במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Zarniwoop

New member
The World's End

מדהים. סיום מושלם לטרילוגית הדם והקורנטו.
שוב ושוב החבר'ה האלה מוכיחים לי שהם הכי טובים שיש.
הכתיבה כל כך טובה. רעיון מקורי ומפתיע, רמיזות למה שהולך לקרות בהמשך הסרט שמחייבים אותי לצפות שוב.
המשחק היה מעולה. ניק פרוסט הפתיעה אותי שהוא יכול לשחק משהו אחר מאהבל שמן.
כמו תמיד, הבימוי של אדגר רייט: מונטג'ים אדירים וסצנות אקשן מגניבות. הם השתמשו במלא CGI אבל זה היה משולב כל טוב שזה נראה מצויין.
ואני לא חושב שאני צריך להוסיף את זה אבל הסרט היה מאוד מצחיק.

חיכיתי לסרט הזה הרבה זמן והוא עבר את כל הציפיות שלי. הסרט הכי טוב שראיתי כבר הרבה זמן.

Yuli Gama

New member
סיום מושלם למה?

זה לא הסרט עם חבורה של גברים ופאבים?

Zarniwoop

New member
כן.

זה השלישי בטרילוגיה שהם עשו אבל אין קשר בעלילות. כל סרט עסק בנושא אחר.

avivs

New member
יש כרטיסים

לכוח המשיכה ואנדר.
אחד אחרי השני.
זה הרבה חלל לערב אחד.

MxIxAx

New member
צפיות בסוף השבוע ואולי בתחילת השבוע

סיימתי הרגע את הפרק השמיני בעונה השלישית של משחקי הכס, פרק טוב לקראת הסיום הקרוב, מה עם העונה הרביעית?

בקשר למשחק של אנדר, הוא לא מציג באקרנים שאני גר קרוב אליהם, נראה מה יצא עם זה, לא נראה לי שזה סרט ללכת אליו עם אחיין שלי

subatoi

New member
תור 2; שיל"ד פרק 3

תור 2 היה סבבה, למיטב זכרוני יותר טוב מהראשון. משעשע, כיפי ומרענן.

שיל"ד ממשיכה להיות בסדר. אין פה איזה וואו אבל היא זורמת. משחקי גרביטציה זה לא משהו שרואים מספיק, וזה תמיד כיף לראות.

subatoi

New member
ומת לחיות 3.

ממשיך עם הצפיה המחודשת בכל הארבעה אחרי שנים שלא ראיתי אותם. איזה כיף של סרט. לברוס וויליס היתה חולשה למכוניות מסתובבות כבר אז, לא רק ב-RED.

avivs

New member
איזה ערב סרט מושלם.

כוח המשיכה - חצי מהסרט בהיתי במסך בתדהמה. מהרגע הראשון שקעתי פנימה עד השנייה האחרונה.
מבחינת תוכן לא קרה שם המון. הגיבור של הסרט הוא הצילום ושחקן המשנה הוא הסאונד המדהים.
בולוק וקלוני עושים עבודה מעולה, אבל הם לא באמת מה שהופך את הסרט לכזו חוויה.
מומלץ לגמרי, אבל לקחת בחשבון שמה שעושה את הסרט הוא לא העלילה, אלא כל מה שמסביב.
התלת מימד תורם שם המון.

המשחק של אנדר - אני לא ממעריציו הגדולים של הספר, למרות שהערכתי את הסיפור. הביצוע, לעומת זאת, השאיר אותי אדיש ולא התחברתי לדמות של אנדר.
הסרט, לעומת הספר, כן הצליח לרגש. השחקן של אנדר נתן הופעה מעולה, האפקטים היו מדויקים ומרשימים והקצב היה מצוין.
נדיר שאני אוהב סרט יותר מהספר עליו הוא מבוסס, אבל זה ללא ספק אחד המקרים האלה. באמת סרט מוצלח, למרות שקטעים משמעותיים מהספר נעלמו.

לסיכום, שני סרטים מעולים, כל אחד בדרכם. מומלצים בחום

MonicaF

New member
אני קצת גיחכתי בסרט אנדר

ועוד הגעתי לשם עם ציפיות נמוכות מאד.
הריסון פורד נראה מאולץ ולא אמין. כך גם וולנטיין, שדווקא את השחקנית הזו אני אוהבת ומעריכה (זומבילנד, האנטומיה של גריי).
כשמייזר הופיע, ואנדר שואל "מי אתה?" כמעט צעקתי בקולנוע: בן קינגסלי! (כאילו לא מזהים אותו בגלל הקעקועים).
לא יודעת, באתי עם גישה של השוואה מתמדת לספר, שמאד אהבתי. אולי בגלל זה גיחכתי.
גם לסרט המצפן המוזהב באתי עם אותה גישה ובכל זאת נהניתי.
אם נשים בצד את הביצוע של הריסון פורד, וולנטיין ובין, אם נשים בצד את הסוף שלא זכור לי שכך היה בספר, אז שאר הסרט בסדר, תמונות מהנות.
והשחקן של אנדר - צפויות לו גדולות, לפחות כך נראה לי.
הלא שיחק גם ב"הוגו" וגם שם עשה עבודה נהדרת.
הבן שלי נטה להירדם בסרט למרות שהרשיתי לו לשתות רדבול לפני כן (נדיר שאני מרשה לו את המשקה הזה). לאחר מכן אמר לי שהסרט נהדר והוא מאד נהנה. מה שאומר שהוא מעריך את הסרט אבל אין בו מספיק אקשן.

trilliane

Well-known member
מנהל
וטוב שכך, הוא איום ונורא...

אבל דווקא "המשחק של אנדר" ספר קריא, שוטף וסוחף ואני לא מכירה אף אחד שלא נהנה ממנו. אתה הראשון שאומר שנהנה יותר מהסרט...

MxIxAx

New member
צפיתי ביום ראשון בסרט כוח משיכה

זה סרט נהדר, חוויית תלת מימד עשירה וסאונד עשיר, אמנם הכרטיס קצת יקר אבל ככה זה בתחום, אני ממליץ בחום

נמרוד

למעלה