במה אנחנו צופים הסופ"ש?

annefan

New member
Defiance - ממש לא רע

פיילוט לסדרה + משחק מחשב.
עולם גדול שיש הרבה מקום להרבה סיפורים, תחושה אמיתית, בני אדם נורמליים, מד"ב בלי להתבייש (למרות שאים הרבה חלל), מוזיקה של אותו מלחין של BSG.

restored

New member
חשבתי שכל הסיפור מתרחש בתוך סנט לואיס

איך עולם גדול ?
בכל מקרה, נשמע לי רע, כל מה שנשאר מהאנושות נמצא בארה"ב בעיר אחת.
זה לא נשמע רציני.
אני אצפה בעתיד, נראה מה שווה.

johny3guns

New member
אפשר ביקורת קצרה על המשחק מחשב ?

ואיך הוא מתקשר לסדרה ? קראתי שהוא אמור להוות חלק אינטגרלי בעלילת הסדרה, כאשר שניהם משפיעים אחת על השניה. יש לך מושג איך זה אמור לתפקד ?

annefan

New member
אין לי מושג בכלל

אני לא עומד לשחק במשחק, מן הסתם אתעדכן באינטרנט.

penholders

New member
מה שאני יודע -

העונה הראשונה כבר צולמה, אז אין הרבה סיכוי שהיא תשתנה בעקבות אירועים מהמשחק, אלא אם כן צילמו כמה אופציות. יכול להיות שזה מכוון לעונה השנייה. לגבי המשחק, לא שיחקתי בעצמי אבל אני קצת עוקב אחרי חדשות משחקים ואני יכול לתת לך כמה לינקים לביקורות שראיתי (בפרטי כי זה לא קשור לפורום). הקונצנזוס כרגע הוא שהמשחק לא משהו בכלל.

johny3guns

New member
שלח בכיף

יכול להיות שהאינטריגה תהיה דווקא מהכיוון השני. כלומר, מאורעות שחלים בסדרה ישפיעו על המשחק רשת בצורות כאלה ואחרות.

בכל אופן, אשמח לעיין בכמה ביקורות.

גם לא כזה טוב

גזע שמסוגל להרוס כוכבים צועד ברגל, צריך שיורידו בשבילו את ההגנה, אחרת לעיר היה סיכוי טוב אפילו שאין לה צבא או משהו שמתקרב לזה, ומתקיף מחזית יחידה, בלי תמיכה אווירית.

כסדרת אקשן זה לא רע, אם כי מעט שבלוני, הרקע המד"ביסטי בהחלט מוסיף, אבל כמד"ב קשה - היו יכולים להשקיע יותר בבניית עולם יותר הגיוני וקונסיסטנטי.

annefan

New member
לא יודע ולכן לא מסכים

לא היה ברור לי בפרק מאיפה הוולגה באו. האם הם הגזע הכובש? האם הם אחד מהגזעים המשועבדים שהובאו לארץ?
בכל מקרה יכול להיות שהם איבדו חלק גדול מהטכנולוגיה שלהם.

כל השאלות האלו הן מה שעושות את העולם הזה מעניין.
ברור שיש כמות גבוהה של קלישאות (רומיאו ויוליה, הדו-קרב, החזרה ברגע האחרון, עוד חזרה ברגע האחרון) אבל אם אני משווה לטרה נובה או שמיים נופלים, defiance התחילה הרבה יותר טוב.

מיכאל ג

New member
הזכיר לי את פיירפליי

מערבון חלל כזה (לא משנה שזה על כדור הארץ), שכמו בכל סדרה על המערב הפרוע, יש בו עיירה קטנה, שריף, בית זונות / בר, "בוס" מקומי ששולט בהכל, מכרה צמוד, "אינדיאנים" שתוקפים את העיירה, ואני מבטיח לכם שתוך פרק שניים שלושה תהיה עלילה על מישהו שבנה חווה בשטח בו הולכת לעבור מסילת הרכבת, סליחה, maglev, ועל איך אחד הרעים ינסה לנשל אותו מהשטח.
בקיצור מי שתמיד הרגיש שב"בוננזה" חסרים קצת רובי לייזר זה בשבילו, מבחינתי הכל תלוי בכמה פאן זה יהיה (אל תחלמו בכלל על עלילה אפית ורצינית). הפיילוט היה יותר כיף מטרה נובה, אבל פחות מג'וס וידון. הכי טוב שזה יהיה זה משהו כמו מחסן 13, שזה לא רע בכלל, אם יצליחו להביא כותבים שיודעים לעשות שמח. אבל עם כותבים של, נאמר, אנדרומדה כזה, שלוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות, זו תהיה נפילה.

