במה אנחנו צופים הסופ"ש?

אני צופה במשהוא שלא מוכר כאן בארץ בפרט ובעולם המערבי בכלל

סרט מדע בדיוני הודי (כן יש דבר כזה ) זה הסרט השלישי בסדרה קריש 3 חבר שלי הביא לי את הדיוידי
מהודו מצאתי כאן טרלייר עם כתביות באנגלית

kenny66

New member
יצא לי לראות סרט מד"ב הודי לפני כמה שנים

זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אי-פעם. העלילה הייתה גנובה ברובה מ"אי טי", רק שהגיבור היה בחור צעיר ולא ילד, שהיה דחוי עד שהוא קיבל כוחות-על. סצנות אקשן שסטלון וסטיבן סיגל חתכו מתוך הסרטים שלהם כי הן היו מביכות מדי בשילוב ריקודים כל חמש דקות. אני מניח (מקווה) שהם השתפרו מאז.

שניכם טועים והזילזול שלכם הוא לא מוצדק

הסרט שאת דברת עליו זה סרט מ2003 והוא אחד מהראשונים שנעשו הטרילר שאני הבאתי הוא 2013
ונכון וראוי לשפוט אותו .
הטרילר שהוא הביא זה סרט הודי אבל לא בוליוודי זה סרט שנעשה בשפת הטלוגו השפה של מדינת אנדרה פראדש בדרום מזרח הודו לכן הוא לא מתקדם(הפערים בהודו בין המדינות הוא גדול).
אני אישית מציע להתעלות מעל לדעות קדומות ולהכיר קולנע שהוא שנה מהנסוחאות ההוליוודיות המוכרות.

kenny66

New member
שני דברים

ראשית, בתגובה הראשונה שלי אמרתי שאני מאמין ומקווה שהתעשייה השתפרה מאז אותו סרט שראיתי. הוא היה גרוע בכל קנה מידה, אין מה לעשות.

לעצם העניין, אין לך שמץ מושג מה דעתי על סרטים הודיים או הוליוודיים. אני הבעתי את דעתי על סרט אחד ועל טריילר אחד, שאותם ראיתי. בשום מקום לא אמרתי דבר על הסרטים של תת-היבשת בכלל או על סרטים אחרים (חוץ מאותה הבעת תקווה שהתעשייה השתפרה). אתה בחרת להכליל מתוך אלה על עמדתי הכללית, מתוך בורות ולא מתוך ידע. אם אתה קורא לפתיחות ולחשיבה שאינה בנוסחאות, אולי כדאי שתתחיל מעצמך.

דיאנה1

New member
התחלתי לראות ורוניקה מארס, וזה אחד לאחד באפי

מאד דומה חיצונית, אותה תסרוקת, אותו קול מתקתק עם השנינויות, אותו סיפור של מי שהיתה פעם פופולרית ועכשיו מסתפקת באלה שבשולי החברה (אבל שמתבררים כמגניבים האמיתיים כמובן). פשוט באפי, רק בלי הערפדים ושאר העל-טבעי. ובלי הגאוניות של ווידן.
לא שאכפת לי, כל כך אהבתי את באפי, שגם חיקוי שלה עובר... במיוחד שהוא עשוי לא רע בכלל.

אני יותר אהבתי מבאפי

אני גם מאלה שטוענים נחרצות שורוניקה ובאפי הן שתי סדרות שונות לחלוטין שבמקרה בשתיהן יש גיבורה בלונדינית, אבל רבים המשליכים עלי גללי חתולים בגלל דעות כאלה^^
אני פשוט חושבת שוורוניקה חכמה יותר והתעלומות מעניינות יותר. וגם ככל שאני מעמיקה להכיר את עצמי גיליתי דבר מחריד ומעניין לגבי האני הפנימי שלי: יתכן שאני אוהבת מתח/פעולה הרבה יותר משאני אוהבת פנטזיה

(*עכשיו* אני הולכת לחטוף גללי חתולים, נכון?)

דיאנה1

New member
בטח לא ממני

(אין לי חתול. של כלב גם הולך?)
אני רק בהתחלה, מקווה מאד להתרשם כמוך מהסדרה. בינתיים התעלומות די טריוויאליות.

avivs

New member
יופי של סדרה.

לא יצירת מופת, אבל בכיף אפשר להתמכר.
&nbsp

אהבתי את ורוניקה

ואת באפי רק עכשיו אני רואה.
אני מאלו שרואים קישור חזק ומיידי בין הסדרות. ועם זאת, לכל אחת מהן הקסם שלה.

Y. Welis

New member
זה נחמד, אבל לדעתי רק בעונה 3 היא משתחררת

אבל אביה (קנלטלוני) גונב את ההצגה. לוזר אדיר + איש משפחה נהדר (רק לראות אותו מכין ארוחה).

אני נמצא ממש באמצע העונה השניה

של הסידרה Orphan Black המצויינת לאין שיעור.

כשעליתי עליה לא ציפיתי לגדולות ולנצורות, אבל היא הוכיחה את עצמה
כסידרת מופת ממש.

יש בה את כל המרכיבים של סידרת טלויזיה כהילכתה, ללא כל הגארבג'
שסדרות אמריקאיות נוטות להתעסק בו כמעט ישר מההתחלה.... (הסידרה
הופקה ע"י BBC אמריקה.....).

על כל זה יש להוסיף את המישחק הבלתי רגיל והמשכנע של השחקנית
הראשית, טאטיאנה מאסלני, שמגלמת בסידרה לא פחות מ-12 דמויות שונות
בצורה כל כך מושלמת שקשה להבין איך היא מסוגלת לעבור מהאחת לשניה
מבחינת המאפיינים בשפת גוף, תנועות יחודיות, מיבטאי דיבור שונים, וכדומה.
לדעתי מגיעים לה פירסי אוסקר עבור כל אחת מהן.....

אני גם מסיר את הכובע בפני מפיקי הסידרה, שהשכילו למצוא אחת שתוכל
לעמוד במשימה האדירה הזאת בלי להיכשל.

מעבר לכל זה, הסידרה פשוט מרתקת וקשה להינתק ממנה.

Y. Welis

New member
מהמקוריות שנעשו. אבל קצת נחלשה בשניה. תהיה שלישית.

למעלה