במה אנחנו צופים הסופ״ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

annefan

New member
Halo 4: forward unto Dawn

לא ממש מכיר את העולם, אבל היה חביב כזה.
חוץ מזה אין הרבה ז'אנרי לראות.
עומד להתחיל את Alien 3, וגרים חזרה סופסוף.

NoalePaz

New member
ראית את G.I.JOE

שיצא לפני כמה שנים. ממש מיותר.
חוץ מהעובדה שכריסטופר אקלסטון (דוקטור הו הראשון מהריבוט של 2005) משחק שם, אין שם שום דבר ששווה לראות.

גלקטור

New member
הפרק האחרון של bein human

היה טוב.
עצוב שנגמר.
אני דווקא ממש אהבתי את האל. הוא היה הערפד הכי מעניין בסדרה, ובקושי למדנו משהו על העבר שלו.

גלקטור

New member
אני לא יודע מה משודר בארץ, אבל אני צופה בגרסה

הבריטית (צפיה ישירה דרך האינטרנט).
שתי העונות הראשונות של הגרסה הבריטית (המקורית, יש לציין), שודרה ב-YES בזמנו. לא יודע אם המשיכו.

ניסיתי לצפות בפרק הראשון של הגרסה האמריקאית אבל לא היה מספיק טוב אפילו לסיים את הפרק.
ואם כבר אז פרסום עצמי:
http://www.sf-f.org.il/story_1433

kenny66

New member
אני עכשיו בעונה 3 פרק 6

בשתי העונות הראשונות, יש גם שימוש נפלא במוזיקה. בשלישית זה פחות בולט.
ספויילרים מינוריים לפרק 3X6 להלן.

מ
ר
ו
ו
ח

ס
פ
ו
י
י
ל
ר

משום מה ג'ורג' הוא יהודי, אבל בהלוויה של אבא שלו יש כומר שמנהל את הטקס... אם כי ככל ששמתי לב הוא קורא מ"קהלת" ולא את הטקסטים הנוצריים הסטנדרטיים.

restored

New member
תיאור של יהודים בתחום המד"ב בארה"ב ואנגליה

הוא בד"כ כחנונים ומוזרים כאלה.
איך הג'ורג' הזה מתואר בסדרה הזו ?

kenny66

New member
תראה, תשמע

הוא איש-זאב שמנסה להסתדר בעולם כך שמוזרות ונוירוטיות לא בהכרח קשורות ליהדות שלו. רוב הזמן היותו יהודי חסר כל משמעות (למעשה זה בקושי מוזכר), ואת האופי שלו אפשר היה להלביש על כל אחד.

גלקטור

New member
אני בכלל לא הייתי מודע לכך שהוא יהודי

אבל אני לא חושב שהאופי שלו נובע מהיותו איש זאב מכיוון שהוא איש זאב רק זמן קצר יחסית.
למעשה, אני חושב שגם האופי של טום (מעונות 3-5), שהוא איש זאב מאז היה תינוק, לא נובע מהיותו איש זאב אלא מהחינוך של אביו (להפגין טוב לב לבני אדם אך חוסר רחמים כלפי ערפדים, אומץ ליבו, הנחישות שלו, התמימות שלו).
הקללה מוסיפה כמובן נדבך נוסף - ההתחמקויות בלילות ירח מלא, הפחד מפני הפגיעה באנשים, חייתיות מסוימת.

kenny66

New member
הם לא עושים מזה סיפור גדול

אבל הוא מסתובב עם שרשרת שעליה מגן דוד ואאז"נ, בפעם הראשונה שהוא נכנס לבית הלוויות הוא מגלה שזה הודף את הערפדים.
בהחלט יכול להיות שהאופי שלו הוא קדם-זאבי.

למעלה