במה אנחנו צופים הסופ"ש?

annefan

New member
חצי נצל"ש - סדרות קיץ חדשות

אלו סדרות התחילו\מתחילות עכשיו?
אני יודע על:
contiuum - נגמרה עונה שלישית (ראיתי רק את הפרק הראשון שלה)
Defiance - התחילה עונה שניה (עוד לא ראיתי אף פרק מהעונה הזו)
Penny Dreadful - התחילה עונה ראשונה. איך היא?
Extant - מתחילה ביולי. הפפרומו מסקרן
Falling Skies - התחילה עונה רביעית.
The Strain- ערפדים של גיורמו דל טורו
The Lottery- עולם שילדים הפסיקו להיוולד (ילדי המחר, מישהו?) ויש הגרלה מי תשאנה ברחמן את המאה שכן נולדים.
The Leftovers - מתחילה אוטוטו.

המלצות מתוך הרשימה הזו? עוד סדרות ששכחתי?

MxIxAx

New member
פרק רביעי ב - ARROW

אני מתכוון להתחיל לצפות ב - ORPHAN BLACK

צפייה מהנה (אין ספק)

מיכאל ג

New member
מחסן 13, סיום הסדרה

מחסן 13 אף פעם לא היתה סדרה סוחפת או משהו שצריך להתרגש ממנו יותר מדי, אבל היא סיפקה בידור קליל ומהנה שאפשר לסמוך עליו, בלי להתיימר ליותר מזה. דמויות מגניבות, דיאלוגים שנונים כאן ושם, עלילות מגוחכות בכוונה - כל מה שצריך להעביר שלושת רבעי שעה בכיף פעם בשבוע. אז אני לא אבכה יותר מדי אבל חבל לי שהיא נגמרת (אם כי תמיד יש סיכוי לסדרת המשך).

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הצלחתי לשרוד יותר מקומץ פרקים...

היא הייתה "תיקים באפלה" פוגשת את "אאוריקה" (ואז התברר לי שאת האחרונה היא באמת פגשה, כי הן מתרחשות באותו עולם...
). היא שילבה בדיוק את מה שלא אהבתי בכל אחת מהסדרות... יותר מדי על טבעי קשקוש בלבוש. לא אוהבת סדרות עם כללים גמישים שמשחקות על הגבול ומותחות אותו לאן שבא להן איך שבא להן. זו גם אחת הסיבות שהתייאשתי מ"זהות בדויה", אגב.

MonicaF

New member
קצה המחר

ראיתי סוף סוף ביום חמישי את קצה המחר.
אני חושבת שרוב הסרט הייתי בפה פעור וחיבקתי את עצמי, לא רק בגלל שהיה קר באולם.
אני יודעת שהסוף מתגמד אל מול הסרט המדהים, אבל אני רוצה לשנות אותו.
למי שיש רעיונות לסוף אלטרנטיבי, מוזמן לשרשר כאן.
לי יש רעיון אחד, אשתף אותו אם זה מעניין מישהו.

MonicaF

New member
לקצה המחר

אם כבר קייג׳ מת בכזו קרבה לאומגה, אז כשהוא מתעורר אמורים להיות לו כוחות גדולים עוד יותר.
בסרט, כוחות אלה החזירו אותו לנקודת מוקדמת יותר והוא היה הוא עצמו.
השאלה מה יעשה עם כוח גדול יותר?
אני מעריכה את זה שהסרט ניסה לא להיות נדוש בכך שיתן רמז להמשך יבוא, אבל מתבקש כאן המשך או סוף אחר.
אם רוצים סוף טוב, הוא צריך לקום, להיפצע ולקבל מנת דם.
או להיות מסוגל לחוש את שאר מינו של אומגה בחלל, לנבא אותם ולהיות מוכן להם. וזה הגיוני להתכונן עכשיו לפלישה נוספת.
אם רוצים סוף רע, קייג׳ עכשיו הוא סוג של אומגה. יש לו חקיינים משל עצמו. חקיינים בשרם ודם ולא מתכתיים.

subatoi

New member
אמממ, שאלות טובות.

האמת שאין שום רמז מצד הסרט, למיטב זכרוני, לזה שקייג' יוצא מהעסק עם איזשהו ערך מוסף, אז הכל ברמת התיאוריה.
אני חושב שאם הסרט היה הולך לאחד הכיוונים (המעניינים) האלה זה דווקא היה ההיפך מנדוש.

MonicaF

New member
עוד
קצה המחר

מה שמפריע לי הוא שמצב זה יכול להישנות. אז איך נתכונן להבא? דווקא טוב שלפחות קייג' יזכור. ואולי גם ריטה (וורדן).
ואולי עוד היו כמה שזכרו אבל לא היה להם עם מי לדבר.
אם לא יילמד לקח, לא נשרוד בפעם הבאה

ראית את הסרט 12:01 PM ?
מעולה. קצר. אותו רעיון רק ללא הפלישה.
.
.
.
.
.

** וסליחה ממישהו אחר שבלבלתי את שם הסרט 12:01 PM עם "20 דקות".

Y. Welis

New member
סרט עם פונטציאל טוב, אבל מימוש מוגבל

האינטרו היה כ"כ מהיר וקצרצר, שבקושי הבנתי מה קורה. קצת יותר אורך-רוח וצימצום דקות ארוכות של אפקטים של היצורים דמויי השרשראות (די בטוח שהם שאריות מה'מטריקס 3' - נשארו להם טראבייטים של אפקטים), היו מספקים לסרט אורך נשימה נדרש ועומק.

