במה אנחנו צופים הסופ"ש?

rsmb1

New member
מיספיטס - העונה החדשה פרק ראשון

זה עדיין מצחיק מאוד, אבל לפעמים גם מאוד מגוחך.

סיימתי בצער רב לראות את The Middleman

אממ...תוהה איזו סדרה ז'אנרית בא לי לראות עכשיו. לא בא לי על משהו כבד ומדכא. אבל גם לא משהו לגמרי דבילי. רעיונות?

מיכאל ג

New member
The Venture Brothers

סדרת אנימציה הזויה למדי שמגיעה מאותו מקום של המידלמן - פארודית ז'אנר פרועה על מדעני-על, נבלי-על, סופר גיבורים וכולי. היא קצת יותר צינית ושלילית מהמידלמן אבל מאוד מצחיקה. מצריכה תשומת לב טובה לפרטים כי הם מדברים מהר, אבל זו הסדרה היחידה שאני יכול בכלל לחשוב עליה בתור תחליף קאלט ראוי למידלמן.

MxIxAx

New member
נשארו לי עוד שלושה פרקים במשחקי הכס

יש לי עוד דרך ארוכה עם סיום הרביעי וכל החמישי, בשיר של אש ושל קרח

dingaleboom

New member
ראיתי את המשחק של אנדר בקולנוע

לא רע. קראתי את הספר עשרות פעמים בתור ילדה ומאוד אהבתי אותו. לסרט אין את האימפקט הרגשי שהיה לספר (אבל אני תולה את זה גם בגיל), אבל ויזואלית הוא יפה מאוד, מעניין, וניסו להכניס כמה שיותר מהספר לסרט.

כריכרכה

New member
עשרות פעמים?

מה הטעם לקרוא שוב ספר שאת זוכרת בעל פה? אני יכול להבין אם איכות הכתיבה כ"כ גבוהה ושירית המסבה הנאה מעצם קילוח הטקסט, אבל נדמה לי שאין מחלוקת שלא זו גדולתו של קארד.

dingaleboom

New member
אז אל תעשה את זה...

לא ברור לי מה אכפת לך שאני עשיתי את זה....

pix37

New member
ראיתי - הוא לא רע אבל זה לא אנדר

הסרט יפה, השחקנים ברובם מוצלחים מאוד (מי האידיוט שליהק את בונזו), הפתרונות החזותיים לתאורים בספר נהדרים, אבל הסיפור פשוט עוקר מכל מה שמעניין בו- מהמורכבות של הספר / ים נותרו בעיקר ססמאות וקלישאות והסיפור פשוט רודד.

נקודה נוספת היא התרגום - הוא פשוט לא טוב מספיק ומי שתרגם לא קרא את הספר עצמו ובטח לא את סדרות ההמשך.

לדוגמא - כאשר בין מציג את עצמו ומסביר את שמו "doesn't worth a bean" הוא תורגם כלא שווה יריקה.

בנוסף הם די חסמו את האופציה לייצר המשכים ע"פ סדרת הצל - כאשר הם למעשה עיקרו כמעט את כל נקודות ההשקה.

שלא לדבר על הרעיון המוזר לנסות ולרמוז על רומן בין אנדר לפטרה

MxIxAx

New member
אחרי שסיימתי את a feast for crows

יכולתי להתפנות שוב למסך, ראיתי עכשיו את תור 1 והוא סרט ממש טוב ומבוסס, לא כזה מובן מאליו ובעל השלכות פוליטיות

avivs

New member
יחסית לכל סרטי הקומיקס

שראיתי, ואת רובם לא אהבתי, תור באמת היה מוצלח.
אני מחכה לראות כבר את השני.

subatoi

New member
שילד פרק 2 (יס), מת לחיות 2, גלי גולן מאייקון

פרק שני של שילד - עדיין בסדר. עוד קצת ניים דרופינג מחויב המציאות, הרבה אקשן, קצת יחסים בין דמויות וגיבוש. והופעת אורח מגניבה. כמו שמצפים מפרק שני. נראה מה בהמשך.

מת לחיות 2 - תענוג. יותר מדי זמן לא ראיתי את הסרטים האלה.

גלי גולן מאייקון האחרון ביוטיוב - בדיוק סגנון ההרצאות שתמיד טענתי שחייב להיות מתועד. תודה לאל זה קרה השנה.

avivs

New member
שני סרטים

Red 2. נחמד וקצת מטופש.

G.i.joe קצת פחות נחמד וקצת יותר מטופש, אבל בכל זאת סביר.

למעלה