הפרק הראשון של שילד (יס, החל מאמש)
היה די נחמד. זה רק פרק ראשון, יש להם כמה אפשרויות לאיפה הם הולכים לקחת את זה, ומן הסתם אין לי מושג לאיפה. אני מקווה שתתחיל די מהר עלילה כוללת ולא סוגשל "פריק אוף דה וויק" כמו שקורה בד"כ בסדרות כאלה עד שהן מתבגרות (4400, סמולוויל הן רק דוגמות בודדות). אני חושב שהטלוויזיה הגיעה כבר למצב שבו אפשר לדלג על תקופת הילדות של סדרה.
אני מקווה גם שייגעו בתגובות של האוכלוסיה והאזרחים לעולם החדש שנפתח בפניהם, כמו שמוזכר לא מעט בפיילוט. בסרטים של מארוול אין זמן לגעת בזה, סדרת טלוויזיה היא המקום האידיאלי לעשות את זה.
הפרק הראשון היה סבבה. לא וואו, אבל סבבה. הרבה רפרנסים גיקיים ונחמדים. התגבשות נחמדה של צוות (גם אם כוללת אמצעי אחד תמוה משהו). טכנולוגיה מגניבה ושימושית. לקולסון יש פרצוף נחמד מדי מכדי להנהיג צוות, הוא יצטרך להתקשח בהמשך. באופי הוא בסדר, אבל הפרצוף חייכני מדי.
וכמובן, מעניין יהיה לראות איך מחזיקים סדרה שלמה שמבוססת על כוכבים גדולים שלא רואים אותם אף פעם, או איך היא תמצא דרך משלה ותתרחק מעולם הסרטים כדי לשרוד בפני עצמה, או אילו חיבורים יהיו לקראת יציאת הסרטים הבאים, או לפחות הסרט הבא של האוונג'רז. בקיצור, יכול להיות מעניין, נקווה לטוב.
עד כאן מה שאני זוכר מהחוויות.