במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
בחזרה לעתיד.

כל כך מיותר. אי אפשר לומר שהוא ממש רע, אבל הוא סתמי לחלוטין, עם המון חורים בעלילה ומריחות מיותרות. לא חושב שמישהו יסבול שם יותר מדי, אבל קשה לי לראות יותר מדי אנשים ממש מרוצים מהסרט בזה. פרווה כזה.
&nbsp
תלכו למקס במקום.

Y. Welis

New member
2 הגדולים בעוד 3 עד 6 שבועות -

ג'וראסיק וורלד - 11.6; טרמינייטור 5 - 9.7;
&nbsp
אבל החום שיהיה השבוע יצדיק את המיזוג.

טוב, שתקנת....

לכתוב כזו ביקרות על בחזרה לעתיד.... זה.... אהה..... דורש התייחסות מסויימת.

Y. Welis

New member
ראיתי גם. יומית לא רעה עם אפקטים - אבל סיפור אכן רזה מאוד

= כי זה ---- תסריט של דיימון לינדלוף... הלא הוא מחריבם של 'פרומתאוס' ו'סטאר טרק 2' (למרבה המזל סולק מסטאר וורז החדש).
&nbsp
הוא מנסה לומר משהו על תחזיות העתיד הנקיות של שנות החמישים (כמו בסיפורי אסימוב, היינלין וקלארק מהתקופה), ועל העתיד המאכזב כיום, אבל מוצא את האשם במשהו מופרך למדי. האנשים תמימים - רק מה ש'משדרים' להם עושה אותם רעים.
&nbsp
כרגיל אצל דיסני (בתוכניות הנוער שלהם), העולם מושלם ונטול מיניות (בריט רוברטסון במציאות בת 25 וחובבת פוש-אפס, וכאן נטולת מין כמו בת 12), ויו לורי הוא הזר המזיק.
לפחות ILM עכשיו בידי דיסני, והאפקטים שלה נקיים מתמיד.
&nbsp
אגב אפקטים - ג'ופיטר אסנדינג גם שווה מהבחינה הזו (גם שם הסיפור קלוש, אבל קצת פחות). נחמד לחפש השפעות עיצוביות על האפקטים שם - יש לא מעט סרטי מד"ב ידועים (בלייד ראנר - השקיעה הכתומה בטרייל קורפ'). שילובי האש הכתומה וההרס בסוף מזכירים את ציוריו של ג'ון מרטין. צריך להוציא FRAME מוגדל משם.

מיכאל ג

New member
סוף העונה של הסוכנת קרטר

בגדול היתה אחלה סדרה אבל בפרק האחרון היו לא מעט רגעים בהם הדבר הכי פשוט והגיוני לעשות זה להשתמש בנשק ולפוצץ לבאד גאי את הפרצוף, והדמויות פשוט לא עשו את זה. סוף הפרק הרגיש פשוט כמו סדרה לילדים. באטמן תפס את הג'וקר אבל אתם יודעים שהג'וקר יברח בתחילת הפרק הבא... מאכזב. אבל זה מארוול. לירות לאנשים בגב זה מאוד לא חינוכי או משהו.

גם היה לי רעיון יותר טוב לסיום:
.
.
.
.
.
.
שוט של ד"ר איבצ'נקו בכלא. בהתחלה המצלמה מתמקדת בפנים ואז יורדת לכיוון הגרון - עליו רואים סימנים של ניתוח להסרת מיתרי הקול.
תודו שזה היה יכול להיות יותר טוב.

MonicaF

New member
הסדרה ברשימת הצפיה שלי

ראיתי רק רבע שעה של הפרק הראשון ומה שאני יכולה לומר לטובה הוא אווירת הקומיקס בתנועה.

avivs

New member
דם אמיתי

צפיתי בתחילת העונה השביעית והאחרונה לפני המון זמן, אבל לא היה לי כוח לזה.
החלטתי לחזור לזה ולשמחתי זה מטורף ומהנה כמו שזכרתי. אני באמצע העונה וסביר להניח שאתגעגע לסיפור המשוגע הזה כשהכול יסתיים.

