במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MonicaF

New member
שוב ההוביט 2

שבוע שעבר ראיתי עם הבן בתלת מימד.
השבוע עם אבא שלי, לא תלת, כי הוא לא רואה טוב.
חוץ מזה הגיעו כמה סרטים שהזמנתי באמזון, כולם קשורים לדוקטור הו.
הכי הרבה אני מתלהבת מ-the five doctors בעיקר בשל הליהוק.

frizzly

New member
דוקטור הו

אחרי שסיימתי את סדרת 2005, קלטתי שיש כל כך הרבה מיני וספיישלים, שרק לראות אותם זה כמו עוד עונה

אז עכשיו אני רואה את כל 2005 מחדש כולל המיני והספיישלים, בסדר הנכון, ומלבישה בדרך את טורצ'ווד (צפייה שלישית. מצאתי איפשהו רשימה של סדר הפרקים באופן כרונולוגי)

MonicaF

New member

לא זוכרת אם ראיתי שם שלך בפורום של הדוקטור ואם לא, כדאי לך לבקר שם -וסליחה מראש על הסניליות

MxIxAx

New member
סיימתי את הפרק השני של Vikings

אני ממש נהנה מהסדרה הזו, היא עושה עבודה טובה על שחזור הימים ההם, ויש עוד מטעמים ממנה מחכה בהמשך....
אתמול ראיתי את הפרק התשיעי של סוכני שילד, ומחר אני מתלבט בין מלחמת העולם Z לבין סרט לא ז'אנרי שראיתי בילדות, שמו עגבניות ירוקות מטוגנות

MxIxAx

New member
שינוי בתוכנית עד הודעה חדשה

צפיתי עכשיו בסרט קצר שמציג את הקרב של וולברין נגד הענק הירוק, אהבתי, לא צפוי ומובן מאליו, הגעתי לסרט דרך פורום קומיקס פה בתפוז, בטח אני אקלע לעוד כאלו

subatoi

New member
חייו הסודיים של וולטר מיטי (הקרנת תפוז)

סרט מרהיב מאוד ויזואלית, הן מבחינת נופים והן מבחינת דברים שמתרחשים על המסך מדי פעם. אווירה מאוד טובה, סוגשל פיל-גוד מובי, כזה.

הוא קצת לא החליט אם הוא פארודיה או קומדיה בהתחלה, לפני שהוא הופך לדרמת הרפתקאות, והוא גם לא כ"כ החליט מה הדמות הראשית רוצה מעצמה. אבל כל זה לא מפריע להנות מהאווירה ומה"היי" שנמצאים בו בסרט. היה מגניב.

זהו רימייק של סרט שעשה במקור הקומיקאי

היהודי דני קיי, והוא לא דומה לו בכלל חוץ מאשר השם....

מיכאל ג

New member
ומסתבר ששניהם עיבוד לסיפור קצר באותו שם

וכמה ששניהם שונים, הם הראב יותר דומים אחד לשני מאשר לסיפור שעליו שניהם כביכול מבוססים. בסיפור אין שום הרפתקאות אמיתיות - רק איש אחד, נשוי (לא באושר) שחולם לו חלומות בזמן שהוא מסיע את אשתו לשופינג.

MonicaF

New member
מה דעתכם על I, Frankenstein?

ראיתי פרומו של הסרט.
עם אהרון אקהארט ואיבון סטרחובסקי (היא שיחקה בסדרה דקסטר בתור האנה).
עשה עלי רושם טוב.
חשבתי שכבר נמאס לי מהסרטים מהסוג הזה, אבל משום מה נראה לי שהסרט הזה יהיה מהנה.

subatoi

New member
שיל"ד פרק 9 וההוביט הראשון

ההוביט הראשון בצפיה חוזרת, כהכנה לשני. מסתבר שהוא בכלל לא 3 שעות כמו שכולנו כל הזמן נהנים ללכלך עליו, יותר כמו שעתיים וחצי. וגם - כשבאים אליו מוכנים לקצבו המיוחד, הוא בכלל לא נורא.

שיל"ד פרק 9 ביס - נו, טוב. עוד מעט אמצע עונה, לא? אולי סופסוף יקרה משהו.

Saving Mr Banks and Anchorman 2

Saving Mr Banks היה אחד הסרטים המרגשים והיפים שראיתי מעודי. לדעתי טום הנקס יקבל אוסקר על התפקיד הזה. הוא היה דיסני יותר טוב מדיסני עצמו. אמה תומפסון גם נתנה הופעה מדהימה כרגיל ולבטח תהיה מועמדת. הבעיה היא שהיא תהיה מול סנדרה בולוק וקייט בלנשט ויהיה מאוד קשה להחליט ביניהן. אבל ברצינות, אחד הסרטים הטובים שנעשו. צפו לבכות כמו תינוק בסצינה האחרונה.

Anchorman 2 היה טיפשי ומשעשע כצפוי. אם אתם אוהבים את ההומור של פרל אז כמובן שזה סרט בשבילכם. בסרט הזה היו הכי הרבה הופעות אורח של שחקנים מפורסמים אי פעם לדעתי, יותר מכל סרט אחר וכולם בסצינה אחת. אם אל קעידה היה עושה פיגוע בצילומים של הסצינה הזאת עולם הקולנוע היה בבעיה רצינית...

למעלה