גם אמילי בלאנט כ-KICK ASS לא נשמעה לי טוב (כמו גם ב'לופר'). היתה משכנעת יותר בסרט עם מאט דיימון (לפי הסיפור של דיק) כציניקנית.
קצת שמחה מדי לסחוט את ההדק על קרוז - דבר טוב כשלעצמו, אבל בלי עקיבות.

משחקים בזמן הם פתח להרבה דברים, ולעיתים יותר מדי שאלות לא רצויות נפתחות. בסופו של דבר הפיתרון היה פחות מעניין מכפי שהיה ניתן, והסיום היה מיותר - צריך היה לעצור בנקודת הפיצוץ.

MxIxAx

New member
צפיתי עכשיו בפרק הראשון של

Orphan Black, זה היה די מסקרן וישיר, אני מאוד סקרן לגבי מה שיבוא איתה הלאה, זה נראה כמו הבטחה גדולה

nimrodds

New member
גם חדש וגם ישן

בכל אופן אני הבחור עם האיקסים (MxIxAx), מחוסר ברירה בירוקרטית נאלצתי לשנות שם משתמש, אחרי יותר מעשר שנים עם האיקסים, הם נשארים מאחור ואני ממשיך קדימה רענן ומחודש, עכשיו תדעו את השם הפרטי שלי

התחלה חדשה וטובה לכל מי שגם לו זה קרה ככה

אני מעדיפה את הכינוי החדש. הוא כזה שנון כזה.

orphan black סדרה אדירהה!
1. טטיאנה מסליני (ככה אומרים את שם המשפחה שלה?) שחקנית מדהימה.
2. אין דמות אחת בסדרה הזאת שאני שונאת, דבר נדיר. אפילו במשחקי הכס אני שונאת דמויות. (ואני לא מתכוונת לרעים. את הרעים אני אף פעם לא שונאת כי אם הם לא היו קיימים היה משעמם).
3. דברים לא מפסיקים לקרות שם. אקשן טהור לוריד.
4. כפילות. אני סובלת מאובססיית כפילות קלה. תאומות זהות, גם.
5. סיימתי את שתי העונות הקיימות, ולא רק שהסדרה לא קרסה לתוך תהום-העונות-השניות שסדרות נוהגות למעוד לתוכה לעיתים (מסוג: אה, אין לנו באמת מושג איך להמשיך מכאן, אז בואו נביא לאיזה דמות איזה קרוב משפחה מוקרץ ונקריץ משם איזו עלילה. או: אה, אין לנו מושג לעשות עם עצמנו, אז בואו פשוט נשחזר את מה שעשינו בפרק 8 בעונה שעברה, הצופים אהבו את זה). אז לא רק שאין את זה - הרי שאפשר לומר שהסדרה ממש מתפתחת ומשתפרת, ולמעשה כל ההתרחשויות שם מצביעות על כך שהסיפור במלואו תוכנן לפני תחילת הסדרה, והם לא סתם זורמים לעוד עונה ועוד עונה בהתאם לרייטינג של העונה הקודמת. גם זה נדיר למדי.
בקיצור: כיף לך.

נ.ב
על אף השנינות המסוימת של הכינוי החדש, אני חייבת להזהיר אותך שחשיפת השם האמיתי שלך באינטרנט לא מבשרת טובות לגבי ה-odds שלך לא להירצח ע"י רוצחים סדרתיים שאורבים בפורומים. אם אכן תרצח, אנא הכנס לצוואה שלך סעיף ובו תבקש לחרוט על המצבה שלך: "חתול אמרה לי ולא הקשבתי." זה יהיה מגניב. אף פעם עוד לא כתבו את השם שלי על מצבה

clouds11

New member
חתול שממון ואל קאפונה

הארכי פושע משיקגו רואיין בשבתו בכלא ואמר דברים דומים לחתול שממון
"בזכותי למליוני אנשים היו חיים יותר מענינים..בלעדי החיים היו יותר משעממים"
אני לא קונה את השטויות האלה.
לגבי שיבוטים
הטכנולוגיה כיום מצליחה ליצור שיבוט אחד מוצלח על כל 100 שיבוטים פגומים
וזאת הסיבה ששיבוט זה דבר לא מוסרי וזו הסיבה שהסדרה המדוברת
היא בלוף
דרך אגב
גם באבולוציה על כל מוטציה מוצלחת יש יותר ממליון מליון מוטציות שאינן מוצלחות
בדרך כלל בעל המוטציה המוצלחת סובל ממחלות גנטיות
בכוונה כמובן ל-X MEN

OMG!

בא לי להדפיס את ההודעה שלך ולמסגר אותה!
להשוות ביני ובין אל קאפונה זה כמו...כמו להשוות ביני לבין אן בוני! אל קאפונה היה לגמרי הארכי-פושע האהוב עלי בספר "אל קאפונה מכבס לי את החולצות"!
(מצער מאוד שלא תרגמו את ספר ההמשך, אגב, אבל זה לא שייך לפה).
תמיד רציתי להיות ארכי-פושעת מהוללת! ועכשיו אתה אומר לי שאני בכיוון הנכון!
הווו

clouds11

New member
חס וחלילה לא השויתי בינך לבין אל קאפונה

זו סתם אנקדוטה
אני מקווה שלא נפגעת !!

למעלה