הייזל

New member
סדרה חדשה between

http://www.imdb.com/title/tt4132692/
&nbsp
אנשים בני 21 ומעלה בעיירה קטנה [רק כ8,000 איש] וצפונית [כנראה בקנדה כי ארה"ב זה לא] מתים מסיבה מיסתורית. המדינה שמה את העיר בהסגר ועכשיו נשאר לראות מה יקרה.
מזכירה לי קצת סדרה אוסטרלית לYA בה כל המבוגרים מתים - השבט. http://www.imdb.com/title/tt0274988/?ref_=fn_al_tt_2
רק שbetween יותר קודרת, יותר בוגרת ויותר רצינית.

OMG השבט!

אני זוכרת את הסדרה הזאת! (אני זוכרת את הסדרה הזאת?) שידרו אותה פעם בערוץ 1, נדמה לי. אחרי "החדר של חני". הייתי בת 7-8 כזה (תקופת שרלוק-הולמס-טרום-ווקר-באפי-ידי-החוק שלי) והייתי קמה בבוקר בחופש, רואה החדר של חני, ואז רואה השבט ברצף. הפרק היה נגמר בדיוק ברגע בו אמא היתה מופיעה ואומרת "WTF את כבר 6 שעות מול הטלוויזיה מה נסגר?" אמא שלי, אני מתכוונת. לא אמא של מישהו בסדרה או משהו.
בכל מקרה זאת נשמעת סדרה מעניינת! אני מאוד אוהבת סדרות על עולמות-נוער בהם מבוגרים לא קיימים (ראיתם אופוריה? זאת סדרה ישראלית מדכאת ושרוטה חזק כזאת. ראיתי רק שלושה-ארבעה פרקים לפני שהיא עברה את סף ה-WTF שלי, אבל אני מזכירה אותה כי גם שם יש רק בני נוער (למרות שלא מוסבר למה), וזאת אחת הסיבות שגרמה לי להמשיך לראות אותה גם כשכבר הייתי שקועה ב-WTF עד הברכיים. זה רעיון נורא מעניין, אחרי הכל: לקחת אנשים בגיל הכי מפונק, אימפולסיבי, חסר אחריות ואגואיסטי שלהם ולתת להם לנהל את העולם. אוח, כאוס
)

Y. Welis

New member
אקס מאכינה - שווה מבט

ראיתי קצת אחרי החג, אבל זה ראוי להיכנס ל'סוף השבוע'.
&nbsp
כתיבה נאה - מעל לממוצע בשוק, ועיצוב מושקע של תפאורה ואפקטים. סרט מינורי למראה - הכל מתרחש במקומות סגורים (קצת כמו 'פרדסטיניישן'), אבל מה שמתרחש - בהחלט מושקע.
&nbsp
השחקנים לא מוכרים (הראשי מזכיר קצת את מרטין פרימן, רק בלי האף), וכמובן אוסקר אייזק, שאין סרט השנה שהוא לא משתתף בו. תורם לא מעט, אבל לא בהכרח משכנע כדמות שהוא אמור להיות. יצרי יותר מאינטילגנטי.
&nbsp
הסרט מנסה לומר משהו על AI, אבל למרות כמה תובנות (ואיזכור ויטיננגשטיין - רק על זה מגיע לו פרס), הוא בעצם (ושוב כמו 'פרדסטיניישן') על מיגדר - מה יוצר מין ומיניות, ומתי זה חשוב מה יש מאחורי החזות החיצונית (ואם בכלל).
הבמאים האלה צריכים דחוף לעבד את אחד הספרים של ג'ון ווארלי... יהיה להם הרבה חומר לעבוד איתו.
&nbsp
התוצאה מרשימה ואפקטיבית. ממליץ לצרף לאחד הכנסים.
&nbsp
&nbsp

שוּלה

New member
סרט יפה, איטי מדי, ריק מתוכן, ומיותר לחלוטין

אם יש שם משהו טכנולוגי או מדעי, זה רק בתור תפאורה.
כמו פלסטיק צבוע בצבע מטאלי, קר ונוצץ. זה לא באמת מטאלי, ואין בפנים כלום.
חבל על הזמן (במובן השלילי)

למעלה