במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Dam Right

New member
The Looney Tunes Show

אין כמו מרתון מצוירים טוב

מה שמגניב בסדרה הזאת הוא שלקחו את הלוני טונס הישנים (על שלל דמויותיהם וטרלוליהם) והפיחו בהם חיים חדשים ורעננים. הרבה יותר מתאימים לימינו. ומה שמפתיע שזה באמת עובד! זה מצחיק בטירוף, והבדיחות שם הרבה יותר בוגרות ומיועדות לקהל יעד שהוא לאו דווקא ילדים (המון הומור שחור). הם צוחקים על כל דבר שזז ועושים את זה בצורה מעולה. מבחינתי לוקח את בובספוג בהליכה

אם יש לכם 20 ומשהו דקות פנויות, תנסו בעצמכם (ואם התאהבתם, תורידו ב- HD, מומלץ)

MxIxAx

New member
פרק שני של ARROW

וואי איזה סיום מעניין לפרק, נהדר

MxIxAx

New member
פרשנות עצמית ופרשנות בפורום על הסדרה

אוקי אז לדעתי הביקורת על המשחק הגרוע לא נראית לי מוצדקת, אני נהנה, יש צילום בשיטה מיוחדת בסצינות הזכרון של אוליבר קווין, וזה יפה מאוד, הפרק השני כאמור הסתיים בכיוון מבטיח מאוד

Dam Right

New member
נדמה לי שקראתי איפשהו ברשת

שבחלק מהפרקים יש תחושה של דרמטיות\טלנובלה. מקווה שזה לא נכון, או לפחות שזה במינון נמוך יחסית...

MxIxAx

New member
ביקורות זה תמיד עניין של אופי

אל תתן לזה להרוס לך מראש

בתור אחד שכבר בעונה השניה של החץ...

הסדרה טובה מאוד. בהתחלה היא מרגישה יותר אפלה ודרמטית, אבל בהמשך היא מקבלת טון טיפונת יותר קליל אבל עדיין רציני.

MxIxAx

New member
בכלל הסדרה נותנת לי כיוון של רומנים גרפיים

למרות שיש לי בתור אוגדנים של AVENGERS, לפני כן

משחקי הרעב - התלקחות

הנמכתי ציפיות לפני הסרט הראשון, ואחריו הנמכתי עוד קצת. ללא צורך, כי התלקחות הוא פשוט סרט מעולה.

avivs

New member
בהחלט.

אהבתי גם את הראשון, אבל השני יותר מוצלח.

ראיתי עכשיו פעילות על טבעית 4

היה בהוט. לא קריטי אבל סתם רציתי להביע אכזבה מסרטי אימה. מתי יבוא הסרט שיצליח להפחיד אותי?! ):

במה אצפה?
מקווה למצוא זמן לפרק האחרון של שרלוק [לשנתיים הקרובות.....], לפרק הרביעי של סליפי הולו ולהתחיל ארו. :)

אני בטוח שפעילות על טבעית הראשון הרבה יותר

מפחיד מ-4... לפחות עד הסוף שלו. למקרה שלא ראית, הסרט אפקטיבי - הסוף ממש לא.

יש לי עוד כמה דוגמאות לסרטים שהייתי קורא להם "מפחידים" (מגרש השדים זו דוגמה אחת), אבל זה מאד תלוי בטעם שלך.

ראיתי את כל ה4

הספיק לי. נראה לי שאוןתר על החמישי כשייצא. אני אוהבת סרטים שמפחידים מעצם הרעיון שלהם, כמו החוש השישי נגיד. הכי קלאסי שיש

סרטים שמפחידים מהרעיון?

כל דבר יכול להיות כזה כל עוד לא יעשו אותו בנוסחה הרגילה של סרט אימה. צעקה יכול להיות מפחיד (וכשהייתי קטן באמת פחדתי לראות את זה).
הצלצול הפחיד אותך?
בעצם, במקום לרשום עכשיו כל מיני סרטי אימה מהעשור האחרון, אפשר בבקשה לדעת מה הפחיד אותך (או לפחות הרשים אותך)?

הצלצול היפני הפחיד אותי P:

גם מעצם הרעיון וגם כי היפנים האלה פסיכוטים. מאז אני לא מתקרבת לקולנוע יפני.

החוש השישי היה מגניב, סרט שנקרא "בית החלומות", לא ממש מוצהר כאימה אבל.. מפחיד. הסרט שמבוסס על הספר "זה" של סטיבן קינג. ועוד כלמיני. הסרטים האלה שדברים קופצים עליך לא מפחידים אותי, סתם עושים לי התקף לב כי לזה הם נועדו XD

חחחחח סרטי בהלה....

כן הם יכולים לעשות את זה.
מה עם הסרטים הסדיסטים שיצאו בשנים האחרונות? הוסטל או מסור?

אני אישית גם לא רואה סרטים יפנים אבל רציתי לראות את הסרט האינדונזי על חבורת שוטרי SWAT שתקועה בבניין מלא בפושעים. די דומה לחידוש לסרט דרד שיצא לא מזמן

אוקיי, המסור! שכחתי!

נוראי להגיד שמצאתי בסרט הזה מסר נהדר שמובא בדרכים סאדיסטיות ומגעילות לחלוטין? נו, כל אחד והדרך שלו להעביר מסרים P:
סרט אחר שהפחיד אותי היה הסרט של מל גיבסון על בני המאיה. לא זוכרת את השם, אבל אחרי מחקר קטן שעשיתי יש שם הרבה ביסוס על עובדות.. וזה, טוב, מפחיד...

וואו סרט אינדונזי. הלכת רחוק. נשמע כמו קומדיית טעויות האמת XD

הסרט עם המספר? 10000?

או שזה סרט אחר

ד"א, לא בדיוק ראיתי מסור ואת השאר. פורנו עינויים לא בדיוק עושה לי את זה.

הסרט האינדונזי הוא בעצצם הסרט היחיד שלא בשפה אנגלית שאני רוצה לראות. אני רואה רק באנגלית.
מה, לא ראית את דרד? מישהו פה ראה את דרד החדש?

למעלה