מבחינת הרקע המד"בי הוא נראה אידיוטי להחריד אבל רואים שהוא רק תירוץ בשביל הרקע של מערבון עתידני. אני מוכן להתעלם ממנו אם יהיו מספיק תלבושות סטימפאנק מגניבות. המוזיקה היתה ממש אחלה, אגב. אולי ישימו באחד הפרקים את knights of cydonia של מיוז, זה יהיה משעשע.

annefan

New member
לקוות לפיירפליי בלי ג'וס וידון זה בהחלט מוגזם

אין לי מושג לאן הם הולכים לקחת את הסדרה, לפיירפלי או ל-BSG.
כהתחלה היא לא לא רעה.

לאאאאאא...... לא פיירפליי!!

פיירפליי לפחות התרחשה בכל פרק במקום אחר, עם דמויות
אחרות ורקעים שונים.

כאן הכל הולך להתרחש באותה העיירה, עם גיחות (כנראה) מדי פעם
למקומות אחרים בשביל ה"גיוון".....

נראה לי שהסידרה הזאת תצליח להחזיק מעמד אך ורק אם הכותבים
יצליחו לשמור בה על רמה גבוהה של אקשן מתוחכם, כי מבחינת עצם
העלילה - נראה לי שהיא מהסוג שכבר ראינו כמה וכמה פעמים.....

penholders

New member
חדר 237

ניתוח מוזר של "הניצוץ" (הסרט, לא הספר) מכל מיני זוויות. לכל אחד שרואיין הייתה תיאוריה פסיכית אחרת על איך שהסרט הוא בעצם על משהו אחר. החל מ"קובריק היה משועמם וניסה להכניס כמה שיותר שטויות פסאודו אינטלקטואליות" ועד ל "הסרט הוא הודאה של קובריק שהוא זייף את הנחיתה על הירח".חלק מהסרט נשמע כמו קשקושים, אבל יש דברים מעניינים מאוד שהם מעלים, כמו הארכיטקטורה הבלתי אפשרית של המלון.

מיכאל ג

New member
space battleship yamato 2199

אז מסתבר שאחרי הסרט הלא ממש מוצלח מ-2010 היפנים החליטו לחזור למקורות ולעשות רימייק אנימה לסדרה האלמותית שנקראה בארץ "חלוצי החלל". אבל מרוב כבוד למקור יצא להם משהו שהוא כמעט זהה למקור, רק בהיי דפינישן ועם יותר טכנולוגיית מחשב לרינדור הספינות ופיצוצים יותר יפים. אה, כאן ושם רואים מישהו מחזיק טבלט. מעבר לזה הכל נראה כמו הסדרה המקורית, הדמויות, העיצוב, אפילו המוזיקה. בעצם הוסיפו עוד איזו דמות נשית או שתיים כדי לפצות על השוביניזם של הסדרה המקורית. אם הייתם ילדים בתחילת שנות השמונים ואתם מלאים נוסטלגיה לתקופה ההיא ובניגוד אלי לא בחרתם לראות שוב את הסדרה המקורית לפני לא הרבה שנים, שווה אולי לראות (ניתן למצוא בסטרימינג ברחבי הרשת), אבל אובייקטיבית זה לא משהו. אני בכל מקרה ראיתי שני פרקים ומיציתי.

subatoi

New member
"נעולים". בסדר כזה.

אקשן טוב, אפקטים טובים (רוב הזמן), מת לחיות בחלל, שזה טוב.

משפטים אחרונים דבילים בהחלט - והחלטה תרגומית הזויה לכנות את הגיבור "סנוא" כשמדובר על snow.

מיכאל ג

New member
ראיתי 15 דקות

היה אידיוטי שקשה להאמין, אפקטים ברמה של משחק אקסבוקס (ולא 360!), עזבתי מהר ומחקתי מהממיר.

annefan

New member
זה זה עם הכלא בחלל?

ראיתי את זה בזמן הזבלוונים שלי, כשאני חולה...

subatoi

New member
אתה בטח מדבר על סצינת המרדף בהתחלה,

מרדף אופנועים-מכוניות וכזה, שבאמת נראית כאילו נלקחה מסרט מצויר מעפאן.

אח"כ האפקטים משתפרים בהרבה.

למעלה