במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Y. Welis

New member
מרתון עם S.H.I.E.L.D עד לפרק העדכני מהעונה השניה

מבין את הביקורת על השינוי (שקצת מזכיר את השינוי בסוף עונה 2 של 'אליאס') - קצת מוקדם מדי, אבל עדיין קשת-סיפור מרשימה ואומץ לקחת את הדמויות למקומות לא חזויים. בהחלט בריחה יפה משבלונות - למרות שלא הספיקו כמעט לגעת בשבלונות... (לעומתה, סידרת האנדרואיד המושקעת Almost Human, היתה קלישאה אחת ארוכה ומשמימה).
&nbsp
לדעתי נטשה הנסטרידג' מתבלטת (סימונס, המדענית הבריטית) הרבה יותר מהאחרות. יש כישרון. נחמד גם לראות את ידידיו של ווידון מסדרות קודמות בתפקידים משניים (איימי אקר; אוגוסט).
&nbsp
יחד עם ה'בלאקליסט', אלה סדרות הפעולה האינטילגנטיות של השנה.

Y. Welis

New member
איזו טעות פרוידיאנית... לפחות ההיא התברגה לזיכרון.

Y. Welis

New member
אגב הגנרל טאלבוט - זה רק אני או שהוא נראה בול כמו בשבקין?

NomadSoul

New member
סיימתי פני דרדפול, התחלתי 12 קופים

פני דרדפול מעניינת, אהבתי את הרעיון של קרוסאובר בין הסיפורים השונים בסדרה אחת.
12 קופים חשבתי שתהיה משעממת למי שראה את הסרט, אבל עד סוף הפרק הראשון הצליחו לסקרן אותי, אז אני מתכוונת להמשיך.

avivs

New member
אני עדיין צריך לסיים את פני.

יש לי את הפרק האחרון.
זו סדרה שהתחילה מדהים, עם חזון באמת מרשים, אבל באמצע/סוף התחילה לגרור רגליים. היו יכולים להוריד משם פרק אחד לפחות.
&nbsp
העונה השנייה יוצאת בקרוב.

dixie chick

New member
The man in the high Castle, Ascension, Scanner Darkly

משום מה בצירוף מקרים שניים מאלו שייכים לפיליפ ק. דיק
The man in the high Castle היה מבטיח. למי שלא יודע זה פיילוט לסדרה חדשה של אמזון שמבוססת על ספר באותו שם. הסדרה היא Alternate History שבה ארה"ב לא ניצחה במלחמת העולם השניה והיא מחולקת תחת כיבוש גרמני ויפני.
הפיילוט היה קצת איטי, קצת מוזר, גורם לך לחשוב "מה אם" ויש כמה נקודות מעניינות. חוץ מזה היא מאוד גרפית, כנראה בכוונה, ומסבירה מעט מאוד מ"איך הגענו עד לכאן" שאני באמת מסוקרנת לשמוע את התשובה לזה (היא מתרחשת בשנות ה60). מקווה שהעלילה תתפתח למשהו מעניין, יש לה בהחלט פוטנציאל!
&nbsp
Ascension, כן כן ועוד פעם כן. מצטרפת לביקורות הנלהבות ורואה את זה בהחלט הופך לBSG הבא (מבחינת קאלט, מתח ובסיס עלילתי), שמעתי שבהחלט הולכת להיות עונה שלמה אז יש למה לצפות!!!
&nbsp
Scanner Darkly לא יודעת איך פספסתי את הסרט הזה עד עכשו, חזק ביותר, לדעתי הקטע של האנימציה מיותר למדי ואפשר היה פשוט להסתפק בצילום ולצאת מרוצים, אבל יאללה נזרום עם הרעיון ה"אומנותי". מאוד פילוסופי ומעורר מחשבה. סרט מוצלח מאוד על הנפש של האדם ועל התחושות שלנו בעולם.

Y. Welis

New member
הראשונה מעניינת. אגב עוד אחת של 'אמאזון' של כריס קרטר

'The After' - אבל לא נראה שיהיה יותר מפיילוט. מצער.
&nbsp
קצת הזכירה את persons unknown. שווה לבדוק. ברוח 'האסיר' עם תוספות (אבל קצת יותר מדי על הכף). עם שחקן אדיר בתפקיד העיתונאי - היה נחמד לראות עוד ממנו (וגם חברתו הגבוהה).
&nbsp
עוד אחת משובחת ועם כמעט נגיעה בז'אנר (בזכות סאמר גלואו) - the sequestered. יתכן שגם Intruder (ז'אנרית) שווה, אבל בטעם נמוך.
&nbsp

avivs

New member
אצפה בהקדם

באיש במצודה הרמה. הספר היה חלש יחסית לשאר הספרים של דיק, אבל בתור סדרה... יכול להיות מעניין.

Y. Welis

New member
HELIX חזרה (עונה 2). קצת 'אבודים' מדי

אי בודד; תושבים מוזרים; טכנולוגיה רטרואית; זמנים מקבילים.

למעלה