במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק סיימתי לצפות בעונה הראשונה של Mom

סיטקום נוסף מבית היוצר של צ'אק לורי ("המפץ הגדול"), עם אנה פאריס ואליסון ג'אני המ-ל-כ-ה.

הסדרה מצחיקה למדי (פה ושם אפילו צחקתי בקול) ועדיין מצליחה לגעת יפה ובאופן לא צ'יזי מדי בנושאים רציניים ורגישים כמו אלכוהוליזם, סרטן ועוד (וכמובן, יחסי משפחה לא פשוטים במשפחה חצי מתפקדת, הורות יחידנית ושלל עניינים נפוצים מאוד בטלוויזיה האמריקנית בעשורים האחרונים).
טחנתי את 22 הפרקים בשרשרת (לא קשה, הם קצרים מאוד, כ-20 דקות לפרק נטו) ונהניתי עד מאוד. ממליצה בחום.

מיכאל ג

New member
שומרי הגלקסיה, או, "פארסקייפ עם תקציב"

סרט כיפי וחמוד. מזכיר לפרקים את מלחמת הכוכבים, אינדיאנה ג'ונס, וכל חבריהם מהתקופה הטובה של סרטי ההרפתקאות. אבל יותר מהכל הזכיר לי את פארסקייפ, גם מבחינת עיצוב (אנשים כחולים וצהובים ואפורים וירוקים וכולי) וגם מבחינת הדמות של פיטר - בחור סרקסטי מכדור הארץ שנזרק לחלל, בחברת קבוצה לא ממש מתפקדת של אסירים נמלטים, ואחריהם רודפת קבוצה של חייזרים רצחניים שמחפשים אחרי נשק אולטימטיבי שיכול להשמיד פלנטות. גם הרפרנסים לתרבות הפופ שקוויל זורק כל הזמן עשו לי תחושה שג'ון קרייטון לא מת, הוא רק שינה שם.
אבל האמת, אין לי שום בעיה עם זה, נהניתי כמעט מכל רגע. אם יש לי טענות זה לגבי הפוליטיקה המסובכת של כל הכוכבים והמנהיגים שלא ממש הבנתי אם זה אמור להיות חשוב (רונאן ותאנוס ומה שלא יהיה שקורה ביניהם והבת של, אה, תאנוס? הסייבורגית? ומה בדיוק רונאן רוצה מהכוכב שבו הוא מנסה לנקום, וכולי), והסיפור הלא סגור עם אבא של פיטר, והשמות הממש ממש מטופשים שיש לכל הדמויות. מרגיש כמו הכנה להמשך והייתי שמח אם הסרט היה מרגיש יותר סגור ופחות כמו פיילוט לסדרה.

צבי הנינג'ה החדש

היה אחלה סרט. לא יודע למה אמרו לי ששינו את הסיפור כך שהצבים הם חייזרים. שטויות, הם אותם צבים בדיוק וספלינטר הוא אותו ספלינטר. הייתה שם סצינה אקשן אחת ארוכה שהייתה סוף הדרך, אחת מסצינות האקשן הטובות שראיתי אי פעם. שווה ללכת רק בשביל לראות את הסצינה הזו בתלת מימד. היו גם כמה רפרנסים לסרט הראשון משנות התשעים שאהבתי. היה מצחיק וכיף. קוובאנגה!

eitanamit1

New member
אני גם נהניתי והסצינה אכן מרשימה. טיפ למי שעוד לא ראה-

תחפשו מישהו עם כרטיס אשראי של מזרחי טפחות.
הייתה לי הטבה של זוג כרטיסים +פופקורן ב20 שקל לגלובוס מקס

g l o r y

New member
בסיפור המקורי

הצבים היו שייכים לילדה קטנה ולא קשורה. הם נשטפו לביוב ושם נחשפו לפסולת רדיואקטיבית או ביולוגית (כבר לא זוכרת). ואז אדם שחי בביוב, המאטו יושי שברח מיפן ומשבט הרגל והוא נמסיס של שרדר, הרים אותם ונחשף דרכם גם הוא לחומר. הם נגעו בו ולכן התחילו להפוך אנושיים בעוד הוא נגע בעכברושים שהוא גידל בביוב והתחיל להפוך לעכברוש.

|ספויילר|
בסיפור הנוכחי אפריל היא הילדה הקטנה, אבא שלה הזריק לצבים חומר חייזרי וספלינטר מעולם לא היה המאטו יושי, הוא היה עכברוש רגיל באותה מעבדה שלימד את עצמו אומנויות לחימה מספר בביוב ונהיה טוב מספיק לאמן את הצבים. פתאום הכל קשור, אפריל קשורה בגלל אבא שלה, יש איזה מליונר מוזר בסיפור וכן, יש מוטגן חייזרי.

מלבד השינויים שלא ממש אהבתי, אני שונאת את ה .CGI\תחפושת של ספלינטר. אני כל כך אהבתי את ספלינטר כשהייתי קטנה, והייצוג הנוכחי שלו פשוט- מכוער. מעבר לזה, הצבים נראים על סטרואידים. שרירים מוגזמים לחלוטין. הם אמורים להיות בני עשרה! לא מר עולם.

subatoi

New member
קרוסבונז, פרק אחרון.

חשבתי שזה פרק אחרון לעונה הקצרה (מה, בריטים נהיינו?) אבל מסתבר שביטלו אותה, אז זה היה פרק אחרון לסדרה.

המון דם ושיסופים. זה בהחלט היה בפרק.
מה לא היה? פואנטות.
עדיין לא הבנתי מה רצו מאיתנו במשחק שלא נגמר בין לואו וטיץ'. קו העלילה העלוב וההזוי של הזונה ושל ננה התאדה כמו שהתחיל, משום מקום ובלי פואנטה. וגם ג'אגר ואנטואנט סיימו את תפקידם בלי שיהיה ברור מה רצו מאיתנו. אם היה הרבה ים הייתי סולח, אבל אפילו הרבה ים לא היה בסדרה הזו. מה שווים פיראטים בלי ים?
חבל.

יאללה, נשארתי רק עם "מאפר לעפר", ע' 2. צפיה שניה/ראשונה.

Y. Welis

New member
צפוי. כבר מהפרק השני זה היה לא אמין

כאשר הרופא הבריטי רואה ממרחק של מאה מטר את הפגישה בלילה ומיד יודע מי ומה, ומחליט שזה שווה את הכל - כולל דחיית הסיבה שלשמה הגיע לאי.
&nbsp
צריך סידרת פיראטים כיפית, לא מטרידה (גם זו השניה לא משהו).

מרתון פרקי השבוע של קליפורניקישן עונה 7.....

אני יודע....לא קשור למד"ב אבל בדיוק סיימתי את פני דרידפול ואת מלכה לבנה, כך שצריך לעבור למשהו קצת יותר מציאותי....

למעלה