במה אנחנו צופים הסופ"ש?

penholders

New member
ראיתי את סטאר טרק החדש.

הוא היה די דבילי. כמו FAN FICTION עם המון תקציב ואובססיה לבדיחות-רפרנסים. והקהל היה משעשע - כבקטע שבו (
)

ספוק צועק "חאן!!!" כולם מחאו כפיים בהתלהבות.
אני מקווה שסופרמן החדש יהיה יותר טוב.

World War Z 3D

אין לי ממש דעה על הסרט, הוא היה די פרווה אבל עם המון אקשן, וכל פרק ירושלים היה משעשע במיוחד אבל בגדול אני לא יודע אם אהבתי או לא. האקשן מתחיל חמש דקות לתוך הסרט ולא מסתיים עד הסוף כמעט. אז אין הרבה זמן לפיתוח עלילה, דמויות, עומק וכו'. רק אקשן וזה שעתיים סרט. האקשן התחיל לעייף בשלב מסוים וכמובן שיש המון חורים באין עלילה ומקריות מטופשת. אבל כן נהנתי בגדול אז אני לא יודע אם אני ממליץ. בחירה שלכם. אני בטוח שהרבה ישנאו את הסרט אבל גם הרבה יאהבו אותו. 3D היה מיותר לחלוטין. ההמרות האלה מעצבנות. ודניאלה קרטיס הייתה צריכה להגיד לבמאי או התסריטאי שאין אף אחת בעולם שקוראים לה סגן. פגע באמינות של הסרט המעורערת גם כך.

Berethor

New member
לא פלא

עם זומבים כל כך מהירים מתיי יש זמן לדברים אחרים..

annefan

New member
ניסיתי את hemlock grove והפסדתי אחרי פרק אחד

איזו זוועה.
סגרתי פערים ב-continuum ו-defiance.
אני נהנה משתיהן, למרות שדפיאנס היתה יכולה להיות קצת יותר BSG.

הייזל

New member
ראיתי, כמובן, את "איש הפלדה"

לא מוכנה עדיין לדבר על זה אבל נהניתי מאוד.

ב-YNET קוטלים אותו מחץ....

ראיתי ב-3D ודי נהניתי גם, אבל לטעמי הוא ארוך מדי.
כמות ההרס ששני יצורים "מסוגלים" להפיל על עיר שלימה
היא בלי שום פרופורציה (אפילו גודזילה לא הרס כל כך הרבה....)
וכל הקטע נמשך יותר מדי זמן.
גם לא בדיוק נדלקתי על הדמות של סטופרמן - נראה לי כזה מרחף
ולא בעניינים....
אבל בתור סרט אקשן, בהחלט לא רע.

MxIxAx

New member
סיימתי הרגע את איירון מן 2

וואו איזה סרט אדיר, נהניתי מכל רגע ואספקט, גם הפסקול מעולה

מיכאל ג

New member
John Dies at the End - סרט מוזר לאללה

תחשבו על ערבוב של פק"ד בתקופת ואליס, לאבקראפט, וסרטים מוקדמים של לינץ' וקרוננברג, עם טיפ טיפה הומור של הרולד וקומאר.
התוצאה: סרט בו שני חברים לוחמים בפלישה של זוועות ביולוגיות ממימד אחר בעזרת סם שפותח את דלתות הזמן והמרחב. או משהו. העלילה לא קוהרנטית במיוחד, ורובה תירוץ לכל מיני אפקטים זוועתיים ודברים מוזרים (מפלצת מבשר קפוא ושפם מעופף הן רק שתי דוגמאות) וכמות נדיבה של אברים כרותים (ראשים בעיקר). לא יכול להמליץ, בדיוק, אבל חובבי מוזרויות יאהבו. אני רק מקווה שזה לא יספק לי חומר גלם לחלומות זוועה הלילה.

kenny66

New member
H+

סדרה על מה שקורה כאשר וירוס מדביק שתלי נאנו שמושתלים ברוב האנשים בעולם, כולה זמינה בחינם באופן רשמי ביוטיוב. הסדרה עצמה לא יוצאת דופן במיוחד, אבל הם עשו משהו מעניין עם אפשרויות הצפייה באתר שלהם - אפשרויות סידור שונות של האפיזודות שמאפשרות לך לבנות את הסדרה כרצונךך. כתבתי על זה קצת כאן.

subatoi

New member
מועדון קרב. סופסוף.

סבבה כזה. אבל כשיודעים את הטוויסט אין שום וואו. וכנראה שחבל.

הפריקוול של מפלצות בע"מ

פיקסאר סוף סוף חזרו לעצמם. הסרט הקצר "המטרייה הכחולה" מצויין. הסרט עצמו מעולה. איזה כיף היה לראות את זה! נהניתי מכל רגע. יש קטע נוסף די משעשע לאחר סיום הכותרות, לא לפספס.

למעלה