במה אנחנו צופים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
ראיתי את תחנת חלל 76

סרט שנהניתי ממנו, למרות שעל הנייר לא הייתי אמור.
זה סרט שהעלילה שלו היא דרמת פרברים, משהו כמו אמריקן ביוטי או מגנוליה. רק שהדמויות לא חיות בפרבר. הן חיות בתחנת חלל בעתיד שנראה בדיוק כמו שנות השבעים/שמונים (כולל אביזרים מהתקופה). וזו גם קומדיה מצחיקה למדי עם הומור של, נאמר, anchorman, פחות או יותר (יש דמות שמאוד הזכירה לי את רון בורגונדי). יש שינויי טון חריפים בין הדרמה לקומדיה, והקצב מוזר, ולוקח הרבה זמן להבין על מה בכלל הסרט, אבל מה - זה עבד בשבילי ואהבתי אותו. למרות שיש לי הרגשה שזה לא יעבוד לכל אחד.

subatoi

New member
אותי הוא אכזב. בזבוז פושע של קונספט מאגניב.

דרמת פרברים אפשר לספר גם ב- נו, פרברים, בהווה. חבל לבזבז על זה קונספט מאגניב של מד"ב סבנטיזי ולשים אותה על תחנת חלל. עזבו את בזבוז הקונספט, זה היה משתלם מבחינת עלות ההפקה? לדעתי אפשר היה לעשות מהרעיון סרט מד"ב כיפי שהיה הופך לקאלט ז'אנרי מטורף. במקום זה יצא סרט על מערכות יחסים "פשוטות", עם דמויות שמשועממות מהחיים שלהן. סוגשל טלנובלה.
מה שכן, העיצוב מטורף וכיפי לגמרי.

Y. Welis

New member
מזכיר לי שהיתה פעם אופרת סבון לנוער, שהתרחשה בתחנת חלל

ממש כך. נראתה מוזרה מאוד בשעתו (תחילת התשעים כנראה. ב'סקיי 1' או 'סטאר וורלד'), אבל החזיקה עונה או 2.

clouds11

New member
האות 2014

3 האקרים מתחקים אחרי האקר שמשבש להם תוכניות ונלכדים בפח
הלוכדים מעניקים להם כוחות על מוגבלים ובוחנים את יכולת השרידה שלהם
זהו סרט אימה בידיוני ..במהלך הסרט נשמע הביטוי"תפסיק להיות יהודון"
וזה גרם לי להתרחק רגשית
בסוף הסרט מתגלה מי הם הלוכדים אבל המסתורין נשאר

avivs

New member
התבגרות.

טוב, זו לא יצירת מופת. זה כן סרט טוב שעשוי טוב, אבל שלוש שעות זה מגוחך. המשחק של השחקן הראשי ושל אחותי היה פושר, עם קטעים מעטים שהיו מעל הממוצע.
בכללי זה מאמץ מעניין, אבל הביקורות פרגנו מדי.
מרגיש שאין פואנטה לסרט הזה. פשוט ניסיון לצלם במשך 12 שמה ולראות מה יקרה.

Y. Welis

New member
או שהוא היה מאמין ששחקנית ידועה היא אחותו

ומתנהג בהתאם (כשהכל נורמלי לגמרי, חוץ מהנקודה הזו).

עונה 6 של באפי

והיא מכבידה להפליא. טובה בדרך כלל, ומטלטלת מדי פעם. בפרק בית המשוגעים עשיתי מה שלא עשיתי בבאפי אף פעם - בכיתי.

Y. Welis

New member
ראיתי באיחור את 'שומרי הגלקסיה'

לפני שבוע. חביב, קומיקסי כמובן ועל כן גם שטוח מדי - עדיף אילו היה מצוייר, כמו 'רוק בחלל' (שאותו הוא מזכיר לעיתים).
&nbsp
תחושה מוזרה לראות שם צבעים שונים לאנשים (כמו סולאנז הירוקה והשודדים הכחולים), ורק לא שחור...
&nbsp
הדביבון נחמד וכן העץ, אבל האחרון נעשה 'דיסניי' בסוף. הבחור הראשי קצת זחוח מדי (השיר שלו בסוף לא בא בטוב), ולא נראה מוטרד מדי מכל מה שקורה מסביב - תחושה שעוברת גם לצופים (=לבעלי התבונה שבינהם). מכיוון שכך המתח מוגבל.
&nbsp
נחמד בסך הכל (ראיתי ב-3D הלא נחוץ. הסנימטק מסרב להביא גירסאות רגילות) אבל לא מחייב קולנוע. יכול לחכות גם למסך הביתי.

למעלה