במה אנחנו צופים הסופ״ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

subatoi

New member
פסיכו. חשבתי שראיתי אותו.

או שראיתי רק חלקיק, כי לא זכרתי כמעט כלום, או שזה היה ממשממשממש מזמן.
היה טוב, למרות שידעתי מה הטוויסט.

שיל"ד 19 לא הוקלט לי אמש משום מה, נקליט בערב.

MxIxAx

New member
פרק 15 של ARROW

לדעתי זה פרק שלקח את הסדרה למקומות חדשים ומעניינים, היה אקשן טוב, היה מתח ויש לי עוד דרך ארוכה לעשות עם הסדרה, אחרי שספיירלתי לעצמי עם כתבה על העונה השנייה במגזין SFX

MxIxAx

New member
פרק 13 של (סוכני) שילד:

אני לא רוצה להיות נוסחאתי היום, אבל זה חתיכת פרק מעולה, מלא אקשן כבד ובגרות, היה שווה
צפייה מהנה לכולם

MonicaF

New member
גם אני אהבתי את הפרק הזה

הזכיר לי קצת את האינטנסיביות של עונה 6 דוקטור הו.

MonicaF

New member
מפוצלים, סוכני שילד ועוד

בדרך כלל אני מקליטה הכל ורואה במרוכז בסופ"ש, אבל השבוע לא יכולתי להתאפק וראיתי כבר את משחקי הכס.
הקלטתי עוד כמה סרטים ז'אנרים, אם יהיה מעניין, אדווח.

לגבי סוכני שילד, הבן שלי בן ה-15.5 הגיע לפרק 9 וגם הוא תמה מה רוצים מאיתנו בפרק הזה.

מפוצלים - עוד מעט בקולנוע עם הדור הצעיר.

MonicaF

New member
מפוצלים

בסרט מוצג עולם שלאחר מלחמה קטלנית. עולם בו החברה מחולקת, בקפדנות מחמירה ל-5 פלגים, כדי למנוע הישנות מלחמות.
כל פלג אחראי על טיפול בתחום משלו, כדי לקיים את החברה. אנחנו מן הסתם מלווים את הגיבורה של הסרט, שנבחרה במדויק לתפקיד. קשה לשייך את הפנים שלה, את ההבעות שלה, לפלג מסוים.

בהתחלה חלוקה זו הזכירה לי איכשהו את המדינה הצודקת של אפלטון, למרות השוני במספר הפלגים, אבל כאשר ראיתי מה שיטת החלוקה של האנשים לפלגים אלה היה לי דז'ה-וו של הארי פוטר, מעין הארי פוטר למבוגרים, ללא קסמים.

אחרי החלוקה מתחיל הסרט להיות מעניין. יש אקשן, הכל רץ מהר. בשלב מסוים די נמאס (לי) מהצגת ההשתלבות המוצלחת לפלג שהגיבורה שלנו בחרה, וחששתי שעל זה יהיה כל הסרט. אבל לא. לא סתם המפוצלים נרדפים ולא סתם הם מהווים איום על המשטר החדש.

הלכתי לסרט עם הבן (15.5) ועם הבת ובן זוג שלה (בתחילת ה-20 שלהם). הם היו מרותקים לסרט
לפחות הבן והבת. וזה חדש לי. מבחינתם לא היה רגע דל, הבת אמרה שהייתה רוצה לצפות בסרט שוב.
משהו בכל זאת חסר בסרט. הפן הרגשי? היכולת לרגש את הצופה? הם כן טיפלו בפן הרגשי ולא הזניחו השלכותיו, אבל זה היה שטחי משהו. יש מצב שהבימאי שונא סרטים הודיים?
ודווקא שטחיות זו היא לטובת הסרט מכיוון שיכול היה להיות סרט קשה, מזעזע הרבה יותר ומשאיר צלקות, אבל הוא די נשאר בגדר הרעיון (הבת שלי כן הזילה דמעה פה ושם). שליש אחרון של הסרט הרגשתי כמו במשחק מחשב קווסט: יש לי כלים – איך אני מוצאת את הפתרון הנכון. וגם הפתרון הנכון כאן הוא סוג של פשרה, הלא מדובר במפוצלת.

כאשר יגיע לכבלים, יש מצב שאראה אותו שוב.
ציון שלי 8 מתוך 10.
מומלץ ללכת לקולנוע רק למי שאין סבלנות לחכות לראותו באינטרנט או טלויזיה ו/או למי שמשוגע על קולנוע.

מיכאל ג

New member
ראיתי את פרק 19 של שילד (בלי ספוילרים)

ואני חושב שדרך הפעולה שלהם נהייתה די ברורה:
העלילה לא זורמת? הדיאלוגים מאולצים? הדמויות חסרות עניין? בואו נזכיר דמויות מארוול (שלעולם לא תראו על המסך בסדרה הזו) והכל יהיה בסדר!
אז בפרק הזה היו רפרנסים לאלמנה השחורה ולקפטן אמריקה ולברוס באנר וכמובן שמו של ניק פיורי, שנוכח-נעדר מהסדרה הזו בערך כמו גודו ב"מחכים לגודו", הועלה, כמו בכל פרק.
יש הרבה תעלומות בסדרה אבל התעלומה העיקרית מבחינתי היא "למה אני טורח להמשיך לראות" והתשובה היא ש"עוד לא ביטלתי את ההקלטה בממיר".

