה. מרגיש קלישאתי הרבה פעמים, אבל בסה"כ זה סרט נחמד.

דג ושמו וונדה - מסרט שג'ון קליז לקח חלק בכתיבתו וגם הוא משחק בו (יחד עם מייקל פאלין) בתפקיד ראשי ציפיתי ליותר. בפועל, זו קומדיית פשע שהיא לא מספיק מורכבת או מותחת ובהחלט לא מספיק קומית (חוץ מפעם אחת שג'ון קליז מדבר בשטף רהיטות שמזכירה עבודות אחרות שלו).

Rectify (התיקון) - סדרת דרמה על אסיר שנאשם באונס ורצח של חברתו מהתיכון, ולאחר 20 שנה שבהן הוא היה ברשימת הממתינים למוות הוא מצליח להשתחרר על פרט טכני כשלא ברור אם אכן נעשה לו עוול כל השנים הללו, או שהוא בעצם השתחרר שלא בצדק. הסדרה עוקבת אחר ההסתגלות שלו ושל הסובבים אותו.

z o e 2 7

New member
הסרט "ג'ון מת בסוף"

קומדיית אימה הזויה שנראית כמו שילוב של סרט של קרוננברג עם פרקים של סופרנצ'ורל ודוקטור הו. הבנתי שהיא מבוססת על ספר (נובלה גראפית?).

סרט משעשע מאוד. הייתי שמחה אם היה לו המשך כי הוא מרגיש לא ממוצה.

כריכרכה

New member
מלחמת העולם Z, כזה סרט פרו-ישראלי לא ראיתי

כבר הרבה זמן (גם לא בישראל כמובן), חומת ההפרדה מעולם לא נראתה טוב יותר. בכל זאת כסרט זומבים הוא לא מוסיף הרבה על היצירה הקיימת ובואו נאמר שכל יום אני אעדיף עליו את "אני האגדה". גם איכות ההפקה לא מדהימה, זה לא נראה כמו סרט של 190 מיליון דולר (אלא אם פיט לקח לעצמו כשכר את רוב תקציב ההפקה).

גלקטור

New member
סופר super

סרט על אדם פשוט שאישתו עוזבת אותו לטובת סוחר סמים.
השראה אלוהית (או אירוע פסיכוטי - אתם תחליטו) גורמת לו להפוך ל-"גיבור על" לבוש חליפה אדומה (בלי כוחות על) ולהלחם בפשע.

בכמה סצינות הוא הזכיר לי את שלדון מ-"המפץ הגדול" בחליפת הפלאש שלו

הסרט גדוש בתצלומי תקריב על ראשים מנופצים, אנשים מתפוצצים, ושאר פצעים מדממים.

בסך הכל אהבתי

מיכאל ג

New member

אחרי קיק אס שהבטיח סופר גיבורים בעולם האמיתי ומהר מאוד סטה למחוזות הפנטזיה זו היתה הפתעה מבורכת.
זה הכי הפוך מסופר גיבורים שיש - איזה אדם מעורער בנפשו שהולך עם מפתח שוודי ומפצח ראשים של אנשים שלפעמים מגיע להם ולפעמים לא - הכי עולם אמיתי. כי בתכלס אין דרך לעקוף את זה, זה לא באמת שפוי לרצות להיות סופר גיבור. ויש לזה את הסיום המריר-מתוק המושלם.

avivs

New member
ההצעה הטובה ביותר.

לא ז'אנרי. מקרין עכשיו בקולנוע.
סרט נפלא. עשוי מדהים עם משחק מושלם. מעט ארוך מדי לטעמי, אבל הוא באמת יצירת מופת.

subatoi

New member
עוד פרקי מב"כ לקראת אייקון.

כבר ציינתי שמזל שיש את אייקון?!
תדירות כזו של צפיה בפרקים אני לא זוכר מאז... אף פעם, למעשה. תענוג.

משחקי הרעב, לקראת אייקון

החלטתי שעלי לצפות בסרט גם אם ההרצאה היא על הספרים. רוב הזמן ישבתי מכווצת והתלוננתי לעצמי לשני כיוונים - שזה לא כמו בספר בדיוק, ושזה לא מתעלה על עצמו ועושה יותר מלספר סיפור הרפתקאות סתמי.

למעלה