במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

subatoi

New member
לינקולן צייד הערפדים; מרד התרנגולים

לינקולן - לא כזה גרוע כמו שסיפרו עליו, אבל גם לא כזה טוב. סרט עם רעיון מעניין שדי פוספס. מרגיש כמו שני סרטים שנתפרו זה לזה בתפרים גסים: "לינקולן צייד הערפדים" ו"לינקולן הלוחם בעבדות", עם תפניות חדות ולא ברורות בין כיוון אחד לכיוון אחר. ממש חבל.

תרנגולים - מגניב, מצחיק, חינוכי, עצוב, מעיק ומרגש בו זמנית. ואפילו רפרנס טרקי משעשע.

תמר עדי

New member
רק מה"שם" זה לא נשמע מושך בכלל

גם לינקולן, גם ערפדים - גם לי שאני די חדשה בתחום, נושא הערפדים כבר מאוס ולעוס.

אבל מה שכן הרומנטיזציה שהם עברו - מעניינת ביותר.

subatoi

New member
בעיני דווקא היה לשם הרבה פוטנציאל.

היסטוריה חלופית כזו, עם דמות שהיא מעניינת במקורה.
רק שהסרט יצא די צולע, וחבל.

morashty

New member
The Musketeers

הסדרה שהחליפה את שרלוק במשבצת השידור ב-BBC One.
הבעיה הכי גדולה של הסדרה היא כמובן שאת הסיפור כולם מכירים, אם לא את המקור אז לפחות גרסא כזו או אחרת שכוללת חשמן, מיליידי, שלושה מוסקטרים וד'ארטניאן אחד. "המוסקטרים" מנסה להתגבר על זה בכך בזה שהיא מאמצת פורמט של "נבל שבועי", ודי זונחת את הסיפור המקורי לטובת סוחרי עבדים, כנופיות גנבים וסתם מהפכנים פרוטסטנטים. העלילות השונות קצת חסרות השראה לפעמים אבל התקופה ואווירת המגניבות הכללית מצליחות לגרום אפילו לטוויסטים הכי שחוקים לעבוד.
הדמויות די בסדר, המוסקטרים עצמם אמנם מובחנים אחד מהשני אבל למרות מאמצי הסדרה להעניק להם עומק הם עדיין מרגישים כמו כל שלישיית מוסקטרים אחרת. הסדרה עושה עבודה קצת יותר טובה עם הקאסט המשני שכולל את החשמן, מאדאם בונסייור קפטיין טרוויל והמלכה אבל גם שם יש עוד לא מעט עבודה.
בקיצור, היא אולי לא הדבר הכי מקורי עלי אדמות אבל היא ממש מבדרת וכיפית ויש בה הרבה שקשוקי חרבות, ופיצוצים ורובי מוסקט, ותלבושות ממש מגניבות.
הנה טריילר (ועוד אחד יותר מגניב).

annefan

New member
היוקרה, HER וסדרות

היוקרה - השלמנו את החור הזה. מת על משפחת נולן. צפיה שניה בקרוב.
HER - בתוכנית להערב.

טלוויזיה
POI - פרק מצוין בעונה מצוינת.
SHIELD - מתחמם, מתחמם, אבל עדיין לא שם.
Jonathan Creek - איזה פרק מעולה. התעלומה פתורה כבר מההתחלה, אבל הדרך מצוינת, רפרנסים לנוסע השמיני מלוא החופן ובלש מתחיל קורע מצחוק.

MxIxAx

New member
חזרתי להנאתי לפרק שמיני של VIKINGS

הפעם הפרק עוסק יותר בתרבות הדתית של הפגאנים הצפון אירופאים

MxIxAx

New member
צפיתי עד עכשיו במשך בסביבות שעה וחצי בסרט...

קוראים לו The Philadelphia Experiment
אז ככה, זה סרט בהפקה של ערוץ SYFY, הוא פשוט סרט אדיר, אפקטים מעולים, שחקנים מעולים, טכנולוגיה מעולה, הכל פשוט נהדר ויפה, אני ממליץ בחום.
הסרט מספר על ניסוי קיפול זמן שמשתבש, וזה כבר עניין טוב ומעניין.

יותר מזה לא אספר, צפייה מהנה

ניסוי פילדלפיה זה סיפור מפורסם

שלא מעט חובבי קונספירציות ועב"מים אימצו אותו בחום.

במקור, כנראה שמדובר על בדיקה של שדות אלקטרומגנטיים למניעת הפעלה של מוקשי ים מגנטיים - שיהפכו את הספינה ל"בלתי נראית" למוקשים כאלה - ואנשים עם יותר מדי דמיון לקחו את התיאור הזה כפשוטו

הנה בוויקיפדיה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment

גלקטור

New member
קראתי פעם סיפור מדב קצר בשם "אש ירוקה"

שהכניס את היינליין ואסימוב (שכידוע שירתו בצי האמריקאי באותן שנים) לתוך הניסוי.

Arthur Dent

New member
אני לא חושב לראות משהו שקיבל פחות מ-5 ב-IMDB

בשבילי הציון בימב"ד זה מסננת ראשונית, גסה אמנם, אבל יעילה למדי לחיסון בזמן.

אולי אני מפספס סרט נהדר אבל מבחינה סטטיסטית, עם ציון של 3.9 , עדיף לי ללכת לישון, במקום.

MxIxAx

New member
יכול להיות:

ראיתי בפייסבוק שיש שני סרטים כאלה, יכול להיות שהסתכלת ב- IMDB על הסרט משנות השמונים? אני חושד שזה ככה בגלל שהסרט שראיתי ממש טוב

למעלה