במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MxIxAx

New member
כרגיל כמו כל יום חמישי בזמן האחרון |כתר

עוד פרק בסדרה המשודרת של שיר של אש ושל קרח (משחקי הכס), הפרק השישי בעונה השלישית.

MxIxAx

New member
תוספת ליום שישי

אני מחכה לארוחת הצהריים המשפחתית ואחרי זה שינה, ואז אני שוקע ל - cloud atlas
למה הסרט המחייב הזה? (הוא ארוך מאוד) בגלל שהגעתי למאסה קריטית של כתבות ב - SFX על הסרט, אז הגיוני שקודם אצפה בו ואז אקרא את הכתבות

סוף שבוע טוב לכולם

MxIxAx

New member
זה היה סרט גרוע

השקיעו בהמון כסף בשחקנים ואפקטים אבל הסרט מריחה אחת גדולה

MxIxAx

New member
לפחות אני יכול עכשיו

לראות כמה רציניים או ההפך הגמור מרצינות ב SFX בכתבות (ביקורות) על הסרט

מיכאל ג

New member
אני מאוד אהבתי את העלילה והבימוי

והמוסיקה והאפקטים וכל דבר בעצם חוץ מהשחקנים עצמם. הבחירה לקחת את אותם שחקנים לתקפדים שמצריכים איפור מסיבי היתה נוראית בעיני והרסה את הסרט - כל המאופרים נראו כמו בובות שעווה ולא אנשים.
אבל מהסיפורים המתחברים נהניתי מאוד ולא הרגשתי בזמן שעבר.

subatoi

New member
הפרק הראשון של שילד (יס, החל מאמש)

היה די נחמד. זה רק פרק ראשון, יש להם כמה אפשרויות לאיפה הם הולכים לקחת את זה, ומן הסתם אין לי מושג לאיפה. אני מקווה שתתחיל די מהר עלילה כוללת ולא סוגשל "פריק אוף דה וויק" כמו שקורה בד"כ בסדרות כאלה עד שהן מתבגרות (4400, סמולוויל הן רק דוגמות בודדות). אני חושב שהטלוויזיה הגיעה כבר למצב שבו אפשר לדלג על תקופת הילדות של סדרה.
אני מקווה גם שייגעו בתגובות של האוכלוסיה והאזרחים לעולם החדש שנפתח בפניהם, כמו שמוזכר לא מעט בפיילוט. בסרטים של מארוול אין זמן לגעת בזה, סדרת טלוויזיה היא המקום האידיאלי לעשות את זה.

הפרק הראשון היה סבבה. לא וואו, אבל סבבה. הרבה רפרנסים גיקיים ונחמדים. התגבשות נחמדה של צוות (גם אם כוללת אמצעי אחד תמוה משהו). טכנולוגיה מגניבה ושימושית. לקולסון יש פרצוף נחמד מדי מכדי להנהיג צוות, הוא יצטרך להתקשח בהמשך. באופי הוא בסדר, אבל הפרצוף חייכני מדי.

וכמובן, מעניין יהיה לראות איך מחזיקים סדרה שלמה שמבוססת על כוכבים גדולים שלא רואים אותם אף פעם, או איך היא תמצא דרך משלה ותתרחק מעולם הסרטים כדי לשרוד בפני עצמה, או אילו חיבורים יהיו לקראת יציאת הסרטים הבאים, או לפחות הסרט הבא של האוונג'רז. בקיצור, יכול להיות מעניין, נקווה לטוב.

עד כאן מה שאני זוכר מהחוויות.

MxIxAx

New member
סוכני שילד פרק שלישי בשבילי

בינתיים אין התקדמות בסדרה מעבר למשהו שנראה כמו סדרת מתח-פעולה-ריגול וזה חבל ממש, איפה הקשר לסדרת מארוול?

subatoi

New member
מת לחיות 1. ושתי הרצאות של אייקון האחרון

ביוטיוב: "אז, החלטת להרצות בכנס" של יואב לנדסמן וזיו קיטרו, ו"יקומים שלא היינו רוצים לחיות בהם" של הרכב האולסטארז/סופרגרופ צ'רנוב, לנדסמן, לנדסמן וצזנה. שתיהן נחמדות ומגניבות.
עדיין לפני: ההרצאה של גלי גולן. מתישהו, בקרוב.

annefan

New member
הבנתי מה הבעיה בסדרה הזו

היא משעממת...
אולי לעשות סדרה על לא-גיבורי-על בעולם שיש בו גיבורי על זה פשוט לא זה.
יכול להיות שגם הבמאים\תסריטאים לא משהו, אבל בשורה התחתונה, הסדרה פשוט משעממת (אותי ועוד לא מעט אמריקאים שקובעים את הרייטינג).

avivs

New member
המשרת.

סרט מעולה וחזק.
מאוד מומלץ. משחק נהדר של כל השחקנים.

rsmb1

New member
דרקולה - פרק ראשון

דרקולה בתור איש החברה הגבוהה, המתחזה לאמריקאי, שמגיע לאנגליה של סוף המאה ה- 19 כדי לנקום, ובהתחלה זה לא היה יותר מדי נורא. הצלחתי להתעלם מההנחה שרתימת הכוח המגנטי תפגע בחיוניות של הנפט, כי אולי-אולי יש גם פיזיקה חדשה, אבל היו יותר מדי רגעים מביכים וקיטשיות (You are... Dracula בולט ביניהם). נראה גם שריס מאיירס לא שיפר את יכולות המשחק המוגבלות שלו מימיו כהנרי השמיני ב"טיודורס", וזה חבל כי עברו מאז כארבע מאות שנים...
בכל זאת, אני כנראה אתן לזה הזדמנות נוספת כי יש סוג של פוטנציאל בסדרה, אם הם ימצאו את הסגנון שלהם.

מיכאל ג

New member
לא ז'אנרי - רייק

סדרה אוסטרלית מבריקה (ולא הכי חדשה, מ-2010) על עורך דין פלילי. תחמן, חרמן, לא נאמן בשיט, מכור לקוקאין והימורים, הוא מגן רק על אנשים אשמים (ולפעמים מוציא אותם לחופשי) במגוון של מקרים ביזאריים ו/או מביכים במיוחד. מין האוס מעורבב עם יורם שפטל וציון אמיר. וכמה שהוא אדם נוראי פשוט אי אפשר להפסיק לצפות בזה.

מיכאל ג

New member
Witches of East End

סדרת מכשפות שהיא בערך כמו כל סדרת מכשפות אחרת אבל עם טאץ' קצת יותר קומי ושנון ומודע לעצמו שמזכיר טיפ טיפה (אבל לא ממש מתקרב ל) סגנון של ווידון.
סיכום: בידור קליל, בהחלט אפשר לראות, לא לצפות ליותר מדי.

למעלה