במה אנחנו צופים הסופ"ש?

annefan

New member
סיימתי את הנותרים וכמעט סיימתי את הספינה האחרונה

הנותרים חזקה רגשית. כאחד שאוהב את הסיפור שברקע ולהבין למה דברים קורים, זה קצת הפריע לי.
הייתי שמח לעונה קצת יותר ארוכה. (מצד שני בעונה כזו אפשר גם להימרח).
&nbsp
הספינה האחרונה הפתיעה אותי לטובה (ביחס לסדרת Basic Cable). בייחוד פרקים 7-9.

Y. Welis

New member
LAST SHIP מהכיפיות שהיו הקיץ. אדם בולדווין חזר בגדול

annefan

New member
בגללו החלטתי לראות

הוא לא היה טוב כמו קייסי בצ'אק או ג'יין בסרניטי, בעיקר כי לא נתנו לו מספיק מקום.
באמת בצמד 7-8 הוא ממש בלט לטובה.

תמר עדי

New member
עשיתי מרתון שישישבת של הנותרים ומאוד אהבתי

חבל שיש רק 10 פרקים.
מחכה לעונה הבאה.

nimrodds

New member
מעיין מרתון פרקים:

1. פרק עשירי של ARROW (עונה שנייה)
2. פרק של ULTIMATE SPIDER-MAN
3. פרק שלישי של ORPHAN BLACK (וואי איזו סדרת משטרה
)

Y. Welis

New member
לקראת חזרת בלאקליסט ו-שילד, אצטרך להשלים אותן...

לא שזו טירחה, אבל לא כל הפרקים באותה רמה (ולא כולם קלילים כמו 'אינטליג'נס' עם הולווואי, צ'יזית ככל שהיתה).

קצה המחר

סוף קצת ורוד וחמוד מדי, אבל חוץ מזה נהניתי. על מסך גדול ובאיכות טובה יותר בטח היה הרבה יותר כיף.

kenny66

New member
לא מסוגל לצפות בו

אני כל הזמן משווה אותו בראש לסיפור שהוא *כל כך* הרבה יותר טוב. היה שם משהו מופרע לגמרי עם הזכויות, שהם קנו את הזכויות לסיפור אבל לא לכל הדמויות או משהו כזה.

agamkedem

New member
הרץ במבוך

מפתיע לטובה. סרט טוב מאוד, אם כי היה קצת מבאס לגלות בסופו שהוא לא Stand alone אלא הראשון בסדרה. מצד שני, אילו ספרים \ סרטים בימינו הם לא חלק מסדרה?

avivs

New member
מעניין...

את הספר הפסקתי מאוד מהר. הוא היה כתוב רע.
&nbsp
אתן לסרט הזדמנות.

Y. Welis

New member
מתי יעשו סרט לפי הספר של סילברברג, 'האיש במבוך'?

הראשון אולי שתיאר התמודדות מול מבוך (ועם קטעי פעולה שקדמו ב-20 שנה לרוב משחקי המחשב).
&nbsp

מיכאל ג

New member
אני בטוח שהיוונים הקדמונים היו קודם...

וגם לאבקראפט בסיפור In the Walls of Eryx. סייר אנושי על כוכב נוגה (כשהוא עוד היה מלא בג'ונגלים) מגלה מבנה מסתורי - מבוך בלתי נראה בעל קירות שקופים לחלוטין. בתוך המבוך ניתן לראות אוצר של החייזרים המקומיים - אבל איך מגיעים אליו? ואחרי שמגיעים, איך יוצאים חזרה?

kenny66

New member
מקווה שלא יעשו

אין לי ספק שבהיות תעשיית הסרטים מה שהיא ההתמקדות תהיה באקשן וכל המשמעויות הנוספות (שלא להזכיר את העלילה הגדולה יותר) ילכו לאיבוד.

למעלה