go byron
אתה ביירון ולא ביירונית, נכון?
אם כן זאת הוכחה ניצחת נוספת לעובדה שהמין הנשי מדכא את עצמו גם בלי עזרתם של הגברים (שדוקא כותבים ספרים עם דמויות כמו אריה ממשחקי הכס ודואגים שהבנות שלהן יגדלו עם ביצים, בזמן שהנשים עסוקות בלחלום בהקיץ על 50 גוונים של אפור. הוי, הוי, העולם.)
אתה יודע, אני וחבר שלי ישבנו פעם, אכלנו כ-20 סוגי גבינה שונים ותהינו על החוקים האלה שהזכרת. אני כלהזמן הרגשתי שמשו בהם לא מספק וניסיתי לנסח חוקים מדוייקים ומקיפים יותר בעצמי, אבל כל הגבינה הסיחה את דעתי. ועכשיו אני חושבת שבעצם אין חוקים. ז"א, חוקים נוצרו כדי להשתחל בין המילים שלהם, אבל אפשר להרגיש אם האווירה העולה מסרט היא שוביניסטית, בדיוק כמו שאפשר להרגיש אם הערה פוליטקליקורקטיתלחלוטין היא בעצם גזענית בטירוף. ומלחמת הכוכבים מסריח משוביניזם עד הגיהנום שאליו אנשים כמו סטפאני מאייר מגיעים.
מקווה שהבת שלך תגדל להיות שופעת מגניבות ורוניקה-מארסית. ואז תוכלו לצטט בינכם את כל שיחות האבא-וורוניקה המגניבות שלהם^^
(אם כי כמובן, חינוך הוא פיקציה. ילדים נולדים כמו שהם ונשארים כמו שהם (חוץ מכאלה שנולדים בלי אופי, אבל אלה בכלמקרה לא שווים את הטרחה שלך), אז באותה מידה אתה יכול להדליק את הטלויזיה, לתת לבת שלך את השלט, ללכת לישון ולסמוך על הגנים שלך^^).