במה אנחנו צופים הסופ״ש?

ראיתי את 'גוף מארח'

המלצה: אל תלכו. לא קראתי את הספר, התגלה בתור בזבוז זמן (מי שחייב השוואה -יותר בזבוז זמן מהאחרון של קרוננברג שאני מודה- השתעממתי אבל פחות גרוע מ'פעילות על טבעית 4'). חברה שלי רצתה כי היא קראה את הספר ואמרה שנחשב להרבה יותר טוב,
ניחוש שלי: כל דבר טוב במעט מסידרת 'דימדומים'.
יותר מדי קלוז-אפים מיותרים, עלילה צפוייה ונוסחתית מדי, דיאלוגים מפגרים בני שניים-שלוש מילים לכל היותר עם הפסקות ארוכות בין כל משפט, לא אהבתי את השחקנית הראשית,
המד"ב היחיד שהיה בסרט היה כנראה השימלה בגוון כסוף שהבחורה לבשה כשהלכה לישון.
נראה שכל התקציב הושקעה בקניית עדשות מגע שלא היו ממש נוחות לשחקנים ובקלוז-אפים עליהן. וזה הכל.

ממש לא צריך הרבה בשביל לצור סרט באורך שעה וחצי-שעתיים שישאיר אותך מרותק בלי לדעת לאן זה בדיוק לוקח אותך כמו למשל צפו ב'The Man from Earth'.

בשביל אקשן מגניב חלליות וברמונס בשפע מחכה לצאת 'סטארטרק'.

הפתיע לטובה: 'סופר 8' שאיני זוכרת איך תרגמו אותו בארץ, ממש מתחרטת שפיספסתי אותו בקולנוע ! התגלה בתור סרט מעולה סיגנון 'מפגשים מהסוג השלישי' רק יותר אינטנסיבי.

סיגנון מיאזקי אבל לא מיאזקי: http://www.imdb.com/title/tt2061702/
קצר רק 45 דק', מרגש מקסים חמוד. על חברות אמת וזכרונות קייץ.
עושה חשק לבדוק סרטי אנימה נוספים לא שממש התעמקתי בנושא אני מכירה רק את 'המסע המופלא' והזה שבא אחריו.

אני גם הולך לראות את 'K-PAX' בכיכובו של קווין ספייסי המלך.

שבת שלום.

avivs

New member
לא ידעתי שגוף מארח

יצא. אני זוכר שהספר דווקא זכה לביקורות חיוביות. כנראה שלא אראה אותו בקולנוע, אם בגלל.

וכן, סופר 8 סרט מעולה

לגבי 'סופר 8'

ראיתי גם את 'סטארטרק' ה1 ואפשר להגיד שממש התרשמתי מהבמאי עד עכשיו, יש לו עוד סרטים מומלצים?

'גוף מארח' -הסרט, ממש לא מומלץ להוציא עליו את הכסף והזמן,
לא ברור מה- הופך לקומדיה ספק רומנטית מביכה.
אם כבר, מסרטים שהיו מוצגים עד עכשיו (אינני יודעת אם עדיין) 'מולייר על אופניים' על העלאת מחזה של ובכן... קל לנחש!
בכל מקרה סרט חמוד ומקסים (מי שלא ראה את סרטו הקודם 'הנשים בקומה ה6' גם מומלץ)
שיצאתי עם חברה מהקולנוע, היא אמרה שחבל שלא הלכנו לפי המלצתי לסרט הזה כי כבר רצתה לדרוש את כספה בחזרה.

רוברט וויז?

או שגדל פה דור אשר לא ידע את יוסף?

מומלץ גם "זרע אנדרומדה" ו"היום שבו עמדה הארץ מלכת" (שניהם בגירסה המקורית, כמובן)

אגב, יש גם כאלו שימליצו על "סיפור הפרברים" ו"צלילי המוסיקה"

ג.ג.אדאמס

גדל פה דור שמכיר רק את העיבודים החדשים.
(ניסיתי לראות את 'סטארטרק' המקורי ואני מודה היה לי משעמם מדי אני מקווה שזה לא חילול הקודש או משו בהחלט יש שם רעיונות מעניינים)

ותודה, אני אבדוק.

אם כבר: ג.ג. אברהמס

ידעתי שהתכוונת לריסטארט הלא-רע מלפני כמה שנים, כתבתי בהומור
זה בהחלט לא חילול הקודש, אם כי באופן אישי מאד אהבתי את הסרט הקולנועי הראשון - רעיון וביצוע מוצלחים מאד לטעמי.

הסרטים שציינתי הם של ווייז - אלו קלאסיקות שספק אם ידברו אל הדור שמכיר רק עיבודים חדשים... (אגב, "זרע אנדרומדה" של ווייז - לא הרימייק - מבוסס על ספר ותסריט של קרייטון: מומלץ).

subatoi

New member
בקשר ל"מסע בין כוכבים" המקורית, למי שהשתעמם

ובאמת מעוניין לטעום (או לצפות) מומלץ לנסות את אחת האפשרויות הבאות:
א. לצפות בפרקים מובחרים מתוך הסדרה לפי המלצות.
ב. לצפות בסרטי הקולנוע, שהם מודרניים יותר מבחינת הסיפור שבהם (והדמויות אותן דמויות).
ג. לצפות בפרקים בגרסת הרימאסטרד (משופצים ויזואלית עם אפקטים ממוחשבים, למי שזה מה שמפריע להם).
ד. לצפות בהפקות חובבים מומלצות, שבהן הסיפורים מודרניים (ובחלקן הדמויות אותן דמויות).

ואם לא המקורית, יש עוד סדרות מאותה משפחה, בסטנדרטים מודרניים יותר

restored

New member
סופר 8 ? הסרט על הילדים

והחייזר שהשתחרר ?
זה סרט טוב ?
אחד הסרטים הדפוקים שראיתי בשנים האחרונות !

*מילה גסה בת 3 אותיות*

לא, לא, לא. זה מה שאני קוראת.
סליחה.
אני צופה (צפיתי) בסינסיטי. ואני אוהבתותואוהבתותואוהבתותו! רשמית הפך לסרט האהוב עלי בעולם כולו (וגיליתי שבעוד כחצי שנה עומד לצאת סרט שני?! היתכן?! אני אצטרך לחלות בסרטן מח, לאבד את ביתי וחתוליי בשריפה ולהיפגע ממטאור כדי לאזן את כל המזל הטוב הזה!)

נ.ב
כן, לא ראיתי אותו עד עכשיו. הו, הבושה.

avivs

New member
סרט מדהים,

ועל ההמשך שלו מדברים כבר שנים. עדיין לא ראיתי טריילר, אז אני לא ממהר לשמוח.

לא פנטזיה

אבל- אמריקן ביוטי, צפייה שנייה. המצחיק הוא שהצפייה הראשונה הייתה לפני שבוע, ואז טיפה התאכזבתי מהסרט. הפעם ראיתי באיכות טובה יותר, במקום נוח יותר, עם חברה טובה יותר, וזה הפך לאחד הסרטים האהובים עליי. קווין ספייסי נותן שם את תצוגת המשחק הכי אדירה שראיתי משחקן, אולי אי פעם. תענוג.

למעלה