במה אנחנו צופים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
Edge of Tomorrow

יש על זה ביקורות טובות. נקווה שלא יאכזב. לפחות זה לא על זומבים או ערפדים או מפלצות.

avivs

New member
הוא בתכנון.

קראתי לפני כשנה את הספר היפני שעליו מבוסס הסרט, למרות שמשום מה לא מזכירים בשום מקום שזה מבוסס על ספר.

orphan black

בהיותי בצום-משחקי-הכס כפוי, כמו כולם (אוי אלוהים. אני לא מאמינה שנשארו רק עוד שלושה פרקים לעונה. שבועיים בלעדיה ואני כבר מוצאת את עצמי צופה בלופים בסצינת I demand a trial by combat ומדחיקה את העובדה שיש לי מבחנים ללמוד אליהם P: )
אבל - הלנה!

ראיתי מליפיסנט

לסרט יש וויז'ואל מרהיב, מזכיר את אווטאר קצת. סיפור? כמו היפיפייה הנרדמת של דיסני פחות או יותר. שווה לראות רק בשביל הוויז'ואל.

מיכאל ג

New member
מזתומרת כמו היפיפיה הנרדמת?

מליפיסנט היא המכשפה הרעה מהיפיפיה הנרדמת של דיסני, והסרט אמור לספר את הסיפור ה"אמיתי" מאחורי האגדה, אז נקודת המוצא היא שברור שזה דומה.
השאלה היא באילו פרטים זה *שונה*?

מההתחלה לא התלהבתי מהרעיון הזה

עצם האמירה של "לא, חכו, תנו למכשפה הרעה לספר את הצד שלה, ואז תבינו אותה" כאילו רומזת שלא לגיטימי סתם לשנוא מישהי כי היא יפה ובלונדינית (בעוד לך יש קרניים) וההורים שלה לא הזמינו אותך במפגיע למסיבה. איזו סיבה יותר טובה מזאת להטיל קללה על מישהו יכולה possibly להיות?

וברצינות (יחסית) עכשיו: יש שלושה דברים קדושים בחיים שלי - חתולים, משחקי הכס וסרטי דיסני ישנים (האמת שיש עוד דברים, אבל רק שלושה נשמע יותר מרשים). רימיקים/תוספות/עדכונים לכל סרט דיסני של אחרי שנות ה-90 גורמים לי לצייר פנטגרמה על הרצפה, להצטנף בתוכה ולחכות שברק יכה במישהו. זה פשוט לא בסדר. ואני לא מאמינה שאפשר לגעת בקלאסיקות האלה מאיזו זווית שלא תהיה בלי להרוס אותן.
היה פחות נורא אם היו פשוט עושים סרט חדש על היפהפיה הנרדמת בצורה שלא תהיה מקושרת לדיסני אלא לאגדת המקור (בדיוק כמו שלא חסרים עיבודים שונים ומשונים לאליס בארץ הפלאות למשל).
אבל אתם, אתם תעשו מה שאתם רוצים. ואל תגידו שלא הזהרתי אתכם כשיגיע יום הדין

מיכאל ג

New member
מצד שני

היפיפיה הנרדמת, ואני מצטער לומר את זה כי בגיל חמש ממש ממש אהבתי את הסרט (היה בו אביר. אהבתי אבירים), הוא סרט דיסני די משעמם וחסר הומור. אם כבר לחרב משהו, אז לפחות אותו.

avivs

New member
Edge of tomorrow

טוב, באתי מאוד עייף אז היו כמה דקות שהרגשתי מעופף. אבל בכל זאת מדובר בסרט מוצלח מאוד. קצב טוב, אפקטים טובים ולא מוגזמים, משחק סביר פלוס וסיפור פשוט ונחמד.
הם הוסיפו קטעים שלא היו בספר המקורי, וטוב שהוסיפו, כי הספר היה מעט פשטני מדי.
לא נפלתי מהרגליים מהסרט, אבל הוא בכל זאת מומלץ בחום.
נהניתי ממנו בערך כמו מ״אבדון״ של קרוז.

מיכאל ג

New member
גם חזרתי. נהניתי מאוד.

הרבה יותר טוב מ"אבדון".
אבדון היה הרבה סרטים קיימים שהורכבו מחדש למשהו שהרגיש די לעוס.
קצה המחר... טוב, הוא לא *בדיוק* מקורי כי כבר ראינו את לקום אתמול בבוקר, אבל הוא קצבי, יש בו הומור, הדמויות הרבה יותר "חיות" מהדמויות החד מימדיות של אבדון.
ולא היו קטעים טפשיים וחסרי הגיון כמו שיש בהרבה סרטים לאחרונה.
והכי חשוב, אמילי בלאנט הנהדרת, עם דמות פעילה וחזקה (בניגוד לדמות הנשית באבדון שבעיקר עומדת מצד ומחכה שיצילו אותה).

subatoi

New member
איירון מן 3, שהיה ממש כיפי.

לא זוכר מה היו הדעות עליו בזמנו, אבל זה היה אחלה סרט.

MonicaF

New member
משחקי הכס - ההר והצפע

אילו יכולתי, הייתי חוזרת מהעתיד לעצמי לרגע שהחלטתי לצפות בסדרה זו, והייתי אומרת לי: סמכי עלי, לא כדאי לך.
אבל עכשיו? אי אפשר להפסיק.
אוי, הבטן. כואבת.
למעשה אין ספוילר, מלבד כאב הבטן שהפרק הזה הותיר בי.

kenny66

New member
אה... לא!

הפיד שלי בפייסבוק היה מלא וגדוש ברפרנס הזה ביומיים האחרונים.

אוקיי. אז אני חייבת להגיד שזה מגניב.

וגם: פדרו פסקל הוא ה-celebritiry crush החדש שלי מעכשיו. ראיתי תמונה שלו עם סר גרגור בים ופתאום קלטתי שהוא נראה נהדר בלי חולצה. (כן, אני יודעת. בד"כ בנאדם צריך למות כדי שאני אקלוט שהוא בעצם נראה נהדר בלי חולצה כל הזמן הזה P: )
וגם: מה זה פיד שלי בפייסבוק?

MonicaF

New member
news feed

בקיצור feed = פיד.
בפייסבוק יש בעיקר דף משתמש (שלך או אדם אחר) ויש את הדף בו מוזנים החדשות שלך.

למעלה