במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

MonicaF

New member
גיליתי היום שמכינים סדרה לפי הספר סטריינג' ונורל

ומאד שמחתי.
צריך להיות אדם מוכשר מאד לשחק את נורל ולהצליח להפגין את הדמות.
וגם לא שמחתי.
כי לא משנה מי ישחק את סטיבן בלאק, לא יצליח להגיע לדמות המתוארת. אולי אני פסימית מדי, ואולי לא.

MonicaF

New member
בתוך הבועה - עונה 2

אני בפרק הראשון ותוהה אם כדאי להמשיך לראות.

Y. Welis

New member
כדאי. קצת יותר מגובשת מהראשונה

אבל הדמויות שטוחות יותר. מינימום עומק או סיבות.

MonicaF

New member
לבתוך הבועה עונה 2

יובל, ראית את סטיבן קינג בהופעת האורח הקצרה שלו?
רק בגלל זה אני חושבת לתת לזה צ'אנס, כי אם הוא מכבד את הסדרה, אז אולי יש בה משהו.
ומאד משעשע אותי הדיאלוג ובכלל הצמידות של שני שחקנים ששיחקו ביחד סצנה קצרה בשובר שורות: דודי מתחנת הרדיו בבותך הבועה היתה מוכרת בחנות דלק בשובר שורות. השריף של העיירה בבתוך הבועה הוא מן הסתם השוטר משובר שורות, הגיס של הגיבור הראשי. וזו עוד סיבה למה כייף לי איכשהו לצפות בסדרה. אמנם בשובר שורות היתה להם סצנה קצרה מאד (אבל בעלת משקל) ופה יש להם כמה סצנות יחד.

Y. Welis

New member
השוטר משם הוא הדמות הדומיננטית בעונה הזו

הסיפור הפעם לא חורג לכל מיני dead-ends כמו בראשונה, והדוק יותר ואפילו נוסטלגי בצורה שקינג היה מעריך (אולי הוא תרם את הקו הזה). כדאי להראות ברצף. נותרו עוד 3 לשידור.
&nbsp

nimrodds

New member
ARROW
+

חזרתי עכשיו מהפרק התשיעי בעונה השנייה, סדרת הבת נכנסה להילוך גבוה

Y. Welis

New member
The Strain. עדיין מוצלחת יותר מהממוצע. ריאליסטית לשם שינוי

בפ. 8 יש סגירת קצוות מסויימת (והומאז קל ל'living dead').
&nbsp
&nbsp

american hustle

כן-כן, רק עכשיו.
שחקנים מושלמים והמשחק המושלם שלהם. העלילה חביבה-פושרת אבל בכלל לא שמים לב לזה כי המושלמות שלהם פשוט מטביעה הכל.

avivs

New member
מבחינתי המשחק

המשובח לא שינה את העובדה הפשוטה שהעלילה חלשה עד לא קיימת. הרגיש כמו סרט מיותר לחלוטין.

דיאנה1

New member
ממשיכה עם ורוניקה מארס. סידרה

חמודה מאד ואני נהנית ממנה. אבל צורמת לי ההפרדה הגזעית בסדרה. כביכול נורא שוויונים עם דמות ראשית שחורה, אבל למרות שוואלאס וורוניקה מתיידדים, ברור שהם יישארו רק ידידים, ואת הקשר הרומנטי יהיה לורוניקה עם בחור לבן ולוואלאס עם בחורה שחורה. מקווה שהרושם השלילי הזה יתוקן בהמשך.

אוי, אף פעם לא חשבתי על זה ככה

להפך, תמיד חשבתי שכל הקטע של וולאס-וורוניקה-רק-ידידים הוא שינוי מרענן אחרי כל הקטע המאוס של הידידים-הכי-טובים-שמתאהבים-בסוף שמתעקש לצוץ בכל הספרים, הסרטים והסדרות - כאילו אין בעולם חברי אמת שסתם מחבבים אחד את השני. אבל עכשיו כשאת מעלה את זה אני לא יכולה שלא לתהות...
אבל לא. *יש* גם זוגות בין גזעיים בסדרה.
אוי. המחשבה שיש באחת הסדרות האהובות עלי בעולם מן הגזענות היא מחשבה איומה S:

clouds11

New member
X-MEN העתיד הוא העבר..האם שמתם לב לקריצה בסוף הסרט ?

אפשר לפספס בקלות את הקטע האחרון של הוצאת וולברין מהמים
ומי שמציל אותו הקצין הקורץ שהוא...

Serf SaN

New member
לא חשבתי על כך לפני כן.

אבל בהמשך הסדרה יסופרו על כמה וכמה זוגות מעורבים. לבנים-היספנים, שחורים-לבנים.
ואני חושב דווקא שזה מגניב שורוניקה עצמה ו-וואלאס נשארים ידידים בלבד.

MonicaF

New member
the strain, primeval, doctor who

הנגיף the strain - אהבתי מאד, ראיתי רק פרק אחד. יש שם שלושה שחקנים שאני אוהבת! סם משר הטבעות, השרת מהארי פוטר והצייד המג'ומנג'י (או אבא של אלן מאותו סרט).
בהחלט אמשיך לצפות בה, למזלי לא הזדעזעתי מהאימה.
primeval - אכזב מאד ועזבתי אחרי חצי פרק.
דוקטור הו - עונה 8 עם קפלדי. עדיין נותנת צ'אנס. יש לי תאוריה למה הדוקטור מתנהג כך (ובינתיים הורס לי את ההנאה). מקווה שיתחילו לבוא פתרונות לתהיות אחרת סתם נהיה במתח ועד סוף העונה נשכח כבר את הניואנסים הקטנים ששמים לב אליהם תוך כדי צפיה (ונתלים בהם, כמוני, שאולי מהם תבוא הישועה).

Y. Welis

New member
ה-STARIN נבנית לאט אבל בטוח

יותר כמו סרט ארוך מאשר סידרה. איכותית מהממוצע. יקח זמן עד שאנשים יתחילו להעריך. מקוה שזה לא יגיע באיחור (אם כי היה ניתן לשפר את מועד השידור שלה - עדיפה לחורף מאשר לקיץ).

למעלה