MonicaF

New member
סוכני שילד 19
קטן

אני נהנית מהסדרה.
לא קראתי אפילו קומיקס אחד ואני מניחה שזה מונע ממני להתאכזב מציפיות שיכולתי לפתח.
מאד אהבתי את הפרק האחרון, ואין לי מושג מי היא האלמנה השחורה - האם זו אותה מריה שמיי מבקשת לראות?
אגב הקטע בתשאול בבונקר, בו ג'מה נשאלת מה היא מוצאת בתיבה על אי בודד - טרדיס! - מצא חן בעיני
למרות שזה היה צפוי מבריטית פיקחית.
הסדרה הזו כמו גם סרטים מהסוג הזה נוגעים אצלי ברמה שטחית, להבדיל למשל מ"שובר שורות" או "בלש אמיתי" או "משחקי הכס".
ולמקום המיועד להם אצלי, הם עושים עבודת בידור טובה מאד.

מיכאל ג

New member
לא קראתי ולו ריבוע אחד של קומיקס של מארוול

האלמנה השחורה או בלאק ווידו היא סקארלט ג'והנסן בסרט האוונג'רס (וקפטן אמריקה השני אם אני לא טועה - לא ראיתי אותו).
אין לי בעיה עם סדרות כיפיות ושטחיות אבל גם את זה צריך לדעת איך לעשות. מחסן 13 למשל, גם הוא פחות או יותר עוסק בסוכנות חשאית שכל פרק יוצאת למשימות לאסוף חפצים מסוכנים בעלי כוחות ואנשים מסוכנים שמשתמשים בהם. אבל כאיכשהו זה הרבה יותר כיף משילד.

is00

New member
מחסן סודי 13? ברצינות?

זאת סדרה כל כך ילדותית וחסרת היגיון...
היחיעדה שמצילה שם את המצב היא ה' ג' וולס.
נו אולי ככה אתה אוהב את סדרות המד"ב שלך.

מיכאל ג

New member
מלים קשות ממי שרואה אמריקן איידול

בוא נעשה עסק: אתה לא תרד על הגילטי פלז'ר שלי ואני לא ארד על הגילטי פלז'ר שלך. בסדר?

is00

New member
יש לי חדשות רעות...

זה שאני כותב ומבקר בפורום "אמריקן איידול" לא אומר שאני צופה בה...

לגבי גילטי פלז'ר... אם היית כותב מראש ש-WH13 היא גילטי פלז'ר שלך בכלל לא הייתי מגיב. זה מושג שאומר לא מעט בסופו של דבר, לא?.

פעם ראיתי את שלושתם

איידול ראיתי עד העונה הראשונה של לופז וטיילור. בעונה הזו התייאשתי מכל הקונספט ופרשתי. מחסן 13 ראיתי הכל עד אמצע העונה הקודמת. התייאשתי ופרשתי. שילד שרדתי חמישה פרקים ופרשתי. אני באמת רואה המון סדרות ותוכניות אז חייב לצמצם אם אני מתחיל להשתעמם.

is00

New member
כמו שצריך.

אגב סחטיין על זה שהצלחת לשרוד את WH13 במשך 4 עונות.

חייב לשאול מה ה..."קש ששבר את גב הגמל" אצלך ב-WH13.

פשוט

במקום לקחת את הרעיון המדליק למקומות אחרים/שונים/יותר מעניינים, העלילה כל הזמן הסתובבה סביב עצמה וחזרו וטחנו את אותו הדבר שוב ושוב, פלוס מה שכן כבר הוסיפו לא היה מעניין. לפעמים היה נדמה שאפילו השחקנים כבר משועממים ממה שהם עושים. בקיצור הסדרה איבדה את התשוקה - את עין הנמר - שהייתה לה בהתחלה.
זה בסדר, יש מספיק מה לראות. under the dome חוזרת תכף לעונה שנייה. ובAGT הווארד סטרן הבטיח ברדיו כישרונות שכמוהם לא היו עדיין. יש שלושה סדרות שמריצים פרומואים כל הזמן והן נראות מאוד מסקרנות, Extant, Tyrant, The Strain
24 רק התחילה, משחקי הכס באמצע ואחרי הקיץ המתים חוזרים. יהיה כיף.

subatoi

New member
פרק נחמד, לא יותר.

אני כבר לא מנסה לשים את אצבע על מה שמפריע לי. אין לי מושג.
נזרום. גם ככה עוד מעט סופעונה.

subatoi

New member
זה היה פרק עם ניימדרופינג חריג.

יש כאלה בלי כלום, יש כאלה עם אחד או שניים. הפעם היו ארבעה וחצי, זה באמת היה מוגזם ומטופש.

למעלה