במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MonicaF

New member
הנוקמים

מאד נהניתי.
הבעיה עם הסרטים האלה שפשוט נהנים מהרגע ולא זוכרים הרבה מהם.

is00

New member
אולי זה הרעיון. רוצים שתראו את זה שוב ושוב.

MonicaF

New member
עלית עליהם

אני מתכננת לראות שוב את הראשון, ממש לא זוכרת מה היה שם.

Y. Welis

New member
הסידרה SHIELD לדעתי יותר מוצלחת - יותר עומק ונפח, וכמה

טוויסטים טובים (מזכירים את JJ בימי 'אליאס'). כולל בריטית נהדרת - ווילוו חדשה.

העונה השלישית של כהת-עור מאותגרת-הורית

(יענו orphan black. כזאת שנונה אני היום)
לא יודעת, די מאכזבת אותי בינתיים (נכון לפרק 3). מרגיש שסתם מושכים את העלילה לכל מיני כיוונים כדי שיהיה על מה לעשות עונה. כל-כך קיוויתי שהסדרה לא תדרדר לשם, עד עכשיו היא היתה מאוד מתוכננת-מראש. אבל האמת היא שהכפילים-בנים פשוט לא מעניינים אותי. הם בדיוק כמו הכפילות-בנות רק עם בולבול (ופחות מוכשרים מטטיאנה המדהימטיאנה). וכן, הבנו, יש פגם כלשהו בכפילים, רוצים למצוא את הגנום המקורי כדי לתקן אותו...זה היה בדיוק אותו סיפור כשהיה לנו רק את קוזימה. באמת שלא מבינה למה צריך אותם.
קאל מעצבן אותי. כולו כזה מתוק ומשפחתי. למה שרה לא מעיפה לו כאפה? מוצימוצימוציאוילכזדיינכבר.
מיסס ס? מה כל הקטע עם הריגשי?
והכי חשוב - עד עכשיו לא קרה שום דבר מפתיע או מותח. לא מתאים להם.

נ.ב
כשחושבים על זה, יכולתי לעשות את זה גם מאותגרת-עורית מאותגרת-הורית. אבל אז זה היה כביכול רומז שיש אתגר בלהיות שחור. וזה ממש לא מה שאני מנסה לרמוז. להפך, האתגר הוא להיות לבן. ולנסות ללכת לים

מיכאל ג

New member
מסכים

בתחילת הסדרה מה שמשך את העלילה היתה התעלומה. מי יצר את הכפילות? לאיזו מטרה? מה הסיפור האמיתי שמסתתר מאחורי כל זה? מי מפעיל את אלנה?
עכשיו אנחנו יודעים פחות או יותר הכל, אז זרקו לנו עוד כפילים שהם חלק מקנוניה צבאית לא ברורה. מי צריך את היפיופים האלו בתור חיילים? חסרים אנשים רגילים שיתנדבו להרוג חיילי אויב?
וגם מה הקטע עם אליסון, כל העלילה שלה כרגע בכלל לא קשורה ליתר.

Y. Welis

New member
מסכים שהעונה חלשה בינתיים. במקרה אתר מקומי אחד החליף

בטעות את 3X01 ב-1X01, וכך חזרתי מבלי לשים לב לפרק הפיילוט... איזה עולם אחר; כשפליקס היה פליקס...
&nbsp
חושש שהרעיונות הטובים אזלו (חוץ מהסצינה עם המתחזית וההוא בחדר המיטות).

avivs

New member
מקס הזועם.

וואו איזה סרט. וואו וואו ואוו.
מטורף. אחד הסרטים היותר מהנים שיצאו לי לראות בקולנוע. העובדה שצפיתי בו ב4 מימד רק הוסיפה. לא היה רגע של מנוחה. כל האפקטים השתלבו מצוין עם הכיסאות שזזו, המים שהשפריצו והרוח שנשבה. מעולה.
&nbsp
הסיפור עצמו די מטופש, אבל לא באמת היה לי אכפת. כל שאר הדברים על המסך היו כל כך טובים, ששום דבר אחר לא שינה כלום.
&nbsp
היה דבר אחד שהרגיש לי מיותר בסרט, וזה מקס הזועם. מה הוא עשה שם? היו לו בערך ארבע שורות בכל הסרט. הגיבורה הייתה שרליז תרון, ללא שום ספק. היא זכתה ליותר זמן מסך, אמרה יותר ועשתה יותר. אולי בגלל זה היא גם יותר בולטת על הפוסטר של הסרט.
&nbsp
בכל מקרה, ישבתי שעתיים בקולנוע והתענגתי על כל רגע. מי שרוצה עלילה מורכבת, או מתקרבת למורכבת, זה לא הסרט בשבילו. מי שרוצה הרפתקה חסרת מעצורים, זה בדיוק הסרט.
&nbsp
אני מאמין שאראה אותו שוב בקולנוע אם אנשים אחרים, הפעם בלי ה4 מימד כדי לראות איך הוא מרגיש כשהכסא לא זז כל הזמן.
&nbsp
מומלץ10X

imitsu

New member
לא ראיתי את הסרט עדיין

אבל אפילו מהטריילרים מתקבל הרושם ששרליז ת'רון מהווה דמות ראשית בסרט ולאו דווקא מקס הזועם...
&nbsp

clouds11

New member
"לוק" סרט שנשאר בזכרון ומשפיע

באחד הקטעים בסרט חבר לעבודה אומר ללוק "אתה הגבר הטוב ביותר בבריטניה"
באמצעות האמירה הזו הבמאי אומר לנו מה הוא רוצה להראות בסרט (מיהו הגבר הכי טוב בבריטניה).
כל הסרט זה נסיעה במכונית בתנאי לחץ ושיחות טלפון שיוצאות מהמכונית ואל המכונית.
בשלב מסויים זה מתחיל להיות לטורח אבל בדיוק ברגעים האלה מצליח הבמאי לפרק
את המועקה ולחדש את המתח
סרט שנשאר בזכרון ויכול להשפיע אם שואלים את השאלה המתבקשת "מה אני הייתי עושה " ?
דעתי ..רוב האנשים (כמעט כולם) לא יעשו מה שלוק עושה ..(כולל אני אם כי הייתי רוצה להיות לוק)

Y. Welis

New member
מהשבוע שעבר - 'ידוע מראש' הלא הוא פרה-דסטיניישן

ראוי בהחלט, וכולל מחוות לסרטים אחרים עם מסעות (כמו השחקן המלפסס הזכור מ'וואנילה סקיי').
&nbsp
http://www.fisheye.co.il/screening_predestination_jerusalem/?comNum=908771
&nbsp
את הסיפור המקורי של היינלין, 'אתם המתים-החיים', אפשר לקרוא כאן בעברית - (מגליון 12 של פנטסיה 2000)
http://www.fantasia2000.org.il/base.asp?page=1284&issue=12&index=1203
אבל כדאי *אחרי* הסרט, כי הוא אכן נצמד אליו בחלק מהזמן (אם כי לא די קרוב כדי להבין את הקריאה בסוף של הגיבור).
&nbsp
הוא פחות מושקע מאשר 'ממנטו' למשל, אבל לא פחות 'מסובב'. מעניין יהיה לראות את הסרט הבא של הצמד.

למעלה