במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
פרק 9 של מארגני החתונות.

כלומר, משחקי הכס.

טוב, ידעתי למה לצפות, הייתי מוכן נפשית ופיזית, ולכן לא נפלתי מהרגליים. בכל זאת, הם סיפקו את הסחורה. סצינה חזקה מאוד שתזכר למשך שנים. אני זוכר את התדהמה בזמן קריאת הספר, את הצורך לקרוא שוב את השורות הראשונות כדי לוודא שבאמת קרה מה שחשבתי שקרה.
בכללי היה פרק חזק, עם מעט מאוד קטעים משעממים.

מחכה לפרק הבא שבתקווה יסיים את העונה בנימה יותר אופטימית.

subatoi

New member
"חיות הדרום הפראי". טוב.

אוירה כ"כ טובה. הצילום, הדמויות, הנוף, החיות, ההצפות.
החיים בשוליים בסוגשל דיסטופיה. קצת עשירים-עניים, קצת אימפוטנציה של החברה הכללית בטיפול בחלשים.

ומוזיקה כ"כ כיפית (פסקול). מעולם לא הרצתי את כתוביות הסיום במלואן 3-4 פעמים ברצף רק בגלל המוזיקה ברקע. תענוג.

גלקטור

New member
תוך 3 ימים סיימתי את orphan black

מזמן לא הייתי להוט כל כך לצפות בסדרה.
רק צרם לי קצת הסוף של פרק הסיום

כל הקטע של הפטנט לא אמין. אפשר להוציא פטנט על שיטה - לא ניתן להוציא פטנט על יצור חי, בוודאי לא אדם. לא חושב שיש בית משפט אחד שיאשר זאת (בעולם הנאור, בכל אופן...)
ובכל זאת אחכה בכליון עיניים לעונה הבאה.

מיכאל ג

New member
מה שנכון נכון

אני ראיתי את זה בתור מין הצהרת כוונות - משהו שיגרום לכפילות להאמין שאסור לבטוח בד"ר ליקי. אבל כן, ברור שאין דרך לאכוף משהו כזה.

יאו הסדרה הזאת מדהימיאוו!

סיימתי אותה עכשיו. וואו, וואו.
צודקים לגבי הספוילר, אבל לא 'כפת לי. לא 'כפת לי. לא 'כפת לי. השחקנית הראשית מדהימה, איך שהיא משחקת את כל הכפילות (ואני חשבתי שאף אחד לא ירשים אותי כמו שאלכסנדרה צ'אנדו עושה את את סאטון ואמה במשחק השקרים!)
אני רוצה עונה שניה

MxIxAx

New member
במסגרת שיר של אש ושל קרח

אני צופה בטריילרים של הסדרה ביוטיוב, נראה מעולה

Black Orphan

ראיתי את הסדרה הזו כצ'ופר כל כמה שעות למידה, והיא בסה"כ טובה, מותחת ואפילו לא לגמריי מטומטמת. ממתק שכזה.

גלקטור

New member
צפיתי ב"יצורים יפיפיים"

לא ממש שמעתי על זה לפני כן ומהתיאור של תקציר הסרט זה נשמע כמו גרסה הפוכה של "דמדומים"- במקום נערה וערפד יש בחור ומכשפה מול קללה עתיקה, אהבה, וגורל וכולי. אמרתי, נו, נשים משהו על המרקע לפני השינה.
צדקתי וטעיתי - זה אכן הפוך מדמדומים, בזה שזה חכם, מעניין, מצחיק, לא מתחסד.
אהבתי עד כדי כך שמיד הזמנתי מאמזון את טרילוגיית הספרים (הנוכחית, הבנתי שספר נוסף אמור לצאת באוקטובר).

avivs

New member
מעניין.

לא יצא לי לשמוע יותר מדי על הסרט. ידעתי שהוא יצא ודי נכשל בקופות, והנחתי שהוא מטופש סטייל "דמדומים".

נוסף לרשימת הצפייה.

הפינאלה של משחקי הכס

במילה אחת, מעולה. בהרחבה:
קודם כל, אנחת רווחה- אני כל כך שמח שלא הראו את לייד סטונהארט בפרק הזה. זה לגמרי היה לוקח מהאפקט של הפרק הקודם אם היו מחיים אותה, לא רק בגלל שהיא חוזרת לחיים אלא בגלל שהקהל לא יבין שהיא הופכת למעיין זומבית משוגעת ויחשוב שהיא פשוט חוזרת סתם ככה, כמו בריק. אז טוב שזה לא קרה, אני מעדיף סצנה קצת רפטטיבית עם דאני, אם היא מספיק אפית, והיא הייתה מספיק אפית, יופי של פסקול.
כל שאר הפרק היה דיאלוגים על גבי דיאלוגים, אבל איזה דיאלוגים. אני לא מבין אנשים שאומרים שהתסריט לא עושה חסד עם הדמויות, לדעתי הוא ברמה מאוד, מאוד, מאוד גבוהה. המועצה בהתחלה הייתה מענגת, פיטר דינקלייג' ראוי לעוד אמי, הוא הצליח להעביר בצורה מושלמת את ההסתייגות ממה שקרה יחד עם הסיפוק הקטן בנצחון המשפחה שלו במלחמה.
אני מאוד שמח שהכניסו את דאבוס קורא מכתב וסגרו יפה את כל הסיפור של דרגונסטון העונה, שלדעתי היה חזק מאוד. כנ"ל כל מה שקרה בחומה, אין דבר יותר כיף מלראות קווי עלילה מתחברים. ושמחתי שהכניסו את ייגריט יורה בג'ון.
גם ההתחלה הייתה מעולה, למי שהתלונן על כך שלא ראינו את הסטארקים מחזירים פייט, אז כאן בכל זאת ראינו קצת. ורובווינד, כצפוי, היה מזעזע. ולראות את בולטון ופריי בסצנה משלהם היה מרענן, דוגמא למשהו שבספר אי אפשר לקבל.
קרה המון בפרק הזה, אז אין לי כוח לסכם הכול, רק אגיד שלדעתי הוא עשה עבודה מושלמת בלסכם את העונה ולעשות סט אפ לעונה הבאה. ובכלל, אהבתי מאוד את העונה הזאת, לדעתי אף פעם לא התלהבתי ככה ממשהו שבקונצנזוס לא נחשב למדהים אלא רק לטוב. לטעמי, ככה עושים טלוויזיה.

ולסיום- "הווודווורררררר (הודור הודור הוד....)"

תודה רבה שהרסת לי, ראיתי את הפרק ולא קראתי את

הספרים אז לא היה לי שום דרך לדעת שהספויילר שלך הוא למשהו שעוד לא שודר. מעולה. תמשיך כך.

וואו אני כל כך מצטער!

באמת באמת סליחה, אני האחרון שיעשה ספוילרים, אני שונא ספוילרים. עשיתי העתק הדבק מפורום משחקי הכס ושכחתי שכאן יש כאלה שלא קראו את הספרים. סורי, מוזמנים למחוק.

למעלה