במה אנחנו צופים הסופ״ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

MxIxAx

New member
כתבתי פה בזמן שהוא הציג

זה סרט מעולה, ממש נהניתי והוא מכבד את הצופה

MonicaF

New member
חבל. פספסתי אותו בקולנוע

ואני לא טובה בהורדות מהרשת.
אחפש אותו ב-VOD, ראיתי המלצה עליו למטה בשרשור זה.

subatoi

New member
שיל"ד 20 - סופסוף קצת תשובות.
ים

אז מיי חזרה ושולם-שולם-לעולם, וורד ממשיך להדרדר ואני לא רואה איך הם יכולים להחזיר אותו אל זרועות "כוחותינו" ללא מחיקת זכרון טוטאלית (טהיטי?), או קטע בו הוא יציל את העולם וייסלח לו. זה נדוש. אני מעדיף את טהיטי.
היל (קובי סמולדרס) מאגניבה והייתי רוצה לראות אותה שם יותר. מבחינתה (כלומר, מבחינת פיורי) אין יותר שיל"ד. היא למעשה אמרה לקולסון להפסיק לעבוד. ולהפסיק לעשות בלגאן. פחות או יותר. מה יהיה בהמשך? איך מושכים את הזמן עד תחייתה של שיל"ד (כנראה) ב"הנוקמים 2"?

טאלבוט הוא דמות מטופשת וריקה שהגיעה משום מקום (כן, הזכירו אותה לשניה לפני 40 פרקים בערך) ועושה בלגאן. ככה לא בונים דמות שאמורה להוות משהו. גם אם מוחקים אותה בסוף הפרק.
מייק פיטרסון הוא גופה מהלכת (תרתי משמע) והגיע הזמן לתת לו לפרוש בכבוד. אין לו הרבה פואנטה.

ונחשף עוד קטע מפרויקט טהיטי. מתוסבך.

אם אני מבין נכון, עוד שני פרקים סופעונה. יהיה שמח.

MonicaF

New member
עכשיו ראיתי ואהבתי מאד

אני צריכה לראות שוב את סרטי הנוקמים, איירון מן, תור וקפטן אמריקה, לעשות לי סדר בדמויות, כי דמויות קריטיות מבחינתכם, כמו מריה או האלמנה השחורה, אני כבר שכחתי את קולסון דווקא אני זוכרת וכמובן את פיורי גם.
טאלבוט אכן דמות שאפשר לוותר עליה. אני בספק אם מבשלים לנו משהו מעניין אתו.
מריה (שאני לא יכולה להפסיק לקרוא לה רובין, ואני אפילו לא צופה בסדרה ההיא, זה רק מלעבור בחדר של הבת שלי כשהיא צופה בזה) - גם אני לא מבינה למה אמרה להם להפסיק לעבוד. אני מניחה שהיא רוצה שלהיידרה יהיו הוכחות אמיתיות שאין יותר שילד. כך יוכלו להוליד את הסוכנות מחדש, אולי תחת שם אחר. וכל עוד הם יהיו אצל סטארק, הם עדיין יחד, ותחת "אחד הטובים" - וגם יעזור לסרטי הנוקמים הבאים.
רעיון טוב שזה מה שיעשו לוורד (טהיטי).
את מייק אני דווקא אוהבת לראות. אני מחכה לרגע שפיץ-סימונס יעזרו לו, ואז תהיה לנו "מפלצת" בצד הטובים.
אבל מה עם שאר המוטנטים? לא זוכרת את שמותיהם, אבל חלק נשארו בחיים. בטח יופיעו בעונה הבאה.

MonicaF

New member
מעל ובתוך, ושכחתי משהו חשוב

כשמריה ומיי שוחחו, עלה הנושא שמי שנתן הוראה לפיורי, הוא מהיידרה.
אבל אנחנו יודעים שזה קולסון בעצמו, שביקש למחוק זכרונותיו.
האם הוא היידרה, או היה היידרה?

MonicaF

New member
אני יכולה לראות שוב את הקטע

אבל זה יהיה בערב.
בכל מקרה הן *חושדות* שזה מישהו מהיידרה - עד כמה זה נכון, עוד נראה...

ויש משהו שהפריע לי בפרק זה. למרות שזה משהו שמפריע לי לא מעט בכל הסדרה.
ככה: מריה מגיעה עם התגבורת שלה לבונקר, כשהיא מבינה שהם מבזבזים זמן והיא רוצה לעזור לקולסון, היא פתאום בועטת ומחטיפה מכות קראטה לחיילים. לא יודעת... לפני רגע הם היו תחת הפיקוד שלך, הם עדיין בצד שלך אם רק תסבירי להם, מה הנינג'יות הזו פתאום? זה כל כך נחוץ? אלה קטעים שקצת מורידים לי את ההתלהבות. אולי זה נסלח בקומיקס.

subatoi

New member
אל תצפי שוב, לא קריטי.

כל עוד אלה רק חשדות, אין בעיה להפוך אח"כ את הסיפור שלושים פעם (ע"ע רואה העתידות).

לגבי הדוגמה שנתת, כן, זה היה טוויסט מהיר מדי בדמות שלה. וזה באמת קורה הרבה. ייאמר לזכותה שהסיכוי שהיו זורמים איתה הוא נמוך מאוד, אבל עדיין.

MonicaF

New member
שמע, אני באמת אוהבת את הסדרה אבל

קצת יותר כבוד כלפי הדמויות הנזנחות (המפקד וחייליו למשל) היה משדרג פלאים את הסדרה.

subatoi

New member
או פשוט לוותר עליהן.

לא היה קורה כלום אם היל היתה מגיעה לבד עם חיילים בלי טאלבוט. דמות שאמורה להיות חשובה ומפחידה אבל דורכים עליה אחרי דקה, זה דבילי.
היא היתה יכולה לבוא לבד ולשלוח את החיילים החוצה לכפור או משהו. אז בסדר, היינו מפסידים סצינת חקירה "מפחידה" מצד טאלבוט וסצינת מכות של היל וקולסון לחיילים. לא הפסד גדול, גם ככה אלה סצינות קטנטנות.

MonicaF

New member
מסכימה אתך מאד!

עם כל הטענות הקטנות האלה שלי, הסדרה הזו גרמה לי להבין ולאהוב יותר את סרטי הקולנוע הרלוונטיים.

האם יש קשר בין הניק שלך

לבין Dr. Julian subatoi Bashir?
ראיתי לא מזמן את הפרש שבו הוא חושף את שמו האמצעי ולא יכולתי שלא לתהות בעניין.

MonicaF

New member
צפיתי אמש בקטע הזה שוב

היתה לי הזדמנות לצפות אז ככה: מריה אומרת למיי שפיורי אמר לה שאת ההוראות לטיפול בקולסון קיבל מאדם נוסף, ושאדם זה הוא מהיידרה.
השאלה אם זה קולסון? כי לא ניתן להבין חד משמעית מההקלטה בסוף הפרק, שקולסון הוא זה שנתן את ההוראה או שהסכים לה.
ואם נגיד היה היידרה, אז יש לוורד כרטיס חזרה לקבוצה, כי עכשיו יש תירוץ, יש תקדים, לאיך מתנהגים כשאתה היידרה ואיך מתנהגים אחרי שאתה עובר טיפול כמו של קולסון.

טוב, מדובר בסדרה של ג'וש וידון אחרי הכל

הקרבת העלילה לטובת סצינות אקשן נוצצות היא סימן ההיכר שלו.

למעלה