במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Interstellar31

New member
צפייה הסופ"ש

אני חושב שאראה הפלאש יומני הערפד וילדי חולית. פתאום נזכרתי כמה אוהב את המיניסדרות של חולית.

avivs

New member
עורבני חקיין.

הולך בערב.
אני מנמיך ציפיות בגלל שמדובר בחצי סרט.

avivs

New member
אז ככה...

חובבי הספרים והסרטים יהנו גם מהסרט הזה. אבל אין ספק שהוא החלש ביותר עד כה.
אין כאן מקרה ההוביט הראשון, שם כל הסרט היה מריחה מגוחכת, אבל בהחלט מרגישים שזה חצי ראשון של משהו גדול יותר.
&nbsp
אני נהניתי, אבל אנשים מסביב נהנו פחות.
&nbsp

תמר עדי

New member
שמעתי ביקורות גרועות על הסרט, הבת שלי (חובבת סרטים מושבעת)

אמרה שהוא מיותר (חברה שלה יצאה באמצע הסרט מרוב שהוא סתם נמרח ומשעמם).
המליצה לי לא ללכת לראות אותו, לחכות שהוא יגיע לטלוויזיה וללכת לראות את החלק השני. הבת שלי גרה בל.א. - שם מוחאים כפיים בסוף הסרט (נשבעת - הייתי עדה לכך) ובסיום הסרט כולם יצאו מאוכזבים.
גם בארה"ב הביקורות היו גרועות - אומרים שזה סתם גרידי לחלק אותו לשניים, לא קורה הרבה בסרט. בקיצור, אני כבר לא יודעת אם ללכת או לא.

avivs

New member
לגמרי גרידי

הם לקחו את הספר הכי קצר וחילקו אותו לשניים. זה מיותר לגמרי. אבל אם לוקחים את זה בחשבון, אפשר ליהנות מהסרט. הוא כן עשוי טוב, למרות התסכול מהחמדנות.

גם אני מתכוונת לחכות שיצא הרביעי ולראות אותם זה אחרי זה

אם כבר עושים סרט מהספר השלישי, הייתי שמחה שיפתרו כמה מהבעיות שלו (הספר החלש ביותר בטרילוגיה) ולא ימרחו אותו לשני סרטים נפרדים.

MonicaF

New member
מאד נהניתי והופתעתי לטובה

הסרט הוסיף לספר את הבשר שהיה חסר לו.

avivs

New member
משפחה מודרנית.

משלים את העונה האחרונה. כנראה הקומדיה היחידה שאני מצליח להתמיד בה.
יש קומדיות אחרות שאתם רואים בימים אלה?

Y. Welis

New member
ניסיתי את 'סקנדל' - שורות בקצב מכונת-יריה...

קצת מזכירה את הקומדיה עם קריסטין בל; הרבה דיבורים - מעט מעשים. מורשת מפיק-העל דיוויד ס. קלי (the prectice, אלי מקביל), מינוס ההברקות שלו.
&nbsp
לטעמי הדבר המעניין ביותר כיום הוא 'הומלאנד', שהצליחה לחזור יפה בעונה 4, למרות פרישת אחד השמות המרכזיים.
&nbsp
אגב זה , היה נחמד לשמוע בקטע 'מאחורי הקלעים' על הפקת אחד התחקירים המושקעים של '60 דקות' בקיץ האחרון, על ISIS והמשבר בצפון עירק - כשהמפיקים הגיעו לבניין באיזור ההוא שבנוי רק בחלקו - שלד בלי קירות פנימיים, ולמרות זאת מאוכלס ברובו... הם אמרו זה לזה, 'בדיוק כמו ב'הומלאנד'' (בניין דומה הוצג שם בעונה השלישית).
&nbsp
יתכן שהסידרה הזו מביאה את המציאות ליותר אמריקאים מאשר החדשות...

מיכאל ג

New member
אבל הבניין מהעונה השלישית היה בונצואלה - והוא אמיתי

הוא נקרא "מגדל דוד" :
http://en.wikipedia.org/wiki/Centro_Financiero_Confinanzas

Y. Welis

New member
גם המגדל בעירק היה אמיתי. הייתי קורא לו על כן 'מגדל בבל'.

המתארח

New member
צפיתי ב"איש הפלדה".

מה אומר ומה אגיד? שעה ראשונה - משמימה. שעה ורבע אחרונה - שיפור גדול. אבל יש לי בעיה אחת גדולה עם הסרט... זה מד"ב/פנטסיה או סרט אסונות? לי זה הרגיש כמו סרט אסונות.

השורה התחתונה - לא הרשים במיוחד.

Interstellar31

New member
אינטרסטלר

אני די הבנתי את הפואנטה של איך הגיעו למה שהם הגיעו זה היה מרתק וכזה אאוריקה. זה סרט מרתק

Y. Welis

New member
מזכיר לי את סאמר גלואו, שחקנית שלאחרונה מצאתי בסידרה חביבה

בשם The Sequestered, על מושבעים שנסגרים בבית מלון להחליט על גזר דין לפושע כבד. (רצה מאוגוסט עד אוקטובר, מאיזו רשת כבלים).

מזכירה מאוד את 'שבעה' (על 7 לכודים בבנק) וכן 'persons unknown' (על חבורה שלכודה במלון במקום לא ידוע, כמו 'האסיר' רק ברבים) - סדרות של טיפטוף מידע, שבהן כל שביב משנה את התמונה. 12 פרקים של חצי שעה כ"א - נראה מבטיח.

למעלה