במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
אמור לראות את גטסבי הגדול.

הביקורות היו מעורבות, אבל מקווה ליהנות.

מיכאל ג

New member
פרק אחרון לעונה של orphan black

הסדרה התחילה לא רע בכלל ומשתפרת מפרק לפרק, בהתחלה כשהגיבורה לקחה לעצמה את הזהות הבדויה של בלשית משטרה חששתי שהיא הולכת להכנס לתבנית קבועה בה כל פרק יכיל בעיקר חקירה משטרתית פלוס טיפטוף פרטים מהסיפור הכולל כאן ושם, אבל לשמחתי זה לא קרה, העלילה הכוללת היא כל הסיפור והיא מתקדמת בקצב רצחני ובלתי צפוי. כרגע זו סדרת הז'אנר הכי טובה שיש על המסך.

אכמו

New member
רגע, איפה מצאת את הפרק האחרון לעונה?

הוא יוצא מחרתיים, לא? כי מסכימה איתך לחלוטין, סדרה כתובה מצוין, אינטליגנטית, מותחת ועם צוות מרשים של שחקנים שכמעט אף אחד מהם לא מוכר. ממש לא קל לשחקנית אחת לשחק גלריה של דמויות, והשחקנית הראשית עושה את זה מצוין.

מיכאל ג

New member
הכותרת היא מה אנחנו צופים בסופ"ש

עוד לא ראיתי את זה כמובן. אני אצפה, בעתיד. בעצם ביום ראשון אבל מי סופר. ואני מסכים איתך בחזרה, היא מעולה - אבל גם פליקס!
ומדהים כמה מהר אליסון הפכה לכפילה האהובה עלי.

אכמו

New member
חשבתי שיש לך מקור סודי, חבל...

וכן, גם אני אוהבת את אליסון יותר מכולן

מיכאל ג

New member
סתם, משהו על הנדסה גנטית

לא יעניין אותך...
אני בטוח שאכמו כתבה על זה איפה שהוא, כאן או בפייסבוק, אבל משום מה אני לא מצליח למצוא מתי.
תקציר - חוליגנית ניו יורקית עם היסטוריה של פשעים קלים מגלה שהיא אחת מתוך כמה כפילות זהות. יש לך יומיים להשלים תשעה פרקים ותהיי מוכנה לפרק האחרון לעונה!

rsmb1

New member
תודה

סדרה נחמדה מאוד.
הייתי בטוח שהיא תהיה עוד אחת מה- continuum/revolution הגרועות וכמעט פספסתי.

rsmb1

New member
ראיתי את הפרק האחרון לעונה

סיום מעניין.
בהחלט שווה צפייה.

nishtak

New member
בדיוק התחלתי לצפות

כתוצאה מההמלצה כאן, בינתיים סיימתי שלושה פרקים.
בכלל בכלל לא רע.

annefan

New member
סוף עונה ב-OUAT

מחכים לי עוד defiance, revolution, continuum שאני לא מגיע לשם בכלל...

מתחיל סדרה שעוד לא ראיתי כראוי, אולי שמעתם.

קוראים לה ד"ר הו.
אז כן, לא ראיתי עדיין. כמעט בכלל. אני מתחיל מההתחלה. עונה 1 של הסדרה החדשה, אקלסטון.
Wish me luck.

Arthur Dent

New member
les revenands

אוירה מעניינת, גישה קצת יותר ישירה מהג'אנק האמריקאית המזוגזג מרוב קורקטיות (במיוחד הדמות של Camille שכמעט ולא מזיינת את השכל, ולא שותקת בשתיקות רבות רושם אך ריקות מתוכן).

ספוילר

ספוילר

מישהו רוצה לכתוב פה עם התראת ספוילר - מה הקטע ?
כלומר מה הקטע בסוף - או שמא אין קטע בסוף?
כי ראיתי את הסוף, אבל לא מצאתי את הקטע שאמור להיות "הסוף".
זה פשוט נגמר פתאום בלי

Arthur Dent

New member
בקיצור אהבתי את הסדרה,

וזה אפילו די גרם לי לחשוב בכל מני צורות שלא חשבתי בהן קודם.
במיוחד על בחורות צרפתיות יפות בכל מיני גילאים

אבל לא עד כדי כך שארצה לראות את זה שוב.

כריכרכה

New member
אותי בסה"כ הסדרה מאוד הרגיזה ותסכלה

קודם כל ישנה הרגשה שכל הדמויות בה חיות על 3 זריקות ואליום ביום. למשל, הארוס של אדל יורה למוות בסימון מחוץ לבית והיא בקושי מגיבה שזה כמובן הזוי לחלוטין, יורים מחוץ לבית שלך ומישהו זועק למוות ואתה לא עושה כלום?

גם אח"כ כשהוא לוקח לה את הילדה היא עוד מתחבאת בבית, נראה הגיוני שאמא תתן למישהו לקחת לה את הילדה בלי להילחם בפראות עד כלות כוחותיה? ואמא של קאמיל לא רצה לחבק אותה ברגע שהיא שבה מהמתים? לא צועקת? לא מתעלפת? לא מציאותי.

רק בפרק 6 תושבי העיירה מתחילים לשים לב שמסתובבים ביניהם המתים וזה כמובן הזוי לחלוטין ומעיד על מריחה גדולה במיוחד. וכמובן כדי לממש את המריחה נוצרות סצינות הזויות שבהן אף אחד לא מזהה לא את סימון ולא את קאמיל כשהם מסתובבים ברחבי העיירה.

שוּלה

New member
אין ספק שזו סידרה מפגרת, כמתחייב מהז'אנר

לא כמו באפי צהבת הארנבים, שהיא כמובן סידרה קוהרנטית, מדעית, עם עומק. וחזון.

מבחינתי האישית יש לסדרה הצרפתית הזאת כמה רגעים של חסד, שאותן פרטתי ונימקתי לעיל.
וחוץ מזה - צרפת! הרי האלפים! או קנדה! בטח לא חוף השנהב.

וגם אין משהו יותר טוב לראות כרגע.

למעלה