אני מעדיפה את הכינוי החדש. הוא כזה שנון כזה.
orphan black סדרה אדירהה!
1. טטיאנה מסליני (ככה אומרים את שם המשפחה שלה?) שחקנית מדהימה.
2. אין דמות אחת בסדרה הזאת שאני שונאת, דבר נדיר. אפילו במשחקי הכס אני שונאת דמויות. (ואני לא מתכוונת לרעים. את הרעים אני אף פעם לא שונאת כי אם הם לא היו קיימים היה משעמם).
3. דברים לא מפסיקים לקרות שם. אקשן טהור לוריד.
4. כפילות. אני סובלת מאובססיית כפילות קלה. תאומות זהות, גם.
5. סיימתי את שתי העונות הקיימות, ולא רק שהסדרה לא קרסה לתוך תהום-העונות-השניות שסדרות נוהגות למעוד לתוכה לעיתים (מסוג: אה, אין לנו באמת מושג איך להמשיך מכאן, אז בואו נביא לאיזה דמות איזה קרוב משפחה מוקרץ ונקריץ משם איזו עלילה. או: אה, אין לנו מושג לעשות עם עצמנו, אז בואו פשוט נשחזר את מה שעשינו בפרק 8 בעונה שעברה, הצופים אהבו את זה). אז לא רק שאין את זה - הרי שאפשר לומר שהסדרה ממש מתפתחת ומשתפרת, ולמעשה כל ההתרחשויות שם מצביעות על כך שהסיפור במלואו תוכנן לפני תחילת הסדרה, והם לא סתם זורמים לעוד עונה ועוד עונה בהתאם לרייטינג של העונה הקודמת. גם זה נדיר למדי.
בקיצור: כיף לך.
נ.ב
על אף השנינות המסוימת של הכינוי החדש, אני חייבת להזהיר אותך שחשיפת השם האמיתי שלך באינטרנט לא מבשרת טובות לגבי ה-odds שלך לא להירצח ע"י רוצחים סדרתיים שאורבים בפורומים. אם אכן תרצח, אנא הכנס לצוואה שלך סעיף ובו תבקש לחרוט על המצבה שלך: "חתול אמרה לי ולא הקשבתי." זה יהיה מגניב. אף פעם עוד לא כתבו את השם שלי על מצבה