במה אנחנו צופים הסופ״ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

כריכרכה

New member
בסה"כ walking dead מאוד אכזבה אותי

ה(חצי) עונה הראשונה עוד איכשהו בסדר, אבל בשנייה ובשלישית זה כבר נהיה בלתי נסבל.

קודם כל הבעיה הבסיסית היא שהזומבים הם מצד אחד איטיים ורועשים (כל הזמן גוררים רגליים ונאנחים) אבל ראה זה פלא תמיד מצליחים להפתיע את האנשים מטר מאחוריהם כדי שתיווצר הפתעה. מה לעשות שזה לא הגיוני?

וגם כשהאנשים מגלים טכניקות טובות להתגברות על הזומבים, הם תמיד שוכחים אותן מיד כי אחרת לא יהיה מעניין אם הזומבים לא יהוו אתגר.

אבל באמת אלה רק שתי דוגמאות בולטות, התסריט פשוט זוועתי. שלא לדבר על הקיטש ההוליוודי.

cordilio

New member
אני דווקא נהנה

החוכמה היא לא לקחת את הסדרה יותר מדי ברצינות ופשוט ליהנות מהמתח שהיא יוצרת.

restored

New member
הם לא נלחמים בתנאי מעבדה

אל תשכח (וזה דבר שכמעט לא מראים בסדרה) שהם חיים על הקצה כל הזמן, כל מוות מביא לזומבי וכמעט כל פציעה עלולה להביא למוות.
שלא לדבר על תנאי מחיה אחרים שהם כל הזמן צריכים להשיג, אין עוד אספקת מזון בסופרמקטים.
כל הזמן הם בריצה, גם כשהם עומדים במקום.
הסדרה הזו לדעתי היא הטובה ביותר אי פעם, טובה אפילו מקרניבל זצ"ל.

כריכרכה

New member
כמה רציתי לאהוב את קרניבל

אבל זה פשוט נמתח ונמתח כמו מסטיק עד שלא יכולתי להמשיך בעונה השנייה.

תשמע, הפגמים הברורים בתסריט של המתים המהלכים הם כאלה שאי אפשר לתרץ, ועם קצת מאמץ היה אפשר לפתור אותם, ככלות הכל יש הרי ספרות זומבים נרחבת.

הסדרה הטובה ביותר? אולי סדרת הזומבים הטובה ביותר..

משחקי הכס, המתים המהלכים, ופאנץ' 119

משחקי הכס [עונה 3 פרק 1] - לא קרה כלום. אקספוזיציה שאפילו לא כללה את כל הדמויות.
המתים המהלכים [עונה 3 פרק 16] - סופסוף סגרו את כל הריב ההוא עם אנשי וודברי המעיקים ["יאיי!"] אז נהניתי.
פאנץ' 119 - מותחן משטרתי מהנה להפליא.

nick at noon

New member
לא אפשרי לכלול את כל הדמויות במשחקי הכס בפרק1

יש פשוט כל כך הרבה קווי עלילה מקבילים שאני לא מאמין שיהיה אפילו פרק אחד העונה שיכלול את כולם באותו פרק. זאת באמת בעיה קשה. קווי העלילה כרגע כוללים: דנאיריז והדרקונים, כל מי שבקינגס לנדינג (שזה בעצם כמה קווי עלילה), סם טרלי ושאר הריינג'רס מעבר לחומה, ג'ון סנו עם הווילדינגס, רוב סטארק ואמא שלו עם צבא הצפון, סטאניס והמכשפה שלו. ואלו שעוד לא הופיעו בפרק הראשון הם אריה וחבריה, בראן ואושה, בריין וג'יימי.
אם כל תשע קווי העלילה (בהנחה שלא שכחתי ולא יתווספו) יופיעו בפרק אחד של 60 דקות זה יתן פחות מ7 דקות לכל אחד.
אני מקווה שיתמודדו עם הבעייתיות הזאת טוב.

מיכאל ג

New member
Primeval The New World

התחילו לשדר את זה ביס. בלי לשדר שום דבר מהסדרה המקורית. העלילה קופצת ישר פנימה ולא ברור לי אם מדובר במידע שהחמצתי כי לא ראיתי דברים מהסדרה המקורית (הפסקתי לראות אותה באמצע העונה השניה נדמה לי) או סתם כתיבה מחורבנת. אני מניח ש "העולם החדש" מתייחס ליבשת אמריקה ומדובר בספין אוף כמו CSI: Miami או NCIS:LA - וזה איכותי בערך באותה מידה.

בקיצור, עוד דינוזאורים שאוכלים אנשים אז לפחות בתור בידור דבילי זה קצת יותר טוב מטרה נובה אבל מעבר לזה יש מעט מאוד להמליץ עליו.

למעלה