במה אנחנו צופים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
אוונג'רס

היה בסדר, אני מניח. לא משהו יוצא דופן. יש בזה את כל מה שניתן לצפות מסרט של מארוול, אין לוקי, ואין שום ערך מוסף.
מה שכן, באמת התאמצו לתת להוקאיי סיבה טובה להיות בסרט.

תמר עדי

New member
מאכזב קצת. הראשון היה פי אלף יותר יפה.

הסרט לא זרם, כאילו לקחו סצינות קטועות וחיברו יחד.
לא הבנתי את הקטע של הוקאי עם המשפחה שלו, אקורד הסיום שלו כנראה.
ציפיתי להרבה יותר, גם האקשן היה לא מרשים במיוחד.

מיכאל ג

New member
וגם space pirate captain harlock

סרט אנימציית מחשב (אבל ראליסטי) יפני מלפני שנה-שנתיים, מבוסס על אנימה משנות השבעים מאותו היוצר של spac battleship yamato / starblazers/ חלוצי החלל.

זה... אפל. מאוד אפל. וגותי. זו אנימה שמתרחשת בעתיד הרחוק, עם חלליות וחייזרים וכולי, חשבתי שזה יהיה דומה לסרט של space battleship yamato שיצא לפני כמה שנים אבל זה משהו מוזר הרבה יותר, בעיקר מבחינת העיצוב, שמשלב את ה"ר גיגר, סטימפאנק ו- warhammer 40K. הסרט גם כולל קצת עירום במיטב המסורת היפנית. גם העלילה די מדכאת ואני אפילו לא יכול להגיד שיש ממש סוף טוב.

avivs

New member
Daredevil

שני פרקים ראשונים. בסדר גמור בינתיים.
מרגיז אותי (מאוד) שמצד אחד הסדרה כן אלימה, אבל מצד שני, הגיבור יעדיף ללכת מכות במשך שעה, רק חס וחלילה לא לקחת רובה ולחסל את הרעים. זה גורם לזה להרגיש כמו סדרה סטייל "סמולוויל", שבתכלס נועדה לבני נוער.
&nbsp
בפרק השני הייתה סצינה שמצד אחד מאוד הרשימה, עם הגיבור נאבק בעשרה אנשים בערך ללא שום כלי נשק. אבל מצד שני, נו באמת? אף אחד לא שולף אקדח? אתה עד כדי כך הומני?
זה פוגע באמינות של כל הסדרה, מבחינתי, ולא מאפשר לי להתחבר יותר. בעידן של סדרות כמו "משחקי הכס", גיבור שמוכן לשבור עצמות על ימין ועל שמאל, צריך גם לדעת להשתמש באקדח נגד הרעים. אחרת הוא סתם בא להשוויץ.

הייזל

New member
הקרב הזה היה מרשים אבל לחלוטין מיותר

מאט היה יכול להוציא את הילד מהמקום בלי אלימות ובלי שישימו לב. זה היה הסימן הראשון שאינטלגנציה היא לא הצד החזק של מאט

ואז אם אחד האנשים יוצא מהחדר

בזמן שהוא יוצא עם הילד על הזרועות שלו. (אפילו סתם במקרה ולא בגלל שהילד צורח כי איש זר עם מסכה שחורה נכנס לשם ולוקח אותו במהירות) אז הוא מנהל את כל הקרב הזה עם ילד מאחוריו. ולאור איך שהקרב התנהל די ברור שבשלב מסוים מישהו מהם היה קולט שצריך להחזיק אקדח לראש הילד כדי לגרום למאט להפסיק להלחם.
&nbsp
השאלה הטובה יותר היא למה הוא לא מסר טיפ למשטרה לגבי מיקום הילד, ואפילו עומד משמר על המקום כדי לבדוק שהם לא מזיזים את הילד לפני שהמשטרה מגיעה (ולוודא שהמשטרה אכן מגיעה).

avivs

New member
כי זה לא היה בתסריט

מעניין אם הוא יהפוך להיות מחוספס יותר בהמשך העונה.
עוד כמה סצינות כאלה ואני עלול לאבד עניין.

למעלה