במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

מיכאל ג

New member
אייג'נט קרטר התחיל ב-YES אז ראיתי את הפרק הראשון

מסוכני שילד אף פעם לא התלהבתי וכבר הפסקתי לצפות בזה עוד בסוף העונה הראשונה. אז הציפיות שלי לא היו כאלו גבוהות, אבל האמת? ממש הופתעתי לטובה. שנון, מגניב, מובן, מלא בדמויות שקל לחבב, והרקע של שנות הארבעים מקסים והזכיר לי את הרוקטיר וקצת את ההתחלה של ווטצ'מן. בדקתי מי היוצרים ומדובר באותם כותבים של סרטי קפטן אמריקה (ות'ור השני).

trilliane

Well-known member
מנהל
עונה חמודה מאוד, ולא רק השחקנים בריטים, גם האורך (8 פרקים)

אני נהנית מאוד גם מ"סוכני שילד" אבל היא הרבה פחות מהודקת (אם כי גם בה הסוכנת קרטר מגיחה פה ושם, בפלאשבקים).
אגב, צפית בסרטון הקצר של הסוכנת קרטר?

Y. Welis

New member
הרטרו ל-40' בדיוק עכשיו גם ב'OUAT' ('עד העצם')

עם הדמות של מאליפיסנט. לא ברור למה דווקא - שיהיה.
&nbsp
לא הצלחתי לעבור את הפרק הזה של קרטר - קלישאות לאינספור. נראית יותר כאשה מודרנית שחזרה בזמן, ולא מבינה למה כולם מיושנים...

trilliane

Well-known member
מנהל
הפמיניזם התחיל הרבה לפניה, היא ממש לא צריכה לחזור בזמן

אישה חכמה ומוכשרת שכבר שירתה בתפקיד בכיר וזכתה בהערכה על יכולותיה ופעילותה בהחלט תחוש מתוסכלת כשמנסים להחזיר אותה בכוח "למקומה".

trilliane

Well-known member
מנהל
בכל מה שיש ל"יס" להציע והקלטתי במקס של אבאימא...

בלילה צפיתי בסרטים דוקומנטריים על פינק פלויד והביטלס (ב"יס דוקו"), בהמשך בפרקי "זהו-זה" קלאסיים (אם כי ערוכים, ללא פינות
) ב"חינוכית 23" ואז קינחתי בתכנית בערוץ NG HD:
National Geographic: Test Your Brain Episode 2 - Perception
http://www.dailymotion.com/video/xq...st-your-brain-episode-2-perception_shortfilms
אוהבת אותם מאוד. הקלטתי כמובן גם פרק של "תעופה בחקירה" (חולה על הסדרה הזאת!) והצטברו לי כמה מפעמים קודמות, אז צפוי מרתון מתישהו השבוע...

העונה השניה (והאדירה לגמרי) של black sails

אתם יודעים מה אני אוהבת בסדרה הזאת? (אני מתכוונת, חוץ מצ'ארלס ויין ופלינט וג'ון סילבר וג'ק (ראו את הבולבול שלו בפרק האחרון!) ואן בוני וזה שכולם מדברים בקולות סקסיים צרודים כמו של באטמן?)
זה ששום דבר לא קורה שם סתם. כל אירוע הוא תוצאה של קודמו, אתה מוציא אחד וכל העלילה מתמוטטת. הכל מתוכנן, ושום קרובי משפחה אבודים או אינטרסים לא ברורים לא נשלפים מהכובע כמו שלמרבה הצער קורה בסדרות רבות וטובות-בהתחלה-אך-מאוסות-עד-מיאוס-בסוף. I like it^^
(מה שכן קצת מאוס הוא כל הסיפור על העבר של פלינט. הוא פשוט משעמם. ומה הקטע עם הבארלו-פני-סוס הזאת? היא עצבנה אותי עוד בעונה הראשונה. מה פלינט מוצא בה?)

Rodrik Harlaw

Well-known member
לטעמי

העבר של פלינט היה אחד מקווי העלילה היותר טובים העונה. הוא נתן הרבה הסברים על הדמות ועל הסיבה שהיא נמצאת איפה שהיא נמצאת. גם השחקן שמגלם אותו מאוד טוב.
&nbsp
בסה"כ, הייתה אחלה עונה, אבל אם כבר דברים מאוסים - המהלכים הפשטניים של מקס (שהפכה לכוח משמעותי משום מקום) שאיכשהו מצליחים (היי, בוא נשלח זונה לשכנע הגאי לערוק לצוות של מישהו שהיה מצורע עד לפני רגע, למשל) והמשחק של הבחור שמשחק את צ'ארלס (שהיה גרוע גם בעונה הקודמת).
&nbsp

נכון. מקס מעצבנת. במיוחד המבטא המזויף שלה.

(כאילו, ברור לי שכל המבטאים מזויפים, חוץ משל פלינט ואלינור שבריטים באמת(?) אבל מקס נשמעת כאילו היא מחקה מישהו כל הזמן)
אבל אני לא חושבת שצ'ארלס גרוע. זאת פשוט הדמות שלו, קשוחה ואדישה ותולשת-ראשים (ומגניבה לגמרי) כזאת. אין בה הרבה מקום לביטוי יכולות משחק גבוהות.

MonicaF

New member
"ג'ון מת בסוף"

איזה סרט מבדר! מעין אימה פרודיה מד"ב.
נדמה לי שקראתי כאן מישהו כותב משהו על "שואת גמלים" אז אני מבינה שחלקכם ראיתם את הסרט

חוץ מזה ראיתי בקולנוע את "סיפורים פרועים" והוא מדהים! לא ז'אנרי אבל מה זה משנה.

תמר עדי

New member
לדעתי עלוב ביותר, הדיבור שלו היה משונה. כאילו יש לו חצץ בפה

השחקן הראשי - ניסה, לא בהצלחה רבה, להראות כגיבור.
ג'וליאן מור שיחקה הכי נורמלי שם.

למעלה