במה אנחנו צופים הסופ"ש?

annefan

New member
ראיתי את מה שיצא עד היום

לא בס"ג, זה בטוח.
זה לא ממש רע, אבל גם לא מציאה גדולה.

MxIxAx

New member
פרק שלישי של ARROW

הפרק הזה התנודד בין סיטואציות רגועות יום יומיות לבין אקשן לא צפוי שנתן הרגשה אמיתית של התפתחויות, היה שווה אין ספק.

MxIxAx

New member
פתחתי את היום וסגרתי את סוף השבוע עם

Justice League Doom

MxIxAx

New member
יש לי מחשבות שניות אם אצפה בעוד פרק אולי סרט

avivs

New member
זו לא סתם

סדרה סטייל סמולוויל שמכוונת לקהל של נערות צעירות?
לפחות זה הרושם שקיבלתי.

לא לא ממש לא...

למרות שיש טיפונת מאפיינים דומים, מדובר בסדרה יותר אפלה ורצינית. בסמולוויל גם לפעמים לא התאמצו עם הכתיבה ויצרו סיטואציות נוחות מדי, בחץ המצבים האלה לא קיימים (כמעט?).

Dam Right

New member
הבחירה.

או, בלעז, Would You Rather.
סרט "אימה" מזעזע, שנופל יותר לכיוון הפסיכולוגי - הומאני - נפשי של הז'אנר. והסוף? עוד יותר מזעזע. וגרוע. מאוד גרוע.

אם הייתי יודע, הייתי בוחר שלא לצפות בו. מיותר לחלוטין.

rsmb1

New member
הסדרה הנוספת של דן הרמון - Rick and Morty

מדען מטורף והנכד שלו יוצאים להרפתקאות מטורפות. ראיתי פרק אחד בינתיים והוא היה מעולה. אולי זה יהיה תחליף ראוי לפיוצ'רמה.

metal hurlant chronicles מישהו מכיר?

לא מדבר על המקור קומיקס, אלא על סדרת הטלוויזיה האירופאית הקצרה שעשו שמבוססת על הקומיקס.
אני רוצה לדעת למה זה כל כך קצר ולמה לא יכלו להיות יותר יצירתיים?
חוץ מזה, משחקים שם הרבה שחקנים מוכרים.

avivs

New member
הרקולס

יש בעולם אנשים שאסור להם לשחק, ואיכשהו יצא שרובם משחקים בסרט החדש, הרקולס.
הזוועה הזו לא יודעת גבולות. כל דבר בסרט הזה היה גרוע. המשחק, ה״עלילה״, האפקטים... כבר הזכרתי את המשחק?
פשוט זוועה. להתרחק כמו מאש.

ראיתי גם את מועדון הלקוחות של דאלאס, שהיה חזק ומצוין. מומלץ בחום.

מיכאל ג

New member
אני חייב לשאול

מה לכל הרוחות גרם לך להתקרב לקולנוע שמציג את זה? הפרסומת שאמרה שזה סרט "מהבמאי של מת לחיות שתיים"? העובדה שהרקולס בסיפור שלהם הוא גלדיאטור - ביוון העתיקה?

avivs

New member
אחרי דאלאס

המדכא ביותר, רציתי משהו קליל לגמרי.
בוואלה התפרסמה ביקורת שבאופן מפתיע לא קטלה את הסרט ואמרה שהוא יחסית טוב לסרטים מהסוג הזה.
טוב, סיימתי עם וואלה.

Dam Right

New member
וזה שלקחו שחקן רק כי הוא "פרצוף יפה"

מבלי לייחס חשיבות לעובדה שהרקולס נודע, בין היתר, בשל גובהו, ולא היה מטר ו... אממ... כמה שהוא לא היה שם. ובין אם קלן לוץ' אכן גבוה במציאות או לא - ראו בבירור שהוא הרבה יותר גוץ ונמוך מחבריו לסט. אז או שהוא באמת נמוך, או שדאגו להציב לידו שחקנים גבוהים ממנו. מה שבטוח, הוא לא נראה הרקולסי במיוחד. אוקוורד.

למעלה