במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Y. Welis

New member
ה-sequestered הסתיימה, קצת בחופזה. אבל עדיין - היתה ראויה

ממשיך עם Blacklist. אמנם קצת חסרה הומור (שהיה באליאס, מקור ההשראה), אבל יש עניין.
&nbsp
גם עם ה-Intruders, למרות הקאסט המוזר (סים לא מתאים).

Y. Welis

New member
+ השלמתי את LUCY. די נחמד, אבל מוגבל

בעיקר בגלל השאיפה לאקשן יריות בכל מחיר... (אותו שילוב פילוסופיה-יריות שעבד יפה ב'מטריקס', אבל רק שם). ג'והאנסון עדיין מוגבלת - אין רגש. לא חושב שהיה.

רנדל1

New member
אתה צודק

שלפעמים הסרט מוצא תירוצים לעשות סצינות יריות (ואלה מבוצעים בצורה נפלאה) אבל הוא לא זבלון אקשן סוג ז' כמו בלתי נשכחים ודומיהם. הוא באמת מתאמץ להיות סרט טוב, וגם אם לא תמיד מצליח אי אפשר לא לתת לו את הקרדיט על זה. ובסרט המשחק של ג'ונהסון מרגיש מעט קר ולא אנושי, בגלל שזו הדמות שכבר אינה מצליחה לחוש רגשות של "האדם הפשוט". אבל אם תשים לב בפתיחת הסרט (סוג של ספוילר !!!!!) כשהיא נחטפת היא בהחלט מצליחה להציג משחק מלא רגש, וגורמת להזזהות אתה על כך שהגיעה למצב הזה. אגב, הסצינה של החטיפה הייתה מעולה, וג'והנסון הייתה באותם רגעים אותה אימפלה חסרת אונים (או חיה אחרת?) שהוצגה בשוטים מהירים בשל מרדף וציד מעולם הטבע.

Y. Welis

New member
אני חושש שהיא לא שיכנעה אותי באף מצב... יותר מדי נקיה

אין סימני חוסר ביטחון או היסוס, אילתור או פגיעות. לא מרגיש את האופי והאדם שמאחורי. וזה לא משהו שהתחיל היום.
&nbsp
אולי צריך במאי עם עין טובה יותר (מסופק אם יש), ואולי זה מה שיש.

is00

New member
קפטן אמריקה: חייל החורף.

היה ארוך. התחיל טוב, אבל לקראת האמצע שלו סבל מאותה הבעיה שמצאתי ב"איש הפלדה" - במקום סרט קומיקס זה נראה היה כמו סרט אסונות! ברצינות מה הקטע הזה? מישהו חושב שסרטי האסונות אמורים לעשות קאמבק?
מה עוד? העלילה, לטעמי, הייתה קצת הזויה מדי ולא רק זה היו בה קטעים שנראה לי כאילו נגנבו מהסדרה "מבוקש"(כל מה שקשור בבינה המלאכותית). הסרט עצמו היה מספיק מעניין, אבל לקראת הסוף הוא התחיל להיות קצת...מעיק. חוץ מזה הופתעתי שסוכנת 13 בגילומה של אמילי ואן קמפ קיבלה כל כך מעט זמן מסך... אממ היא לא אמורה להיות "מושא האהבה" החדש של סטיב רוג'רס?
השורה התחתונה - לא היה בזבוז זמן והאמת היה די מהנה, אבל יותר מציון 7 הוא לא יקבל אצלי.

avivs

New member
יחסית לסרטי גיבורי האל

שאני אישית לרוב לא אוהב, הסרט הזה היה מהנה מהרגיל.
משהו שם עבד, ורמת הגיחוך הייתה רחוקה מהשיא.
&nbsp
&nbsp

כל ההופעה של ואן קמפ בסרט הייתה מלאכותית לחלוטין

והיה ברור שהיא שם רק כדי לסמן 'וי', כך שטוב שזה נעשה בקצרה ולא באריכות.

is00

New member
ז"א שהיא לא אמורה להיות מושא האהבה החדש של רוג'רס?

עורבני חקיין, סוף סוף!

היה שווה, שבוע הבא, בתקווה,ההוביט ( ולהבדיל מעורבני חקיין אני אשתדל לא לספר להם ספויילרים....
)

למעלה